Jump to content

Jermenija proglasila ratno stanje

Оцени ову тему

Препоручена порука

Verujem da je turska vojska odavno prešla granicu i usla u Azerbejdzan ali to ce tek objaviti zapad ili Rusija kada pregledaju satelitske snimke, to su vec u uradili..zapravo kada ih objave. Nece se Rusija mesati vec kao i mi belu zastavu imaju previse interesa u Azerbejdzanu taj naftni deo price znam.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 604
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Cak 3 BPL oborene u samo jednoj akciji.

...

https://www.facebook.com/Artsakh1.am/videos/1029675030815150

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, SrbinKatolik рече

Verujem da je turska vojska odavno prešla granicu i usla u Azerbejdzan ali to ce tek objaviti zapad ili Rusija kada pregledaju satelitske snimke, to su vec u uradili..zapravo kada ih objave. Nece se Rusija mesati vec kao i mi belu zastavu imaju previse interesa u Azerbejdzanu taj naftni deo price znam.

Kako će to uraditi, to može jedino preko Gruzije što je vrlo malo vjerovatno. 

Rusi se ne mogu miješati dok god Jermenija nije direktno napadnuta, što ne znači da se ne mešaju ispod žita. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Iranci oborili neku BPL blizu njihove granice, a unutra VAP Azerbejdzana. Takodje, iz druge vesti, prvo neki lokalni Turci presreli jedan konvoj iz Irana za Jermeniju, pa zapalili kamion, a u skoro isto vreme Jermeni presreli na drugom mestu drugi konvoj za Azerbejdzan.

...

WWW.ALMASDARNEWS.COM

BEIRUT, LEBANON (6:30 P.M.) - On Tuesday, the Iranian air defenses shot down a drone near the city of Malakan in the East Azerbaijan province, amid the

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, SrbinKatolik рече

Začas oni udju u Azerski Nahčivan i kroz samu Jermeniju prodju očas posla ne mogu tu Jermeni ništa Turska je u Siriji prosla pored Rusa i Amera bez imalo straha i utaborila se Turska je sila.

Ne poznaješ Jermene. To ni u kom univerzumu ne bi bilo moguće. Sirija je drugo, tamo se vodi proksi rat na više nivoa, ali Jermen da pusti da mu Turčin prodefiluje kroz vlastitu zemlju, radije bi svi redom izginuli u pokušaju da ih odvrate. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

"Konacno, jedan pravi video zurke na frontu.
Strasan video. Sve vrijeme se cuje zujalica nad glavom, polozaj konstantno zasipa azerska artiljerija, cuje se puscana vatra, a ovi jermeni ko kelneri u vrhunskom restoranu. Tiho, svako za svojim poslom, rade ko sat. I sto je najvaznije nema ludaka i dranja i navijanja i alahu ekber.
Strasni su, ko lavovi."

https://www.facebook.com/Artsakh1.am/videos/358602065549872/

...

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Jermenija

Подели на овим сајтовима

Nesrećni narod kao i mi Jermeni sa svih strana okruzeni neprijateljima nemaju nikakve sanse ako se ukljuce Turci Rusija niti se granici sa Jermenijom niti bi pomogla Jermenima jer ima prevelike interese u Azerbejdzanu. Mi Srbi, Jevreji i Jermeni u najlošijoj smo poziciji na svetu i jako slične sudbine, s tim sto je jedino od nas Izrael ta zemlja veličine Vojvodine ipak oruzana sila u regionu Bliskog Istoka.

Verujem da su Jermeni hrabar narod oni tu zive hiljadama godina a pouzdam se jos vise u Jermensku dijasporu to znam da zive posebno u Americi milioni i ulazu milijarde u Jermeniju bio članak jednom u novinama.

Bojim se da se ovde ne vodi rat izmedju Jermenije i Azera, vec Jermenije i Turske sad sam se setio Erdoganovih izjava zadnjih godinu dana o Jermenima pa to su oni detaljno isplanirali stoka turska ali sila su ko im sta moze.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, SrbinKatolik рече

hahah nas Srba ima oko 200 miliona, Srbi prosecno imaju oko 30 godina imamo malo starijih od 65% sve ostalo su mladi i Srbi se konstantno doseljavaju u Srbiju iz celog sveta a Albanci broj im pada svi se iseliše sve ih je manje i imaju sve manje teritorije a Srbija je sve veca i veca. Albanci su luzeri gube sve ratove mi dobijamo , Sloba nam je i otac i majka a fašisti koji su došli nakon 2000 drzavni neprijatelji. SPC e tu tek stojimo svake nedelje oko 8 miliona Srba ide na svete mise, tj liturgije Srbi su hvala Bogu vecina na Kosovu, u Vojvodini nas ima 2 miliona, Makedonija je isto nasa tamo su sve Srbi nema Makedonaca a posebno ne Albanaca. Albanci starački narod mi im čuvamo dzamije na Kosovu i jugu Srbije sve ih je manje :D :smeh1::smeh1::smeh1:

Ne kažem ja da je nas i Rusa 200 miliona. Ali dušmanu nikako ne verujem. I da govori istinu, ja mu ne bi verovao; bio bi sumnjiv; jer da mi želi dobro, bio bi mi prijatelj a ne neprijatelj.

Laž je varka a varka je deo ratne strategije. Bezbroj bitke i ratova dobijeni su jedino zahvalom lažima i varkama, a da ih nije bilo laža bi izgubio boj.

Treba biti oprezan, sve proveravati, ispitivati. Ali dušmanu verovati, to je samoubistvo! A ko je dušman ako ne onaj koji je protiv nas. Prijatelj neće da mi kaže: Daj mi tvoja kola, ili tvoju kuću, ili tvoju ženu, inače mi nisi prijatelj. Nego prijatelj je ona koji se raduje za mene, ovo nas Hristos uči. Prijatelj se, dakle, raduje za mene, voli me i meni daje; a neprijatelj, on mi zavidi, ljuti se, plaši se, mrzi me, od mene uzima. Naučimo, Srbi, ko su nam prijatelji a ko neprijatelji. I kome verovati a kome ne verovati.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Mi smo Srbi budi realan prevrtljiv smo narod nama ne veruju ni Rusi ni Ameri. Recimo po pitanju Izraela , Srbija glasa za svaku rezoluciju protiv Izraela a svaki put podrzi Palestince i Iran pa makar bilo i protiv naših interesa ali Srbija im da glas protiv Izraela a isti ti Palestinci i Iranci tj njihovi mudzahedini i teroristi šutali su srpske odsecene glave a pogledaj na netu Izrael pomagao Srbe u Republici Srpskoj celo vreme. Da ne kazem da je meni najznacajnije to sto imamo tako tesku istorijsku sudbinu i mi i oni borimo se za goli opstanak a koliko bi nam Izrael kao druga ili treca tehnoloski najmodernija nacija tek pomogao a kakve koristi od Irana i Palestinaca neiskrenih prijatelja koji su nam klali narod preko Drijne.

Za pohvalu je da Republika Srpska vodi osvestenu nacionalnu politiku da je Dodik otvoreno protiv Palestinaca i podrzava Izrael svaka cast Republici Srpskoj a Srbiju da je sramota.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, obi-wan рече

Iranci oborili neku BPL blizu njihove granice, a unutra VAP Azerbejdzana. Takodje, iz druge vesti, prvo neki lokalni Turci presreli jedan konvoj iz Irana za Jermeniju, pa zapalili kamion, a u skoro isto vreme Jermeni presreli na drugom mestu drugi konvoj za Azerbejdzan.

...

WWW.ALMASDARNEWS.COM

BEIRUT, LEBANON (6:30 P.M.) - On Tuesday, the Iranian air defenses shot down a drone near the city of Malakan in the East Azerbaijan province, amid the

U vijestima stoji da je oboren iznad istočnog Azerbejdžana, znači unutar VAP Irana, bilo bi malo čudno da Iran obori neku letjelicu unutar teritorije Azerbejdžana..a ne kontam ovo sa konvojima, šta iz Irana konvoji i za Azerbejdžan i za Jermeniju? 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

https://www.1lurer.am/en

Јерменска војска погодила је 137 непријатељских тенкова и оклопних возила, 72 дрона, 7 хеликоптера, 1 авион

борбе настављају се дуж читаве линије додира Артсах-а, која је интензивнија у северном и јужном правцу. О томе је на брифингу обавестио представник Министарства одбране РА Артсрун Ховханнисиан.

Уверио је да су јединице Војске одбране забележиле много успеха - наше оружане снаге испуњавају борбени задатак, сви напади непријатеља су одбијени.

Ховханнисиан је рекао да је од почетка непријатељстава непријатељ изгубио 790 људи, од којих 180 у правцу Карвачара. Број рањених је око 1900.

Генерално, према представнику Министарства одбране, јерменска војска погодила је 137 непријатељских тенкова и оклопних возила, 72 дрона, 7 хеликоптера, 1 авион. Губици јерменске стране биће представљени сутра ујутру, сада сумирају.

Ховханнисиан се такође осврнуо на уништавање јерменског нападача СУ-25. Напоменуо је да смо, нажалост, имали губитак, јерменског пилота је убио турски ловац Ф16.

Према речима Артсруна Ховханнисиана, Азербејџан је пожурио да то демантује бесмисленим и смешним речником, напомињући да у азербејџанским ваздухопловним снагама не постоји такав авион.

Armenian National Television News
Подели на овим сајтовима

Управо сада, SrbinKatolik рече

https://www.1lurer.am/en

Јерменска војска погодила је 137 непријатељских тенкова и оклопних возила, 72 дрона, 7 хеликоптера, 1 авион

борбе настављају се дуж читаве линије додира Артсах-а, која је интензивнија у северном и јужном правцу. О томе је на брифингу обавестио представник Министарства одбране РА Артсрун Ховханнисиан.

Уверио је да су јединице Војске одбране забележиле много успеха - наше оружане снаге испуњавају борбени задатак, сви напади непријатеља су одбијени.

Ховханнисиан је рекао да је од почетка непријатељстава непријатељ изгубио 790 људи, од којих 180 у правцу Карвачара. Број рањених је око 1900.

Генерално, према представнику Министарства одбране, јерменска војска погодила је 137 непријатељских тенкова и оклопних возила, 72 дрона, 7 хеликоптера, 1 авион. Губици јерменске стране биће представљени сутра ујутру, сада сумирају.

Ховханнисиан се такође осврнуо на уништавање јерменског нападача СУ-25. Напоменуо је да смо, нажалост, имали губитак, јерменског пилота је убио турски ловац Ф16.

Према речима Артсруна Ховханнисиана, Азербејџан је пожурио да то демантује бесмисленим и смешним речником, напомињући да у азербејџанским ваздухопловним снагама не постоји такав авион.

Armenian National Television News

Google Translate Serbian

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Avocado рече

Dakle, Nagorno-Karabah je srce Azerbejdžana?  ;)

Hmm..ne :). Nagorno - Karabah bi se mogao zvati drugim srcem Jermenije. Prvo je Ararat, a Nagornu su mnogi stari manastiri i Jermenske Crkve i drugo kulturno nasleđe. Ako si mislio na neku paralelu sa Kosovom, Kosovo se naziva srcem Srbije iz etičkih razloga ponajviše..upotrebio sam taj izraz za Nagorno - Karabah jer je ta teritoriaj bila jermenska hiljadu godina, i kako pomenuh važno kulturno nasleđe koje je bitno za njihov nacionalni identitet. Da je nešto srce neke zemlje iz legalističkog pristupa, onda bi bilo upitno da li je Kosovo srpsko, pre bi bilo Tursko recimo. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...