Милан М. Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Чек, је л се Жељко и Софија случајно презивају Ињац или? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Чек, је л се Жељко и Софија случајно презивају Ињац или? Случајно ми је Софија жена. А ко је овај Драшко ја појма немам. Олимп, Срђан Ранђеловић, Sanja Т. and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Ти ли си на оној слици? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Случајно ми је Софија жена. А ко је овај Драшко ја појма немам. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ленка* and Олимп је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 А ко је овај Драшко ја појма немам. Кажу за њега да хара на линији Нови Београд-Земун-Врачар Стално мења приступ и фризуру па му је тешко ући у траг Драгана П., Срђан Ранђеловић, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Ти ли си на оној слици? Не, није Жељко.. ТО је тај Драшко, зар не видиш како је ружан А наш ЖЕки је леп Олимп and Баба је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Ти ли си на оној слици? Ма јок ја сам на овој слици И на овој: И као што видиш имам све длаке на глави, сем боје... И ово на гуглету шлусу из млађих дана (пре две три године) : Срђан Ранђеловић, Млађони, RYLAH and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Кажу за њега да хара на линији Нови Београд-Земун-Врачар Стално мења приступ и фризуру па му је тешко ући у траг 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Тај Драшко је последњи пут виђен како бежи за Мароко, Казабланку (exclusive photo by BETA) Ленка*, Баба, Јелина and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Не, није Жељко.. ТО је тај Драшко, зар не видиш како је ружан А наш ЖЕки је леп Јес вала љеп сам ки уписат. Gordana ., Andre Williams and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Тај Драшко је последњи пут виђен како бежи за Мароко, Казабланку (exclusive photo by BETA) Ово је за више од лајк. Хахахаха. Па јеси побего на крају ? Драшко, Andre Williams, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Хахахаха. Па јеси побего на крају ? Биће да сам пре "долијао" нег побего "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Само ти фале трочетвртинке Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Јој, сори, али на овој слици ми личиш на муџахедина! Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Јој, сори, али на овој слици ми личиш на муџахедина! Мени више на оне WANTED фотографије П.С. Софија је прелепа. Баба, Ignjatije, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука