Плаво Небо Написано Новембар 30, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2021 Управо сада, haveaniceday рече 🤣 Е ако је кина власник онда у реду. Видиш, нама ће да увале половњаке из увоза, мислим на запад, а за њих ћемо да производимо јефтине батерије да се возе у тој њиховој зеленој европи. И још ће да нам униште природно окружење јер мало им је било што су нам загадили природу бомбардовањем. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 30, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2021 пре 3 минута, Milan Nikolic рече Јаловину ћемо да лансирамо ка Сунцу. Е брате, колонијалисти су то, ништа се није променило. Видиш о чему слични њима размишљају Баш брига њих за наше породице, за тебе, мене.. „NA ZEMLJI ĆE OSTATI SAMO MALO ODABRANIH“: Milijarder predviđa budućnost čovečanstva WWW.NOVOSTI.RS ČOVEČANSTVO će preseliti većinu industrije, a na Zemlji će ostati samo malo odabranih , i ona će biti pretvorena u prirodni rezervat - rekao je milijarder DŽef Bezos, osnivač „Amazona“ i svemirske... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 30, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2021 Не могу ни да прочитам ову вест до краја. Шта то постављаш црни човече? Мислим, верујеш ли таквим глупостима? Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 30, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2021 пре 43 минута, Milan Nikolic рече Не могу ни да прочитам ову вест до краја. Шта то постављаш црни човече? Мислим, верујеш ли таквим глупостима? Што сам ''црн'' ? А иначе, верујем да им мозак тако функционише, али о томе могу само да сањају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Новембар 30, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2021 Пре сат времена, Плаво Небо рече Видиш, нама ће да увале половњаке из увоза, мислим на запад, а за њих ћемо да производимо јефтине батерије да се возе у тој њиховој зеленој европи. И још ће да нам униште природно окружење јер мало им је било што су нам загадили природу бомбардовањем. Nista nam nece zapad uvaliti vec cemo mi sami kupiti polovnjake sa zapada jer nismo sposobni da sami proizvedemo kvalitetna vozila. A za rudarenje smo spisobni....sta ces, obrazovanje, disciplina, kultura nam je takva da vozimo polovnjake i kopamo rudu... Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 30, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2021 Ми морамо да се развијемо и да сачувамо животну средину на перфектан начин, колико је до човека и његове одговорности. Међутим, свакако треба да рачунамо да једнога дана, током следећега века, поседујемо пољопривреду и ко зна шта још, на другим локацијама северније. Већ има лепих места код Сибира, тамо где су наши Срби задужили и обавезали наше пријатеље да рачунају на нас Србе. Код наших Руса и Кинеза. Нећемо бити лоши ни са Канадом, немамо никакве претензије и лоше намере. Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар95 Написано Новембар 30, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2021 On 8.6.2021. at 8:00, haveaniceday рече Ја покушавам да разумем људе у Србији. 1. Хоће да носе мобилне телефоне 2. Против су вађења литијума. Шта је заправо проблем? Ваљда сте свесни да неко, негде литијум мора да вади. Ако га имамо, зашто да га не продајемо? Или је проблем РИО ТИНТО а не само вађење литијума? Није проблем брате у литијуму него у начину ископавања и односу тих фирми према животној средини. haveaniceday and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 пре 4 часа, Лазар95 рече Није проблем брате у литијуму него у начину ископавања и односу тих фирми према животној средини. мени је сада проблем у нарушавају права приватне својине где људе хоће да присиле да продају своју земљу и некретнину, много ми је то сада већи проблем од екологије због ког сам против рио тинта. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 пре 9 часа, Плаво Небо рече Шта је 2000 године на улицама Београда тражио овај багер чије су гориво и дневница плаћени од стране запада?! Nisu. Tražio da se poštuje volja naroda iskazana na izborima... пре 9 часа, Плаво Небо рече Тада је било и погинулих од стране тог багера колико се сећам. Kako svi ljubitelji Miloševića imaju memoriju kišne gliste? пре 9 часа, Плаво Небо рече Милошевић, у то сам убеђен, власт тада није ни изгубио на изборима, https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Избори_за_председника_Савезне_Републике_Југославије_2000. Bitno je da si ubeđen... ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 пре 6 часа, Avocado рече Kako svi ljubitelji Miloševića imaju memoriju kišne gliste? Колики је онда мозак плаћеника отпораша? Ако га уопште имају, но, то им није важно, важно је да имају дубок џеп. ''Jasmina Jovanović poginula je tog dana u Beogradu kada je pala pod bager, a spomen obeležje sa njenim likom otkriveno je 5. oktobra 2002. godine u parku između ulica Kneza Miloša, Sarajevske i Mostarske petlje, nedaleko od mesta gde je stradala''. DSS položio vence na spomenik Jasmine Jovanović RTV.RS Članovi Demokratske stranke Srbije položili su danas venac i upalili sveće na spomenik aktivistkinje te stranke iz Velike Plane Jasmine Jovanović, koja je nastradala u petooktobarskim... Да је знала, покој јој души, каква ће багра да дође на власт, не би јој ни пало на памет да изађе међу тај олош. И за твоју информацију, никакав љубитељ Милошевића нисам. Milan Nikolic and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 Било је и куршума, али изнад масе, углавном је било патрона сузаваца који нису били мали ни лаки, него када те погоди у главу обавезно паднеш у несвест. Криво ми је што тада то нисам снимио, али имамо јако пуно других лепих слика. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 пре 1 сат, Плаво Небо рече ''Jasmina Jovanović poginula je tog dana u Beogradu kada je pala pod bager, a spomen obeležje sa njenim likom otkriveno je 5. oktobra 2002. godine u parku između ulica Kneza Miloša, Sarajevske i Mostarske petlje, nedaleko od mesta gde je stradala''. Da preskočim priču o tome da li je uopšte bager ili kamion, odakle ti ideja da je u pitanju onaj bager (koji je vozio Dzo bagerista) o kojem si govorio? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 пре 4 минута, Avocado рече odakle ti ideja da je u pitanju onaj bager (koji je vozio Dzo bagerista) o kojem si govorio? Да прескочим причу да уопште нисам поменуо Џоа багеристу и да се и он човек кајао што је уопште учествовао у тим демо(Н)страцијама (изјавио је да се разочарао у 5 октобар и у политичаре дос-а). Ене.. стварно, било више багера на улицама 5 октобра.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 пре 44 минута, Milan Nikolic рече Било је и куршума, али изнад масе, углавном је било патрона сузаваца који нису били мали ни лаки, него када те погоди у главу обавезно паднеш у несвест. Криво ми је што тада то нисам снимио, али имамо јако пуно других лепих слика. Бог нас је тада спасио да не буде грађанског рата тако да није то било баш за ''''. Ђинђића су касније и убили јер је човек видео шта се дешава.. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 пре 46 минута, Avocado рече Da preskočim priču o tome da li je uopšte bager ili kamion, odakle ti ideja da je u pitanju onaj bager (koji je vozio Dzo bagerista) o kojem si govorio? А који је багер у питању? А Ранко Панић на протестима 2008? Како је могуће да је "појео вук магаре" у демократији. Није ни СНС то решио ал како правна Тадићева држава није? Да није природна смрт? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука