emilija Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 za ovu dobru dushu-Raleta, hej, znash da se ovde pivo prodaje na METAR?? po' metra, 4 metra, spakovano u podugachke sanducice , vozi mishko 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 posle jelena, ovo je odlicno: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Jao koliko piva!Mogu li ja da uzmem jedno? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 ovo je za Izidu: belgijske gofre, slatko pecivo koje se peche svud po ulicama i sve mirishe pa razne verzije punjenja, volim ih, ali kad pojedesh alavo tresnu na zeludac k'o kamen za kupus... ali ljubav je jacha....... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 PS,najlepse su klot, bez ikakvog preliva:) Mozesh 0102_laugh, nece se Rale ljutiti:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 i treci specijalitet po kom je Belgija poznata - bilo kuda, frit svuda 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Hvala,Emilija!Peciva su divna.Odusevljena sam! 4chsmu1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 ju velkam 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Mozesh 0110_hahaha, nece se Rale ljutiti:) 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2011 0110_hahaha "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Pomaze Bog!Ja upravo pijem kafu.Hoce li neko da mi se pridruzi? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Gube ovi moji pa sam samo na čašicu razgovora...Kafu mrzim Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ja ne pijem kafu (tj. pijem je retko i to samo zbog radi uzivanja u njoj...) Ali ako smem ja cu se pridruzim omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Pa,nikog nije bilo da pije kafu sa mnom i ja otisla. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Pa eto i ja okasnih!!! facenew22222222 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука