Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

ih, dosadno:))))

pa tu smo the mi  4chsmu1

cim pomislim na knjigu i da bi trebalo da krenem s ucenjem, u sekundi mi nije dosadno i nadjem hiljaduipo malih stvari zbog kojih dan protrchi...a sad idem na vecernje klapklap

nadjite sebi neki posao koji najvise mrzite. Ka d osetite dosadu, krenite da se prihvatite toga. Odmah cete dobiti ideje kako da vam ne bude dosadno, samo da to ne pocinjete .mislise.

Подели на овим сајтовима

evo me, krenula kod Moa, pa se setim da sam, (ipak) zensko pa zamalo da prodjem k'o onaj Buridanov magarac...srecom zamirisa kafa ovde, tamo nisu otvorili jos..

to mu ga sad dodje kao konkurencija  0110_hahaha

nema veze, dobro veche  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Eto nista.Sad sam oprala kosu,da mi bude cista sutra na Liturgiji.Mnogo me bila zabolela glava oko 17h,nisam mogla da odem u teretanu.

Sta ti radis?

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Bila sam na vecernjem, to je praznik za mene.

Idem u crkvu sv.Jova mnogostradalnoga, ruska zagranicna crkva posvecena caru Nikolaju i carskoj porodici i jedinstvena je u svetu, ujedno i zasticen spomenik, jer su svuda na zidovima uklesana imena stradalih od boljsevika. Crkvu su podigli oni koji su tad prebegli na zapad, a tu su sad njihovi potomci u vecini.

Rodjenje cara Nikolaja je bilo na slavu sv. Jova, te je crkva posvecena njemu. Otac Evgenij lici na zivog sveca, predivan, skroman svestenik koji sa mnogo ljubavi vodi svoje stado skupljeno odasvuda, ima Rusa, Ukrajinaca, Poljaka, Grka, Rumuna, nas Srba...mnogo mladih, dece koja cesto zaspu na klupicama okolo..

atmosfera liturgicna i za vreme i posle Liturgije...prvi put sam usla tamo pre 10 godina za vreme bombardovanja kad su se citale molitve svaki put za "napacenu srpsku bracu", eh sta sam suza ostavila tamo a oni su se molili na kolenima za nas...

na vecernjem - mirosanje i odmor dushi za laku noc  zru

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...