Jump to content

Маријана С

Члан
  • Број садржаја

    15
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Маријана С's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

13

Форумска репутација

  1. Страшно је што држава није давала субвенције. Што се тиче одеће, колица, бициклица, ми нисмо ништа куповали, добили смо све очувано од других хвала Богу. Понешто некад купим када је неопходно. Битно ми је да је чисто, да није изгужвано и поцепано. То нису избледеле искидане ствари него готово нове. Обућу једино купујемо. Павле има солидне цене. Тако да, мени је најбитнији њихов осмех, а за то не треба пуно. Како буду расле, вероватно ће расти и њихове потребе али не бринем се. Само да смо живи и здрави, зарадиће се.
  2. Деца су ми још мала. Разлика је 18 месеци. Драго ми је што је тако мала разлика јер би у супротном старија била сигурно размажена. Овако је све боље. Деца ко деца. Пуне су љубави и радости. Било је мало љубоморе али смо хвала Богу савладали. За другу бебу смо купили само флашице и цуцле. Када су близу финансијски је много лакше. А и имају једна другу. Обожавају да им се показују слике и играчке, обожавају да се неко са њима игра, да им се посвети пажња. Не треба пуно играчака, већ неко ко ће да им се посвети. Играчке их за сада пуно не занимају.
  3. DOBIJAM UVREDE, OVO JE DISKRIMINACIJA: Beograđanka koja prodaje odeću za hrišćanke iznela svoju STRANU PRIČE! WWW.ESPRESO.RS - Imam dve ćerkice, to je naravno jak motiv, želim da im budem primer, rekla je ova... Мало је јачи наслов, новине ко новине?
  4. Браћо и сестре. Ево једног новијег чуда Светитељке Ксеније Петроградске. Нисам имала продају у поседње време и нисам знала ни како да се рекламира. Уплатила сам једну рекламу од 30 долара, која ми се уопште не исплати, чисто бацање пара, али са надом да ћу нешто продати. У тој објави која је изашла фамозног 5.октобра, (осим политике тај дан је посвећен свештеномученику Фоки и пророку Јони) написала сам да је одећа за Православне хришћанке као и све даме које воле пристојно да се обуку. Након кратког времена су почели да ми стижу коментари и увредљиве поруке. Бог ми је помогао да будем сталожена у томе. Затим из немоћи и већ без наде сутрадан сам прочитала Акатист Светој Ксенији Петроградској и након 5 минута од читања јавила ми се девојка из интернет новина Експресо и направила интервју, јуче је објављено. Ето рекламе ниодкуда. ? У сваком случају,продаја није нешто пуно заживела,искрено тешко је погодити циљну групу, а мени су цене на ивици зараде, јер није добро такав посао радити из среброљубља. И тешко је време. Молим вас поделите, запратите, свака сугестија и критика су добродошле.
  5. Ок, нисам ни ја за то. Желим да направим анимирани видео за децу тог типа али да буде Православна тема. Имам превише обавеза око деце, и молитвено правило сам умањила. Ево, ако неко жели и може да поделимо посао, ја могу да направим позе у блендеру са карактерима (да се прекрсте, причају...) У глави ми је то све шта бих и како урадила али просто не налазим довољно времена да се посветим колико је потребно.
  6. HEY KIDS су прешли скроз на 3д. Да ли у блендеру може да се уради тако нешто?
  7. Хвала на помоћи. ? Баш и анимација, Мост помирења, одлично је урађена.
  8. Да ли готови програми за анимацију, који могу месечно да се отплаћују, могу да послуже за такав пројекат?Нпр pawtoon.com и слично.
  9. Да ли имате савет који је програм најбољи (бесплатан или што јефтинији), за израду анимације коју прати музика? Као оне дечије песмице, канали као што је "еци, пеци, пец" и сл.? За сада сам користила комбинацију Блендера и Makehuman. Сад, проблем ми је да ликове спојим са неком позадином, мого су скупи курсеви где се објашњава креирање окружења. Бесплатно нешто нисам нашла. И онда, други проблем са Блендером је тај што ако једну ствар погрешим, све идем испочетка.
  10. Хвала. Идеју сам добила тако што нисам могла за себе да нађем одговарајућу одећу у моментима када нисам могла да се одвојим од бебе, у доба короне. И има у Русији производња одеће баш тог типа. ?
  11. @goranger Ако Бог да биће само Српска производња, тешко је наћи произвођаче.
  12. Драге сестре и браћо у Христу, са својим скромним могућностима, отворила сам интернет продају женаке гардеробе која је погодна за ношење у цркве, манастире, позориште, за одлазак на славу, у госте, трчање (сагињање) за малом децом и сл. За сада је избор одеће мали али ако Бог да да се посао рашири, биће још. Парадоксално, одећа је углавном Турска, јер нисам на време пронашла наше произвођаче и био ми је битнији модел. Сада имам неке контакте али потребно је да прво продам оно што је већ на лагеру. Трудим се да буде квалитетно, лепо и повољно. Свака достава је бесплатна, одећа у комплетима јефтинија него појединачно. Фирма је регистрована,све је легално. Ако неко има некога или неку индустрију одеће (женске блузе, мајице, сукње, хаљине) Одећа за сваки дан која је пристојна и квалитетна, нека се јави ради могуће сарадње. Трудим се да буде избор и за старије и за млађе, за ситније и крупније. Нисам противник панталона, али их имапревише у понуди. И свака сугестија је добродошла.? https://www.facebook.com/odecazamameidame/
×
×
  • Креирај ново...