Jump to content

Продаја одеће за Православну хришћанку

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драге сестре и браћо у Христу, са својим скромним могућностима, отворила сам интернет продају женаке гардеробе која је погодна за ношење у цркве, манастире, позориште, за одлазак на славу, у госте, трчање (сагињање) за малом децом и сл. За сада је избор одеће мали али ако Бог да да се посао рашири, биће још. Парадоксално, одећа је углавном Турска, јер нисам на време пронашла наше произвођаче и био ми је битнији модел. Сада имам неке контакте али потребно је да прво продам оно што је већ на лагеру. Трудим се да буде квалитетно, лепо и повољно. Свака достава је бесплатна, одећа у комплетима јефтинија него појединачно. Фирма је регистрована,све је легално.  Ако неко има некога или неку индустрију одеће (женске блузе, мајице, сукње, хаљине) Одећа за сваки дан која је пристојна и квалитетна, нека се јави ради могуће сарадње. Трудим се да буде избор и за старије и за млађе, за ситније и крупније. Нисам противник панталона, али их имапревише у понуди. И свака сугестија је добродошла.?

https://www.facebook.com/odecazamameidame/

Подели на овим сајтовима

Хвала. Идеју сам добила тако што нисам могла за себе да нађем одговарајућу одећу у моментима када нисам могла да се одвојим од бебе, у доба короне. И има у Русији производња одеће баш тог типа. ?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Браћо и сестре. Ево једног новијег чуда Светитељке Ксеније Петроградске. Нисам имала продају у поседње време и нисам знала ни како да се рекламира. Уплатила сам једну рекламу од 30 долара, која ми се уопште не исплати, чисто бацање пара, али са надом да ћу нешто продати. У тој објави која је изашла фамозног 5.октобра, (осим политике тај дан је посвећен свештеномученику Фоки и пророку Јони) написала сам да је одећа за Православне хришћанке као и све даме које воле пристојно да се обуку. Након кратког времена су почели да ми стижу коментари и увредљиве поруке. Бог ми је помогао да будем сталожена у томе. Затим из немоћи и већ без наде сутрадан  сам прочитала Акатист Светој Ксенији Петроградској и након 5 минута од читања јавила ми се девојка из интернет новина Експресо и направила интервју, јуче је објављено. Ето рекламе ниодкуда. ? У сваком случају,продаја није нешто пуно заживела,искрено тешко је погодити циљну групу, а мени су цене на ивици зараде, јер није добро такав посао радити из среброљубља. И тешко је време. 

Молим вас поделите, запратите, свака сугестија и критика су добродошле. 

Подели на овим сајтовима

WWW.ESPRESO.RS

- Imam dve ćerkice, to je naravno jak motiv, želim da im budem primer, rekla je ova...

Мало је јачи наслов, новине ко новине?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...