Tumaralo. Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 Putinova Štazi drugarica = kancer na srcu Evrope. Angela traži policijski čas; Usledio je šok: "Madam, kancelarko..." WWW.B92.NET Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 7 минута, Tumaralo. рече Da, samo što ih sada zovemo "asimptomatski prenosioci" jer je PRC test pokazao da su "pozitivni". Zovemo ih asimptomatski zaraženi, jer je PCR test pokazao da imaju virus u svom organizmu, te su zaraženi... (to je razlika između "bolestan" i "zaražen")... smatramo ih zdravim zaraženim ljudima i smatramo da mogu da prenose jer podaci ukazuju na to da mogu dalje da prenose virus iako u značajno manjoj meri i sa manjim šansama nego oni koji imaju ozbiljne simptome... Цитат PCR testom se ovo ne može utvrditi. Nego šta se utvrđuje? Цитат I zašto ga onda koristimo u kontekstu pandemije? Zašto onda pozitivna osoba mora da ide pod ključ? Već odgovorih Juanitu... Цитат Zašto nas bombarduju svaki dan u poslednjih godinu dana sa "3000, 6000, 5000 pozitivnih, propast, pakao itd." kada to ne znači niti da je neko bolestan niti da neko može da zarazi nekog ko će biti bolestan? Bolestan, zaražen i zarazan su reči sa različitim značenjem.... glupo je da ih koristiš kao sinonime. Iako nije svaki pozitivan ujedno i zarazan ili bolestan, povećanje broja pozitivnih svakako donosi i povećanje broja zaraznih i bolesnih... to nam sasvim nedvosmisleno pokazuju podaci... Цитат Pored toga, znamo da je moguće štelovati te amplifikacije kako se ćefne nekom neustavnom medicinsko-tiranskom telu. To "znate" samo vi sa folijom na glavi... mi ostali ne znamo... koliko ja znam ne možeš da amplifikacijom (umnožavanjem) dobiješ nešto što ne postoji u uzorku... možeš od 2 komada da dobiješ 200, 2 miliona ili 2 milijarde u zavisnosti od toga koliko puta ga umnožiš, ali ako nema toga u uzorku, nemaš ni šta da umnožiš... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 11 минута, Avocado рече Valjda zato što je pouzdaniji od konkurentskih kriterijuma... Pre njega smo koliko znam za karantin koristili kriterijum - da li dolaziš iz kraja zemlje / grada / naselja u kojem trenutno bukti zaraza... ili da li imaš vidljive simptome... Ovaj mi deluje daleko pouzdanije od ranijih... ne znam šta bismo drugo koristili što je bolje... Како ти је позитиван PCR без симптома ваљан разлог да неког држиш затвореног кад си сам рекао да разумеш да PCR значи присуство вирусне РНК и не говори нам ништа о заразности? Тим пре што поуздано знамо да су људи остајали позитивни и недељама након престанка симптома, што је и логично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 17 минута, sanja84 рече Поштен свет нема корону а одузимају му се све слободе Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 6 минута, Branka62 рече Бранка, ово стање са короном неће никада престати. То је наша садашњост и будућност. То кажу научници... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 9 минута, sanja84 рече Поштен свет нема корону а одузимају му се све слободе. Поштен свет никога не угрожава и само тражи да га пусте на миру. Док душмани као што сте ви, својим непровереним информацијама и убеђењима (јер ни сама наука нема појма шта ради, а ти и јустин знате)... покушава да потлачи себи све људе. Nemoj da glumiš žrtvu. Ti se kao lekar služiš lažima i TVRDIŠ da vakcine ne deluju ili da neće delovati na novim sojevima i time direktno ugrožavaš živote onih koji će ti poverovati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 19 минута, Juanito рече Како ти је позитиван PCR без симптома ваљан разлог да неког држиш затвореног кад си сам рекао да разумеш да PCR значи присуство вирусне РНК и не говори нам ништа о заразности? Тим пре што поуздано знамо да су људи остајали позитивни и недељама након престанка симптома, што је и логично. Nije tačno da nam test ne govori ništa o zaraznosti... ne daje nam pouzdanu i preciznu informaciju... neko može da bude pozitivan, a da nije više zarazan, a moguće je i obrnuto - da je zarazan, a da nije pozitivan na testu... to se potpuno slažemo, ali valjda se slažemo oko toga da pozitivan test daje veću verovatnoću da je neko zarazan nego negativan test? Čini mi se da primenjuješ princip sličan onom koji postoji u krivici - bolje da 100 krivih bude oslobođeno, nego da jedan nevin bude osuđen... kod karantina društvo nikada nije primenjivalo takav princip, već obrnut - bolje da 100 nezaraznih sedi dve nedelje u karantinu, nego da jedan zarazni prođe i širi zarazu... zato i kažem da je ovo pouzdaniji kriterijum od konkurentnih, a ne pouzdan kriterijum. Takve društvene vrednosti nisam ja izmislio... a mislim i da su karantinske mere uglavnom bile tupave jer su se uglavnom odnosile samo na strance, što ih prilično obesmišljava... ali opet, ako bi hteo da ukineš PCR test kao kriterijum za karantin, moraš da smisliš nešto bolje... nije dovoljno da utvrdiš da je nesavršen... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 3 минута, fsa рече Nemoj da glumiš žrtvu. Ti se kao lekar služiš lažima i TVRDIŠ da vakcine ne deluju ili da neće delovati na novim sojevima i time direktno ugrožavaš živote onih koji će ti poverovati. То нисан ја рекла. Рекли исти твоји научници... Darko A. је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 3 минута, sanja84 рече Бранка, ово стање са короном неће никада престати. То је наша садашњост и будућност. То кажу научници... Samo što ovo nema veze sa postom zbog koga sam se "češkala po glavi" Evo i rečima: Šta ti znači rečenica пре 30 минута, sanja84 рече Поштен свет нема корону а одузимају му се све слободе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 3 минута, sanja84 рече Бранка, ово стање са короном неће никада престати. То је наша садашњост и будућност. То кажу научници... Samo što ovo nema veze sa postom zbog koga sam se "češkala po glavi" Evo i rečima: Šta ti znači rečenica пре 30 минута, sanja84 рече Поштен свет нема корону а одузимају му се све слободе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darko A. Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 @Justin Waters Druže ti se slobodno vakciniši i nemoj da se brineš šta mi "neznalice"pišemo po forumu. I nemoj da uzimaš rečenice iz konteksta ako već hoćeš da odgovaraš i da držiš predavanje na forumu. Nemaš obavezu da mi odgovaraš na bilo koji post,jednostavno me ignoriši .Uskrati me znanja i prosvjetljenja ako dolazi sa tvoje adrese , molim te "𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓅𝒶𝒹ℯ 𝓈 𝓃ℯ𝒷𝒶, 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹ℴ 𝒹𝒶𝓃𝒾𝒸ℯ, 𝓀𝒸́ℯ𝓇𝒾 𝓏ℴ𝓇𝒾𝓃𝒶? 𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓈ℯ ℴ𝒷ℴ𝓇𝒾 𝓃𝒶 𝓏ℯ𝓂𝓁𝒿𝓊 𝓀ℴ𝒿𝒾 𝓈𝒾 ℊ𝒶𝓏𝒾ℴ 𝓃𝒶𝓇ℴ𝒹ℯ?𝒜 ℊℴ𝓋ℴ𝓇𝒾ℴ 𝓈𝒾 𝓊 𝓈𝓇𝒸𝓊 𝓈𝓋ℴ𝓂: ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓃𝒶 𝓃ℯ𝒷ℴ, 𝓋𝒾𝓈̌ℯ 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹𝒶 ℬℴ𝓏̌𝒿𝒾𝒽 𝓅ℴ𝒹𝒾ℊ𝓃𝓊𝒸́𝓊 𝓅𝓇ℯ𝓈𝓉ℴ 𝓈𝓋ℴ𝒿, 𝒾 𝓈ℯ𝓈̌𝒸́𝓊 𝓃𝒶 ℊℴ𝓇𝒾 𝓏𝒷ℴ𝓇𝓃ℴ𝒿 𝓃𝒶 𝓈𝓉𝓇𝒶𝓃𝒾 𝓈ℯ𝓋ℯ𝓇𝓃ℴ𝒿;ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓊 𝓋𝒾𝓈𝒾𝓃ℯ 𝓃𝒶𝒹 ℴ𝒷𝓁𝒶𝓀ℯ, 𝒾𝓏𝒿ℯ𝒹𝓃𝒶𝒸̌𝒾𝒸́𝓊 𝓈ℯ 𝓈 𝒱𝒾𝓈̌𝓃𝒿𝒾𝓂.𝒜 𝓉𝒾 𝓈ℯ 𝓊 𝓅𝒶𝓀𝒶ℴ 𝓈𝓋𝓇𝓏̌ℯ, 𝓊 𝒹𝓊𝒷𝒾𝓃𝓊 ℊ𝓇ℴ𝒷𝓃𝓊." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 5 минута, Branka62 рече Samo što ovo nema veze sa postom zbog koga sam se "češkala po glavi" Evo i rečima: Šta ti znači rečenica Просто. Људи који се придржавају свих правила. Људи који ако осете да су болесни не иду около и не заражавају људе, већ поштују карантин...итд итд...Неће моћи да путују, ако не добију вакцину. Неће моћи да раде, ако не приме вакцину..неће моћи, неће моћи....Просто се ограничава човек и спутава и долази до просто неопходности да прими вакцину. А ако чак и тад, ако прихвати сва та ограничења. Ако не путује, нема посао...и ко зна шта још. Доћићи неки баја као фса и јустин да га насилно вакцинише јер га сматра непријтељем број један. Просто ето. Мени тако изгледа будућност, читајући ове теме и посматрајући реакције људи. Да ли грешим? fsa, Justin Waters and Darko A. је реаговао/ла на ово 1 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 2 минута, Avocado рече Zovemo ih asimptomatski zaraženi Asimptomatski prenosioci Na primer: Dr Ivana Prokić: Relevantni su samo PCR testovi (VIDEO) WWW.DANAS.RS Iako velika većina građana ima dileme u pogledu testiranja na kovid, masovna testiranja imaju za cilj da izoluju prenosioce. – Važno je da znamo zašto testiramo takozvane zdrave ljude. Glavna odlika ovog virusa, a ovo je sedmi korona virus koji je otkriven a da je prešao na ljude. Po svojim karakteristikama je takav da postoje asimptomatski prenosioci, odnosno ljudi koji dobiju virus i prenose ga a nemaju sami nikakve simptome. U tom smislu zovemo ih zdravim ljudima jer oni ne misle da su bolesni, ali su definitivno asimptomatski prenosici i to je razlog zašto se testiraju. "Takozvani zdravi ljudi" je termin od koga bi razuman čovek trebalo da se naježi. Ova mučenica bez mozga čita iz skripte koju je izdala SZO a kojom vlada kineski akademik Farmer Bil. пре 6 минута, Avocado рече Nego šta se utvrđuje? Moguće je utvrditi postojanje molekula koji je sadržan u tom virusu . Ne znam da li je na taj način isključeno postojanje i drugih složenijih struktura koje nisu taj virus a sadrže taj molekul. Ali recimo da jesu, svejedno PCR test ne utvrđuje da li je ta osoba zarazna ili ne. пре 19 минута, Avocado рече Bolestan, zaražen i zarazan su reči sa različitim značenjem.... glupo je da ih koristiš kao sinonime. Ne koristim ih ja već mediji u širenju panike: "5000 pozitivnih a kafići puni, izgibosmo!" Ako biti pozitivan ne znači ujedno i biti bolestan ili biti zarazan, onda ne znači ništa. A onaj koji to tako predstavlja narodu ima loše namere. пре 31 минута, Avocado рече koliko ja znam ne možeš da amplifikacijom (umnožavanjem) dobiješ nešto što ne postoji u uzorku... možeš od 2 komada da dobiješ 200, 2 miliona ili 2 milijarde u zavisnosti od toga koliko puta ga umnožiš, ali ako nema toga u uzorku, nemaš ni šta da umnožiš... Poenta je da svega ima u uzorku. Našli bi ti raznorazne viruse ako bi ih tražili i dovoljno puta umnožavali. Dešavlo se u poslednjih godinu dana da tehnokratski komiteti arbitrarno menjaju broj ciklusa prilikom testiranja. Darko A. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 https://www.bitchute.com/video/svDjgd9KTl0a/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 пре 27 минута, Darko A. рече @Justin Waters Druže ti se slobodno vakciniši i nemoj da se brineš šta mi "neznalice"pišemo po forumu. I nemoj da uzimaš rečenice iz konteksta ako već hoćeš da odgovaraš i da držiš predavanje na forumu. Nemaš obavezu da mi odgovaraš na bilo koji post,jednostavno me ignoriši .Uskrati me znanja i prosvjetljenja ako dolazi sa tvoje adrese , molim te Друже мој, ово је форум и имам право да цитирам кога хоћу, нарочито кад ме тагујеш. Имаш опцију да ме ставиш на блок па си слободан да то урадиш иначе ако ти се не свиђа начин како форум функционише онда ниси требао ни да се региструјеш и пишеш овдје. Branka62, Avocado and fsa је реаговао/ла на ово 1 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука