Иван Ц. Написано Мај 7, 2021 Пријави Подели Написано Мај 7, 2021 Sun14861, JESSY and J_a_n_a је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
natasha19 Написано Мај 7, 2021 Пријави Подели Написано Мај 7, 2021 Tema je odlicna,ali mislim da nije problem vratiti mlade ljude u crkvu,jer sve vise je mladih u crkvi,sto je divno.Treba vratiti roditelje,pa cak i neke bake i deke.Suziti temu vracanja u crkvu samo na mlade moze da bude kontraproduktivno,kao da po strani ostavljamo dobar deo populacije.Vratiti porodice u crkvu je start line,od toga krece sve.Crkva treba ,na taj nacin,da ujedini,poveze,spoji porodice,da ozivi duh ljubavi i zajednistva u jednom domu,kao u mikrosvetu od kog sve ide dalje. J_a_n_a, Александра Ања Ацкер and Иван Ц. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Мај 8, 2021 Пријави Подели Написано Мај 8, 2021 Treba razbiti pogrešne stavove i uverenja koji su mladi nasedili od starijih a koji su opet odrasli u vreme komunizma. Mnogi mladi se oduševljavaju jogom i meditacijom itd. a da ne poznaju svoju veru dovoljno ili je uopšte ne poznaju. Jedini dodir sa verom su im članovi porodice koji zabranjuju i naređuju, tipa ne smeš, ne valja se...tako treba...ako nešto odbija mlađe to je kada se kaže tako treba, jer su po prirodi buntovni i traže odgovore. Složila bih se sa predhodnim komentarom da cele porodice treba vratiti. Isto mislim da ima dosta mladih u crkvi pogotovo u gradu i u pojedinim hramovima više nego starijih, dok na selu ne baš. Александра Ања Ацкер and natasha19 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Мај 8, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2021 Узећемо у обзир ваше коментаре... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Мај 8, 2021 Пријави Подели Написано Мај 8, 2021 Odlična emisija oče. Drago mi je da ste i vi i @Broken naglasili da je bitno kako će crkva dočekati mlade, kao što ste već rekli to je čitav misaoni proces, i ovo pišem iz ličnog iskustva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука