Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Eto i ja sam bila na piću ( neka bude jedno,ne smem da kažem koliko je pića u stvari bilo   nesiguran ) sa divnim baticama sa ŽRU i jednom duvnom sekanom.Bilo mnogo lepo. bliss jeeee

Е, и ја била исто на једним дивном пићу, и све је било тако прекрасно !  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Да нисмо биле на истом месту, са истим друштвом ?  .mislise.

Ček,ček...da nisi ti ona,mala plava,u onom roze žaketiću što je bila?Sa interesantnim naočarima na licu? 0409_feel  Jao Magdo,gde si Magdo...jel te uvatilo pivo? 0102_laugh 0102_laugh :drugarstvo:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Čudovište iz Loh Nesa? bliss jeeee bliss jeeee

Nisi mnogo pogrešila,skoro da i ličimo,samo je moj vrat malo manji  bliss jeeee

I prozdreces nas ako se ne cuvamo? 0102_laugh

Ako  me evolucija ne zakači u međuvremenu,sve je moguće  bliss jeeee

E,Akvi,druže moj,pa kako si?Osim što vodiš borbe sa vetrenjačama,(videla sam),piješ kafu,jel tako? 0102_laugh :drugarstvo:

To se valjda podrazumeva.

Подели на овим сајтовима

0102_laugh 0102_laugh .mislise.

јесте... хик !!! Ево, још ми осмех око главе  nesiguran

ЈОООООООООЈ, како је било лееееееееееееееепоооооооооооооо !!! bliss jeeee bliss jeeee :drugarstvo: bliss jeeee bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Eto i ja sam bila na piću ( neka bude jedno,ne smem da kažem koliko je pića u stvari bilo   0409_feel ) sa divnim baticama sa ŽRU i jednom duvnom sekanom.Bilo mnogo lepo. bliss jeeee

Е, и ја била исто на једним дивном пићу, и све је било тако прекрасно !  bliss jeeee bliss jeeee 0102_laugh

Да нисмо биле на истом месту, са истим друштвом ?  nesiguran

Ček,ček...da nisi ti ona,mala plava,u onom roze žaketiću što je bila?Sa interesantnim naočarima na licu? pivo  Jao Magdo,gde si Magdo...jel te uvatilo pivo? 0102_laugh .mislise. bliss jeeee

Ljudi meni je sada bas krivo da nisam bila sa vama... "Svi su tu ... Samo mene nemaaaaaaa"  :drugarstvo:

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

bliss jeeee .mislise.

Pa zar si ti sumljala u moj izbor  0102_laugh

Imam ja osecaj za filing... Znam sta je dobro   bliss jeeee

A to sa kamionce... Nije losa stvar. Koliko nas ima taman dok se svi potrpamo...  0102_laugh

nisam sumnjala u tvoj osećaj za filing,ni malo...dobro,možda malo  bliss jeeee

Ma,šalim se.A kamion ( bolje kombi neki da nabavimo),već ćemo da nađemo...za kod Martija  bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Хвала, Изи, ју, што је лепа ова...љубавна  bliss jeeee

Глори  :drugarstvo: некст тајм - е, а много је било добро ! Смејали смо се као блесави  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

hehe, al' ste radosni, zarazno bre, evo mi osmeh 4 metra  :drugarstvo:

bila sam i ja na picu ali sa uobicajenim drugaricama koje mi prijaju, nishta novo a uvek ponesto novo  bliss jeeee

je li cure, pa ko se tu s kim prvi put video, na tom mitingu bliss jeeee-ovaca?????

mogu da vas zamislim  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Čudovište iz Loh Nesa? bliss jeeee 0102_laugh

Nisi mnogo pogrešila,skoro da i ličimo,samo je moj vrat malo manji  bliss jeeee

I prozdreces nas ako se ne cuvamo? 0102_laugh

Ako  me evolucija ne zakači u međuvremenu,sve je moguće  bliss jeeee

E,Akvi,druže moj,pa kako si?Osim što vodiš borbe sa vetrenjačama,(videla sam),piješ kafu,jel tako? .mislise. :drugarstvo:

To se valjda podrazumeva.

Onda zajedno,po običaju da kafenišemo,pošto nam je "bioritam" skoro identičan  bliss jeeee nesiguran
Подели на овим сајтовима

0102_laugh 0102_laugh .mislise.

јесте... хик !!! Ево, још ми осмех око главе  0409_feel

ЈОООООООООЈ, како је било лееееееееееееееепоооооооооооооо !!! bliss jeeee bliss jeeee :drugarstvo: bliss jeeee bliss jeeee

Znala sam,lepo sam ti govorila:"Magdo,nemoj kriglu,Magdo...nemoj  pivo  A ti navalila.Vidiš kako sam ja pila iz flaške,pa me nije uvatilo  nesiguran
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...