Анастасија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Мирођија,манастир је у питању.Једини манастир Свете Марије Магдалине у Србији.Црква је нова,али сад би требао конак да се сагради,има постављене темеље.Црква је прелепа,освештана прошле године,садашњи Патријарх је освештао и дао благослов да се конак сагради.Био је женски манастир.А место и околина,прелепи,ту надомак Старе планине.Нешто лепше видел нисам. nesiguran “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Ајаој Милева...шта га је шарених бомбона 319.gif.Шта ћу пре... leteti nesiguran “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 leteti 319.gif nesiguran редом - једно по једно. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 помоз Бог ! Могули и ја да се послужим са овим слаткишима? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Јес оф корс! Само изволи драги брате. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Оне из шарене кесе су најслађе :group111: algabacaju “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 мммммммммммм какав укус хвала баш ми је пао нешто шећер ! algabacaju ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Зато сам и поставилаalgabacaju Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Ијао, што су лепе бомбоне! Ја ћу од сваке по десет комада! algabacaju СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Па какосте ми моје драге сестрице? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Да ме не боли глава - рекла бих фантастично! Послужи се слободно селе Натша. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Да ме не боли глава - рекла бих фантастично! Можда би ти помогло овако нешто! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Pomaze Bog!Ima li kafe za mene? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Bog pomogao.Naravno da može,izvoli sestrice kriminalac “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Hvala,sestrice!Ruke ti se pozlatile! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука