Jump to content

Академик се одриче Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 40 минута, Вилер Текс рече

Потпуно погрешна логика.

Да ли си размишља коликоје људи продало имовину под пристиском јер нису имали заштиту државе од 1945. на овамо? Верујем да знаш да јеедно време Србима био забрањен повратакна КиМ после 1945 а из Албаније је могао ко је како хтео?

По тој логици делови Париза нису Француска јер су Арапи у њима већина а за Марсеј да не причамо.

Косово и Метохија је под окупацијом. И коме је до одрицања нека се свог стана одрекне у корист Шиптатра, слободно али нема права да се одриче ничега на Косову и Метохији.

A da li ti znas da je mnogo njih dobrovoljno prodalo svoju imovinu za basnoslovne sume i otislo odzdo, dok jos nije poceo progon? Da li znas da je ogroman deo zemlje oko Nisa prodat Siptarima i da to nije nase, cak se i u Krusevackom kraju prodaje zemlja?

Da li znas da time sto u Srbiji nestaje 30000 dece godisnje zbog abortusa,a kod njih se toliko radja da smo samim tim prodali i Kosovo i Srbiju.

Da li znas da migrante masovno naseljavaju po napustenim selima u Vojvodini? Da li su zato oni krivi? Naravno da nisu. 

Ako zelis da sacuvas Kosovo, predjes dole da zivis i da radis i sacuvao si ga. Sta te sprecava?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 254
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ko sebe broji u Balkan njega ja ionako ne uzimam za ozbiljno. Hajde da je običan čovek pa nema vreme za učenje i filozofiranje. Ali učenjak trebao bi bolje da zna. Jadni smo mi sa takvim učenjacima. Balkan - fuj!

Kosovo... Zašto nije naše? Koji uslovi treba da se ispune da bude naše? Da Srbi tamo budu većinsko stanovništvo? Ja sam u Beču. Ovde nas ima sigurno nekih 5 % stanovništva. Ako bi se mi Srbi ovde umnožili da nas je većina, da li je Beč naš, srpski grad? Imamo li onda mi pravo da gradimo ovde svoju državu, Srpsku Republiku Beč? Ili Srpsku Republiku London? Pitam. Zvuči apsurdno.. Ne, nego je isti princip, isti zakon. I ja ne mogu da kažem da zakon važi jedino ako se prestupi zakon, a dok se zakon ne prestupi zakon ne postoji, to je nonsenc. 

Sledeće: Kosovo je u sastavu Srbije po svim međunarodnom pravu. Ako Kostić kaže da Kosovo nije naše, onda Kostić ne priznaje međunarodno pravo. Imam advokaza koji ne priznaje moje pravo, lepo, zar ne.

I ako ne priznajemo međunarodno pravo, koje pravo onda priznajemo? Pravo jačega? Poslednji put kad je važilo pravo jačega, izginulo je pedeset, šezdeset miliona naroda, a sa posledicama posle rata preko sto miliona. Zato smo i uveli međunarodno pravo, da nam se to "neviđeno varvarstvo" ne bi više desilo. Kostiću, molim, pitanje: Koje pravo važi ako ne važi međunarodno pravo?

Dalje: Nemamo jedino međunarodno pravo. Imamo i bilateralne odnose. Srbija je od svake države priznata sa Kosovom. Kosovo nam je međunarodno, i bilateralno, garantovano. Što su sad neke države nezavisno tome priznale Kosovo da je odvojeno od Srbije, to nisu smele, jer nama garantuju Kosovo ne samo međunarodnim nego i raznim bilateralnim, dakle ličnim između nas i njih, konvencijama i ugovorima. Dakle, grešku su oni napravili. Normalno da ako Srbija sa svoje strane prizna da je Kosovo odvojeno, onda ta njihova greška postaje obsoletna. Jer ja garantujem samo dokle ti držiš do dvoje garancije - ako se ali ti sam odrekneš moje garancije koje sam ti dao, onda naravno moja granacija tebi više ne važi, ali ti si tako odlučio! Ali pazi sad! Šta ako ne mogu da ispunim moju garanciju tebi? Onda moram da ti dadnem adekvatnu otštetu, dakle kompenziju. Šta je adekvatna kompenzija za Kosovo i Metohiju, i ne samo ekonomski, politički, geostrateški, nego i idealno, znači po važnosti za identitet i kulturu i dalji nacionalni opstanak?

Sve su ovo naša osnovna prava. Mislim, o svemu možemo da razgovaramo, sve je slobodno. Ne ali da se odričem mojih osnovnih prava. Ja bih znao jedno rešenje, ali mene ne pitaju... npr. nezavisnost za Srpsku uz obostrane granične korekture, a za srpske svetinje na isto tako nezavisnom Kosovu jedan ekstra-teritorijalni status. Ako već hoćemo jednom da dođemo do mira. Ali ja da se svega pa i samog sebe odreknem, to nije rešenje, to je suicid. Dobro, i tako se rešava, zar ne.. nek se ubije, onda problem nestaje.

I onda ona legendarna OUN rezolucija 1244. Koju ne ispunjavaju a na nju se pozivaju!!

Pravo je jasno na našoj strani. Ali mi ne smemo da odmičemo od njega. I nemojmo da se palimo na formulu da mi prvi damo pa da dobijemo (npr. Srpska), nego prvo nama da dadnu pa onda mi. Jer oni su uzeli, i oni moraju da dadnu. Sa onim "prvo mi da damo pa da dobijemo", sa tom formulom su nas barem dva puta dobro prevarili, 1995 kada su nam rekli da ćemo 1997 da imamo referendum u Srpskoj o nezavisnosti, i 2000 kada su nam rekli da nam ostaju Kosovo i Crna Gora ako oteramo Miloševića. Eno, i Đinđić se bio zbog toga pobunio, pre nego što je sklonjen... Vidimo da ovo nije pitanje levice ili desnice, nego je elementarno srpsko pitanje. A Kostić, šta radi on? Upada nam sa leđa. Čak i da je dobro mislio, ali nije dobro uradio. Nemci imaju poslovnicu: Gut gemeint ist nicht gut gemacht - samo ako mislimo da je dobro ne znači da je stvarno dobro!

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Да ли си размишља коликоје људи продало имовину под пристиском јер нису имали заштиту државе од 1945. на овамо?

A da li ti znas koliko su propatili stanovnici kosova od nas "majke" srbije? Mnogo me  nervira taj kukavicki beg od odgovornosti tako karakteresitican za srpske patriJote... Gde god su se vodili ratovi srbi su uvek bili apsolutne zrtve i andjelcici sto ni istorijski ni kulturoloski ne da nije tacno, nego, bolje  i da ne nacinjemo temu na crvkenom forumu, ima me ubije neko...

Naravno, ti ces sad iz ovog odgovra da zakljucis da sam rekao da smo mi jedini zlocinci a da su svi ostali zrtve, sto nije tacno al s druge strane bas me i boli uvo.... dal mi je prvi put da me neko proglasi za autosovinistu samo zato sto ima poremecen nacin poimanja stvarnosti.... :)

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Верујем да знаш да јеедно време Србима био забрањен повратакна КиМ после 1945 а из Албаније је могао ко је како хтео?

Na osnovu cega ja ova tvrdnja? Prvi put cujem i voelo bih da proverim. Neki izvor?

По тој логици делови Париза нису Француска јер су Арапи у њима већина а за Марсеј да не причамо

Deo ulice i deo teritorije nije isto, ne sugeriusem da vecina na nekoj teritoriji automatski podrazumeva pravo na separaciju, nego da ti je poredjenje glupo u smislu "nidje veze"

И коме је до одрицања нека се свог стана одрекне у корист Шиптатра

Zapravo planiram preseljenje, ako je neko zainteresovan za 44m2 stana, energetski visoko efikasnog nek se javi. Ne pravim pitanje dal je kupac srbin, albanac ili eskim...

пре 4 часа, Вилер Текс рече

Јужна Србија је данашња Северна Македонија.

A severna srbija je danasnja Norveska :D:D:D 

PatriJote imaju jasno pravilo- ako je neka teritorija bila moja pre 100 godina ja zauvek imam prvo na tu teritoriju a ako je neka moja teritorija nekada u istoriji bila tudja i dalje je samo moja :D i tja drugi nema nikakvo pravo na nju

Severna makedonija je severna makedonija a juzna srbija su ti brale pirot, leskovac i nis... od tolkog laznog moralisanja za "izgubljenim" teritorijama niste ni svesni sta sve vec imate... dodji kod nas na gibanicu i cvarke, da ti sipamo domacu sljivu (ili komovicu ako volis) da zamezis suseno meso i maznes ajvar na prepecen domaci leba uz star kravlji sirac ... mozda ti se probude ti patriJotski osecaji i pretvore se  u prave patriotske ;) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Dragi рече

I ako ne priznajemo međunarodno pravo, koje pravo onda priznajemo? Pravo jačega?

Kockarsko pravo... bio si glup i budala, ponasao se neodogovrno i donosio lose politicke poteze. Rizikovao i izgubio. Nakon sto je tvoja rodjena politika dovela do toga da izgubis deo teritorije mozes ponosno da priznas poraz a mozes i ko patriJote da dramis i da se sramotis...

Resenje probolema ne moze da se desi dok ne priznas da imas problem... a patriJote nemaju nikakav problem. Sta? Kosovo? To nase, tu nema ni spora  ni problema a svako ko pomisli drukše je izdajnik i autosovinista...

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Dragi рече

Dakle, grešku su oni napravili. Normalno da ako Srbija sa svoje strane prizna da je Kosovo odvojeno, onda ta njihova greška postaje obsoletna.

Haha oni su napravili gresku sto smo mi VEC PRIZNALI ODVOJENOST KOSOVA! AMan ljudi, Kosovo ima svoj telefonski broj, ima svoju vladu, svoje ministre... Sve to je nasa  drzava priznala i verifikovala, sta se sad svi prave mutavi.

Sta rade srbi u vladi kosova ako ga ne priznaju? Oces Kosovo nazad? Prvo smeni ove bitange koje ti pune glavu naciJonalsitickim parolama i pale vas ko mlade majmune a s druge strane rade sve suprotno. Umesto da usmeravate bes ka njima vi kao i obicno izmislajte  neprijatelje... naravno ni to ne radite vi, nego vas se suptilno sugerise "gde je problem" i "ko je neprijatlje" pa se vi glozite dok nasa vlada i DALJE postupa kao da je kosovo zaseban entitet.

Shvatite vec jednom da vi pojedinci politicki niste odvojeni od drzave, i nikog nije briga sta se kenja po forumima, jedino je vazno sta se desava u spoljnoj politici i diplomatiji i ako nasa drzava da kosovu telefonski poziv ili ucestvuje u kosovskoj vladi, sta se kog mog sad vi ovde koprcate i krivite nekakve evropske drzave, kao "one su naprvile gresku"...

A mi smo kao i obicno jagnjad koja ne grese nego nas svi mrze  i samo nam se "nepravde desavaju"...

"Nije Sloba kriv..."

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Flojd рече

A da li ti znas da je mnogo njih dobrovoljno prodalo svoju imovinu za basnoslovne sume i otislo odzdo, dok jos nije poceo progon? Da li znas da je ogroman deo zemlje oko Nisa prodat Siptarima i da to nije nase, cak se i u Krusevackom kraju prodaje zemlja?

Da li znas da time sto u Srbiji nestaje 30000 dece godisnje zbog abortusa,a kod njih se toliko radja da smo samim tim prodali i Kosovo i Srbiju.

Da li znas da migrante masovno naseljavaju po napustenim selima u Vojvodini? Da li su zato oni krivi? Naravno da nisu. 

Ako zelis da sacuvas Kosovo, predjes dole da zivis i da radis i sacuvao si ga. Sta te sprecava?

Ништа од наведеног ( а неке ствари су потпуно ван котекста разговора) не указује да КиМ није наша земља. По твом дефетизму можемо само да скочимо са моста што свакаконике решење.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

Haha oni su napravili gresku sto smo mi VEC PRIZNALI ODVOJENOST KOSOVA! AMan ljudi, Kosovo ima svoj telefonski broj, ima svoju vladu, svoje ministre... Sve to je nasa  drzava priznala i verifikovala, sta se sad svi prave mutavi.

Sta rade srbi u vladi kosova ako ga ne priznaju? Oces Kosovo nazad? Prvo smeni ove bitange koje ti pune glavu naciJonalsitickim parolama i pale vas ko mlade majmune a s druge strane rade sve suprotno. Umesto da usmeravate bes ka njima vi kao i obicno izmislajte  neprijatelje... naravno ni to ne radite vi, nego vas se suptilno sugerise "gde je problem" i "ko je neprijatlje" pa se vi glozite dok nasa vlada i DALJE postupa kao da je kosovo zaseban entitet.

Shvatite vec jednom da vi pojedinci politicki niste odvojeni od drzave, i nikog nije briga sta se kenja po forumima, jedino je vazno sta se desava u spoljnoj politici i diplomatiji i ako nasa drzava da kosovu telefonski poziv ili ucestvuje u kosovskoj vladi, sta se kog mog sad vi ovde koprcate i krivite nekakve evropske drzave, kao "one su naprvile gresku"...

A mi smo kao i obicno jagnjad koja ne grese nego nas svi mrze  i samo nam se "nepravde desavaju"...

"Nije Sloba kriv..."

Ne! Međunarodno i državno pravo ne poznaje da se državnost ulaže u nekakvo kockanje.

I gde se Milošević to kockao da je "pravedno" izgubio Kosovo, što je hteo članstvo Savezne Republike Jugoslavije (Srbije i Crne Gore) u rusku Zajednicu Nezavisnih Država? Ruska skupština bila je odobrila ovo u 1998, nego Jelcinj je odbio. Rusija da je jača demokratija, danas bi verovatno i dalje bili Jugoslavija, i bili bi u naslednoj organizaciji SSSR. I koje su pravo imali oni drugi da zabranjuju Jugoslaviji da pristupi ZND? Mi imamo demokratiju, zar ne, i svi smo kao suvereni i sami o sebi odlučujemo ili..? Ali Jugoslavija nije smela da pristupi novoj SSSR, pa su lepo organizovali albanski ustanak na Kosovu da bi imali razlog da Jugoslaviji objave rat. Osim toga, ako je Milošević izgubio, on je izgubio, nisam ja izgubio - ja ga nisam ni birao! Ako slupam nečija kola, da li ti plaćaš ili ja? I da ja ne mogu da platim, da li ti plaćaš umesto mene? Ne. Dakle, za moj prekršaj ne uzimaš se ti u odgovornost. Niti sam ja nastao tek 1991 ili 1999 sa jednim Miloševićem.

Dakle, šta ja sada trebam da priznam da bi bio realan: da su pogazili sva moja prava i to da prihvatim? Kao da sam žrtva silovaja pa ko me dograbi on ima pravo da me j... siluje. Sry, ovo nije moja autodefinicija. Nisam žrtva (barem se branim svom snagom da ne budem žrtva i od toga ne odustajem) a još manje sam kurva.

Ali!! Imali smo neformalni ugovor da ako oteramo Miloševića da onda Srbija i Crna Gora ostaju zajedno i da Kosovo i Metohija ostaje ako ne u sastavu Srbije onda barem u sastavu ujedinjene Srbije i Crne Gore. I 2010, najkasnije 2015 članstvo u EU! Mi smo Miloševića oterali... I kada su oni trebali da ispune svoj deo, oni su rekli: "Gde imate to crno na belo, koji zvanični ugovor, koji sporazum? A šta su vaši političari (Đinđić & Co.) vama obećavali jer im je to možda rekao jedan Holbrooke (naš poslanik bez punomoći LOL) nije naša stvar!" I ne samo to, nego su dalje radili na destabilizaciji Srbije i Crne Gore, vidi kao primer poslednji intervju Zorana Đinđića. Normalno, to kad se ne branimo dovoljno, kad nedovoljno zastupamo naše interese. 

I mi sad treba da prihvatimo da rade sa nama kako je njima po volji? Jesmo li robovi ili jesmo li slobodni ljudi? 

I kažeš: Milošević je izgubio? A mi imamo li pravo da dobijemo, svejedno da li izgubljeno ili nešto novo..? Gde je taj zakon koji nam naređuje da dajemo ali nam zabranjuje da primamo? Ili treba da gubimo dok ne nestanemo? Ali ovo bi onda bio jedan agresivni rat protiv nas, sa ciljem da nas pogube. Onda smo mi napadnuti a ne napadači. Imamo li pravo na samoodbranu? Imaš li ti pravo na samoodbranu? Ako je nemaš, reci mi da što pre pošaljem moje jarane da te posete; nešto vredno imaš valjda i ti, najmanje tvoje organe^^

Morlocks i Eloi. No ja nisam ni jedno ni drugo. Ja sam ja. I Srbin. I ja moram da radim ako hoću moj novi GTC, nedavno na autoputu terao 180, malo ga isprobirao, vozi kao oblak; ali posao moram ja da tražim, i na poslu da se trudim koliko samo mogu, neće gazda da dođe i mene da moli da radim kod njega. A tvoja logika (raja, kmet?) je da je moj stari Opel Corsa iz 2001 izgoreo a novi mi zabranjuješ, kao imao sam i izgubio sam. Moja logika, moja ("zapadnjačka, rimokatolička" jer sa papistima odrasto) realnost: Gas, gas, 180 na sat i nadam se da me radar nije slikao jer bi me onda koštalo € 400.^^

Moramo ovaj turski Balkan da zamenimo Jugoslavijom :) 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Вилер Текс рече

@cloudking дај своју кућу шиптарима и уживај.

Ovaj defetisticki sarkazam mi je najomiljeniji... Znak da ama bas nista ne unes da odgovoris :)

To je glavno oruzije i anitavakcera i teoreticara zavere

" izvoli primi vakcinu i uzivaj" :)

"Eno idi cipuj se kad volis"

"Samo ti stavljaj zig zveri" 

Muko mija kolko su sve te marginalne drustvene grupe bolesno predvidljive... :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ovaj defetisticki sarkazam mi je najomiljeniji... Znak da ama bas nista ne unes da odgovoris :)

To je glavno oruzije i anitavakcera i teoreticara zavere

" izvoli primi vakcinu i uzivaj" :)

"Eno idi cipuj se kad volis"

"Samo ti stavljaj zig zveri" 

Muko mija kolko su sve te marginalne drustvene grupe bolesno predvidljive... :D

Са тобом је разговор и објашњавање у 90% случајева чисто лудило. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Dragi рече

Ne! Međunarodno i državno pravo ne poznaje da se državnost ulaže u nekakvo kockanje.

I gde se Milošević to kockao da je "pravedno" izgubio Kosovo, što je hteo članstvo Savezne Republike Jugoslavije (Srbije i Crne Gore) u rusku Zajednicu Nezavisnih Država? Ruska skupština bila je odobrila ovo u 1998, nego Jelcinj je odbio. Rusija da je jača demokratija, danas bi verovatno i dalje bili Jugoslavija, i bili bi u naslednoj organizaciji SSSR. I koje su pravo imali oni drugi da zabranjuju Jugoslaviji da pristupi ZND? Mi imamo demokratiju, zar ne, i svi smo kao suvereni i sami o sebi odlučujemo ili..? Ali Jugoslavija nije smela da pristupi novoj SSSR, pa su lepo organizovali albanski ustanak na Kosovu da bi imali razlog da Jugoslaviji objave rat. Osim toga, ako je Milošević izgubio, on je izgubio, nisam ja izgubio - ja ga nisam ni birao! Ako slupam nečija kola, da li ti plaćaš ili ja? I da ja ne mogu da platim, da li ti plaćaš umesto mene? Ne. Dakle, za moj prekršaj ne uzimaš se ti u odgovornost. Niti sam ja nastao tek 1991 ili 1999 sa jednim Miloševićem.

Dakle, šta ja sada trebam da priznam da bi bio realan: da su pogazili sva moja prava i to da prihvatim? Kao da sam žrtva silovaja pa ko me dograbi on ima pravo da me j... siluje. Sry, ovo nije moja autodefinicija. Nisam žrtva (barem se branim svom snagom da ne budem žrtva i od toga ne odustajem) a još manje sam kurva.

Ali!! Imali smo neformalni ugovor da ako oteramo Miloševića da onda Srbija i Crna Gora ostaju zajedno i da Kosovo i Metohija ostaje ako ne u sastavu Srbije onda barem u sastavu ujedinjene Srbije i Crne Gore. I 2010, najkasnije 2015 članstvo u EU! Mi smo Miloševića oterali... I kada su oni trebali da ispune svoj deo, oni su rekli: "Gde imate to crno na belo, koji zvanični ugovor, koji sporazum? A šta su vaši političari (Đinđić & Co.) vama obećavali jer im je to možda rekao jedan Holbrooke (naš poslanik bez punomoći LOL) nije naša stvar!" I ne samo to, nego su dalje radili na destabilizaciji Srbije i Crne Gore, vidi kao primer poslednji intervju Zorana Đinđića. Normalno, to kad se ne branimo dovoljno, kad nedovoljno zastupamo naše interese. 

I mi sad treba da prihvatimo da rade sa nama kako je njima po volji? Jesmo li robovi ili jesmo li slobodni ljudi? 

I kažeš: Milošević je izgubio? A mi imamo li pravo da dobijemo, svejedno da li izgubljeno ili nešto novo..? Gde je taj zakon koji nam naređuje da dajemo ali nam zabranjuje da primamo? Ili treba da gubimo dok ne nestanemo? Ali ovo bi onda bio jedan agresivni rat protiv nas, sa ciljem da nas pogube. Onda smo mi napadnuti a ne napadači. Imamo li pravo na samoodbranu? Imaš li ti pravo na samoodbranu? Ako je nemaš, reci mi da što pre pošaljem moje jarane da te posete; nešto vredno imaš valjda i ti, najmanje tvoje organe^^

Morlocks i Eloi. No ja nisam ni jedno ni drugo. Ja sam ja. I Srbin. I ja moram da radim ako hoću moj novi GTC, nedavno na autoputu terao 180, malo ga isprobirao, vozi kao oblak; ali posao moram ja da tražim, i na poslu da se trudim koliko samo mogu, neće gazda da dođe i mene da moli da radim kod njega. A tvoja logika (raja, kmet?) je da je moj stari Opel Corsa iz 2001 izgoreo a novi mi zabranjuješ, kao imao sam i izgubio sam. Moja logika, moja ("zapadnjačka, rimokatolička" jer sa papistima odrasto) realnost: Gas, gas, 180 na sat i nadam se da me radar nije slikao jer bi me onda koštalo € 400.^^

Moramo ovaj turski Balkan da zamenimo Jugoslavijom :) 

Ja odavno nisam procitao ovolku gomilu promasenih tema, a promasene metafore mi kazuju da ne razumes stvar na fundamentalnom nivou. Ja jednostavno nemam energiju da adresiram sve sto si napisao. 

Necu ti odgovarati na ovaj post ali se ne slazem gotovo i sa cim...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Са тобом је разговор и објашњавање у 90% случајева чисто лудило. 

Volis me, samo ti grtko da priznas :1405_love:

Подели на овим сајтовима

Принцеза Оливера, чија је била ? Бајазитова или не...веру није никада променила, остала је  и као султанија православна ? Па чија је била ?  Овде неки никако да схвате да није све ни црно ни бело...очито имају проблеме  са нијансама. 

Истамбул...чији је ? Турски...хммм ! Не бих рекла. Ја га лично доживљавам  православно. Мој бураз пре пар година  био у посети Истамбулу (професорска тура ) усред  Цариграда у једној реткој ( нећу рећи турској ) кафани у којој нуде алкохол, певали Јаничара и пуШтали на  лаптопићу  жешће српске песме, што четничке, што патриотске. Србија је свуда, не само у Србији, овај комент упућен љибералима.:ani_biggrin: 

Из сваке поре Истамбула осећа се православни дах, не може се то прекречити...доћи ће све на своје.    

Што се тиче Истамбула загледана сам   у будућност и Путина :D 

Косово чије је ? Отму ти стан, неким правничким заврзламама или преваром, и ти се миран  препустиш отимачини и кажеш, у том и том стану живи тај и тај, а не ја...значи тај стан није мој ? Је ли тако љиберал ?Је ли стан  отет, окупиран, или шта  ...чији је ?  Дете ти не дај  Боже  оде у неку секту, промени лични и духовни опис...чије је то дете ? Сектино или твоје ?  Постане хероински овисник  (пу, пу, пу ) чије је то дете ? 

Јел ви љиберали слушате Звонка Богдана...Ко те има тај те нема  :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...