Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Gloria,hoces li sad jednu kafu ili caj? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ajde moze kafa.. Vecerah malopre, bas sam se najela pa da svari 0102_laugh omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ma, kava za sve 0102_laugh Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Izvoli,Gloria! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Izvoli,Djordje! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Hvala... Nego ne znam da li si znala da postoji svetsko takmicenje u saranju te pene na kafi??? Kakako ljudi saraju...Samo da mozes videti!!! 0102_laugh omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Nema na cemu!Nisam znala za to takmicenje.Bas bih volela videti.Kako si ti? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Drzimo se.. Citam sta se desava po forumu.. Pakujem se za domovinu.... i tako.... Boze ogresih se prosle nedelje.. Toliko sam jela da sam nadoknadila sve one kile sto sam izgubila za vreme posta... To nije normalno (evo javno se ispovedam) omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 I ja sam ove sedmice dosta jela.Sta da se radi? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 A sledece nedelje odoh kuci... Pa ce biti domace pite..pa jogurta...pa pecenja!Sasta nesto... A u petak slava!!! Nije humano sa moje strane.... Nego kakvu kakvu kafu najvise volis da pijes??? omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Najvise voilim da pijem tursku kafu bez secera.Obavezno kuvam u velikoj solji i dodajem hladnu vodu.Kulturan svet sipa mleko,ali ja ne volim mleko.Volim i nes i espreso. A ti? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ja popijem kafu jednom u tri meseca... U poslednjih godinu dana malo vise. Nasu, bez secera, malu solju i bez mleka. Ja pijem da uzivam u ukusu.... Jednu posle rucka ... Super.... Ponekad popijem espreso.. A ponekad filtriranu... I to bez icega... Inace pijem caj..: Mogla bih otvoriti temu o caju.. Tu sam bas poznavalac... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Pa,otvori temu o caju.Ovde u Zenskom kutku. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Mrzi me da sastavljam tekstove a sve sto imam su na engleskomm ili jos bolje na nemackom... Sacekacu jos malo pa cu da objasnim o svemu.. Svaka kultura ima neki lepi obicaj kako piju cajeve..: Nije to samo iz Kine i Japana... Pa onda vrste... Ovde u Nemackoj se polako siri obicaj da se pije caj... Caj ti je moja ljubav... Zelja mi jednog dana u Beogradu otvoriti lokal u kome bi se cuvala ta kultura. Inace i mi Srbi konja za trku imamo ... Samo sto mnogi ne znaju... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ovde u Uzicu ima "Kuca caja".Mnogo je lepo i ima raznih cajeva.Nekih cak i meni neobicnih. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука