Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Vladane pricaj.. da cujemo i od tebe crvenilo Neće on ič da kaže.Pravi muškarci se ne hvale...za njih dela govore,sama za sebe 0203_cool “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ja želim da se samo pohvalim da sam danas proveo divne časove sa dve divne dame, vrhunske osobe. I sa bratom mojim Martijem....koji zaslužuje i više od ovog banera... A preko njih sam shvatio da bih trebao možda da budem obazriviji i da ne kačim slike kao što je ova... Oni se ne sablažnjavaju, ali su mi objasnili da nisu svi kao oni...i ja to nisam mogao da shvatim, ali ću pokušati... 0203_cool crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Та као да не може да купи неки рајсфешлус који не заглављује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ja želim da se samo pohvalim da sam danas proveo divne časove sa dve divne dame, vrhunske osobe. I sa bratom mojim Martijem....koji zaslužuje i više od ovog banera... A preko njih sam shvatio da bih trebao možda da budem obazriviji i da ne kačim slike kao što je ova... Oni se ne sablažnjavaju, ali su mi objasnili da nisu svi kao oni...i ja to nisam mogao da shvatim, ali ću pokušati... Vladane evo jedan 0102_laugh rekreacije radi... Da ne bude posle niko nije obracao paznju 0102_laugh omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 To je za sliku.. Ne za mog Martija 0102_laugh omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ja želim da se samo pohvalim da sam danas proveo divne časove sa dve divne dame, vrhunske osobe. I sa bratom mojim Martijem....koji zaslužuje i više od ovog banera... A preko njih sam shvatio da bih trebao možda da budem obazriviji i da ne kačim slike kao što je ova... Oni se ne sablažnjavaju, ali su mi objasnili da nisu svi kao oni...i ja to nisam mogao da shvatim, ali ću pokušati... 0102_laugh crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo 0102_laugh 0102_laugh crvenilo Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Vlado,oduvek si imao stila,ono "DAME" me posebno dojmilo( a, onaj rajfešlus,previše otkriva ).Kad god ti se pije pivce,rakija sokić itd...tu smo,Magda i ja.A i onaj Pekinški restoran treba da probamo 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Peking kuj je to? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Vlado,oduvek si imao stila,ono "DAME" me posebno dojmilo( a, onaj rajfešlus,previše otkriva ).Kad god ti se pije pivce,rakija sokić itd...tu smo,Magda i ja.A i onaj Pekinški restoran treba da probamo 0102_laugh 0102_laugh crvenilo crvenilo слажем се - треба ово понављати чешће 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 To je za sliku.. Ne za mog Martija 0102_laugh Opomeni ga Glorija inače će da nas ukinu...definitivno.Vladane, imaš opomenu od moderatora ANASTASIJE.Neću crvenom bojom,jer mi udara u sočiva. 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Peking kuj je to? Moja ljubimičica Ešlika.Sad sam se raznežila skroz 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Vlado,oduvek si imao stila,ono "DAME" me posebno dojmilo( a, onaj rajfešlus,previše otkriva ).Kad god ti se pije pivce,rakija sokić itd...tu smo,Magda i ja.A i onaj Pekinški restoran treba da probamo 0102_laugh crvenilo crvenilo crvenilo слажем се - треба ово понављати чешће 0102_laugh Tako je.U petak,na starom mestu,onda 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Умор + пивце = 0102_laugh Лаку ноћ, драги моји, сви одреда, а поготово друштванце од данас 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Peking kuj je to? Moja ljubimičica Ešlika.Sad sam se raznežila skroz 0102_laugh Divan je.. Znaci Marti tri mesta prazna Vladan pa svi ostali??? 0102_laugh Laku noc Magi ... Lepo spavaj pa se mozda vidimo uskoro!!! 0102_laugh omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Laku noć Magi,lepo spavaj i sanjaj!Razumem te,krigla radi svoje. 0102_laugh 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука