Jump to content

Jermenija proglasila ratno stanje

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 29.9.2020. at 11:47, Avocado рече

To je onaj čuveni poziv koji nikad niko nije video/čuo?  :)

Ali toliko su ti pričali o njemu da je sigurno tačno, jel da?

“Уколико се рат заврши са потписом мировног споразума, а истовремено на власти остане исто вођство, са Слободаном Милошевићем на челу, трагедија и насиље ће се наставити.” – рекао је Ђинђић за “New York Times”.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 604
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 29.9.2020. at 11:47, Avocado рече

To je onaj čuveni poziv koji nikad niko nije video/čuo?  :)

Ali toliko su ti pričali o njemu da je sigurno tačno, jel da?

Bio je Djindjic u identicnoj poziciji kao i Hasim Taci, obojici je odgovaralo bombardovanje Srbije i uklanjanje Milosevica i sa bombama ..

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Bilbija рече

Bio je Djindjic u identicnoj poziciji kao i Hasim Taci, obojici je odgovaralo bombardovanje Srbije i uklanjanje Milosevica i sa bombama ..

Србији, грађанима, је одговарало уклањање Милошевића, уклањање тиранина, и долазак слободе. Што се и догодило...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ђорђе Р рече

Србији, грађанима, је одговарало уклањање Милошевића, уклањање тиранина, и долазак слободе. Што се и догодило...

Jeste a opozicionom politicaru u sred bombardovanja Srbije i ubijan ja srpske dece narocito..

A koliko je Srbima, gradjanima odgovaralo bombardovanje pitaj poginule, njihove roditelje itd...

Retardirani deo populacije kojoj je odgovaralo ubijanje Srba i njihovo misljenje me ne interesuje preterano ..

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bilbija рече

“Уколико се рат заврши са потписом мировног споразума, а истовремено на власти остане исто вођство, са Слободаном Милошевићем на челу, трагедија и насиље ће се наставити.” – рекао је Ђинђић за “New York Times”.

Prihvatio si da ne postoji čuveni fantomski poziv da nas bombarduju, pa sad želiš da pričamo o ovoj izjavi?

Hajde na nekoj drugoj temi, da ne spamujemo ovu... meni je drago bar da si skontao koliko su te obmanivali...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bilbija рече

Jeste a opozicionom politicaru u sred bombardovanja Srbije i ubijan ja srpske dece narocito..

A koliko je Srbima, gradjanima odgovaralo bombardovanje pitaj poginule, njihove roditelje itd...

Retardirani deo populacije kojoj je odgovaralo ubijanje Srba i njihovo misljenje me ne interesuje preterano ..

Sram te bilo da na tako gnusan nacin vredjas ubijenog predsednika vlade Zorana Djindjica sramota stidi se ti ubijas tu decu gore od NATO bombi vredjanjem ljudi koji su zaustavili milosevicevo ludilo kada ga je srpski narod smenio na ulici.

Mi smo 2000. pobedili, slomljen je milosevicev režim a Srbija od 2000. krenula putem evro-atlantskih integracija. Vučićeva vlada nastavila je put Zorana Djindjica i demokratskih vlasti nakon 2000. , Vučić je otišao čak i korak dalje kada je za Srbiju potpisao specijalni sporazum sa NATO koji nam je omogućio da praktično budemo članica bez članstva stepenica više od Partnerstva za mir , potpisale sporazum samo Srbijai još svega par zemalja što se vidi na ovoj karti mi smo na visem stepenu saradnje sa NATO od Austrije npr. sve to omogućava nam da se više nikada ne desi da nas bilo ko bombarduje i pokuša istrebiti samo jer ne razumemo gde se nalazi prostor na kojem zivimo.

800px-NATO_relations_in_Europe_(disputed_territories).svg.png

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bilbija рече

Hrabru borbu naše vojske ne treba mešati sa Miloševićem, svako normalan braniće svoju zemlju ali na zalost nas je devedesetih desničarska klika dovela u poziciju da se čitav svet i svi susedi okrenu protiv nas da budemo izopšteni iz sveta kao narod i drzava. Prozapadna koalicija posle 2000. godine umanjila je stravične osledice miloševićeve antisrpske, jugokomunističke politike , vratila zemlju medju narode u UN i medjunarodne institucije, na put ka integraciji sa Zapadom i članstvu u EU. 

Miloševićev "Vojno tehnički sporazum iz Kumanova" je drugi naziv za kapitulaciju naša vojska još je rat i nosila kako tako ali časno, to ne dovodim u pitanje ali sve je bacio u blato Milošević izdajom i kapitulacijom kao i povlačenjem vojske sa sopstvene teritorije. Bolje biti sa vragom nego da ti lomi vrat i da ti nestane milion ljudi u suludim ratovima svakih nekoliko decenija Bugarima, Grcima i Rumunima nista ne fali iako su u NATO svoji na svome i imaju sačuvane granice, i vecu nezavisnost od nas jer mi smo ipak zemlja kao i BiH pod nekakvom medjunarodnom kontrolom jer i dalje nam se ne veruje na zalost, i dalje dozivljavamo gubitke i ne samo to vec i ponizenja sto tupi ostricu nacionalnog jedinstva pa se Srbi sirom sveta stide i reci ko su i odakle su mene nije sramota ja sam Srbin i Katolik prozapadno orjentisan i evrofanatik.

Подели на овим сајтовима

Туга папе Фрање због кршења примирја између Јерменије и Азербејџана

На крају молитве Анђеоског поздрава, папа Фрања се молио за све људе који су данима у опасности због сукоба у региону Нагорно-Карабах, где је примирје врло крхко. Папа је такође изразио блискост са становништвом погођеним пожарима и несрећама, посебно на америчком континенту.

Папа Фрања изразио је велику тугу у свом размишљању на крају подневног обраћања, због крхкости примирја договореног из хуманитарних разлога између Јерменије и Азербејџана. Наиме, прекид ватре започео је јуче у подне, након што су 27. септембра поново настале тензије због статуса Нагорно-Карабаха. Папа је изразио наду у мировни споразум.

Био сам веома задовољан споразумом Јерменије и Азербејџана о прекиду ватре из хуманитарних разлога, у смислу постизања значајног мировног споразума. Упркос чињеници да је примирје преслабо, подржавам његово одржавање и изражавам саучешће због губитка људских живота, због страдања, као и због уништених кућа и богомоља. Молим се и позивам на молитву за жртве и за све оне чији су животи у опасности - рекао је Папа.

Armenians ask Pope Francis to intervene against Azerbaijan to stop war in Caucasus.https://www.romereports.com/en/2020/10/08/armenians-ask-pope-francis-to-intervene-against-azerbaijan-to-stop-war-in-caucasus/

papa-francisco-arm-aze.jpg

maxresdefault.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, SrbinKatolik рече

Bolje biti sa vragom nego da ti lomi vrat i da ti nestane milion ljudi u suludim ratovima svakih nekoliko decenija Bugarima, Grcima i Rumunima nista ne fali iako su u NATO svoji na svome i imaju sačuvane granice, i vecu nezavisnost od nas jer mi smo ipak zemlja kao i BiH pod nekakvom medjunarodnom kontrolom jer i dalje nam se ne veruje na zalost, i dalje dozivljavamo gubitke i ne samo to vec i ponizenja sto tupi ostricu nacionalnog jedinstva pa se Srbi sirom sveta stide i reci ko su i odakle su mene nije sramota ja sam Srbin i Katolik prozapadno orjentisan i evrofanatik.

Да имаш више памети било би те срамота тога али добро. Драго нам је што си ти и фанатик и натофил и што ти је драже да будеш са врагом него ли да са њим ратујеш, твоје право у потпуности. Нас наш завет и вера не учи тако према томе немој нас ни ти тровати овде него пиши на тему ако имаш шта. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, SrbinKatolik рече

Bolje biti sa vragom nego da ti lomi vrat i da ti nestane milion ljudi u suludim ratovima

Ova recenica je ogoljeni satanizam. Jezivo.

Vidi malo se doteraj i pisi na temu, ako imas nesto, da ne bi radile prijave i posledicni Bananamen. Sve drugo smatram provokacijom, i shodno tome cu i da reagujem.

A imam ugleda za toliko da me urednistvo saslusa.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Iranska PVO oborila azerbejdzansku BPL.

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I kratka serija zanimljivih komentara na ovo iransko obaranje.

...

1) "Eto, i Iran da vidi neke vajdice od ovog rata."

2) "Како су спретни за кои дан имачемо Иранску копију. "

3) "Dzaba ti kopija, njih ce vise interesovati glava za trazenje i samozakljucavanje na radar, i frekvencije na kojima ova zujalica prica sa kucom. Vidim da je i nisanski pod prilicno ocuvan, bice tu materijala za izucavanje za sve pare."

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Jermenija

Подели на овим сајтовима

Najnoviji podaci kazu da jermenska strana za sad ima oko 430 a azerbejdzanska oko 520 nastradalih. Radi se o spiskovima sa imenom i prezimenom, pa postoje pretpostavke da sa azerbejdzanske strane ima i vise nastradilih, ali za to nema jasnih dokaza.

To je negde oko 1000 ljudi, i to za otprilike dve sedmice trajanja sukoba do sad.

Подели на овим сајтовима

On 11.10.2020. at 15:39, obi-wan рече

Obzirom da azerbejdzanska strana nije ispostovala dogovor o prekidu vatre, pa je juce opet gadjan grad Stepanakert, Jermeni su odmah uzvratili i ponovo u dva navrata gadjali Gandzu, uz koju je azerbejdzanski vojni aerodrom.

Kako izgleda, upotrebili su rakete Z-Z "Scud" (jermenska verzija "Elbrus").

...

"Nego, samo da primjetim, otkako lupi onaj `Scud` na Gandzu prestade granatiranje Stepanakerta. Do tad je bilo svakodnevno, i to vise puta dnevno."

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Jermenija

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...