Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Totalno se slažem! :D

Ali ljudi moji ja okačih samo sliku, a vi me udadoste, stigoste do starosti i lekcija iz ljubavi  gringrin

malo prostora i vazduha molim ;)

i hvala... :) ...

А шта, не удајеш се? Шта си онда качила слику? ми овде на приватним каналима већ договарамо поклоне!

Јел Меда неће? Реци ми, јел он у питању???!!!!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
А шта, не удајеш се? Шта си онда качила слику? ми овде на приватним каналима већ договарамо поклоне!

Јел Меда неће? Реци ми, јел он у питању???!!!!

U svakom slučaju dostavljam adresu za poklone  gringrin Dogovorili smo se Radovanoviću  gringrin

Подели на овим сајтовима

Бадње вече у нашој Цркви:

017.JPG

018.JPG

019.JPG

020.JPG

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Мали Зоран, сестрин син. Има 2 месеца. Сликано данас :smile:

734067_4697772314958_1214548458_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Хипноза успела :)

Ту је почео да прави фаце и да се мршти, па сам му узвратио и онда је почео да се смеје .smesko.

Подели на овим сајтовима

Е ово се зове опуштен!

Ово је био један од ретких тренутака где је био такав :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

јел на ујку?  gringrin

Као млађи, јесам био несташан, али после сам већ дошао к'себи :0104cheesy:  А, ако сте мислили на лик, уопште немамо ништа заједничко :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Као млађи, јесам био несташан, али после сам већ дошао к'себи :0104cheesy:  А, ако сте мислили на лик, уопште немамо ништа заједничко :0104cheesy:

ма и ја сам клинац... (видиш да још цугам из флашице)  .smesko.  немој да ми персираш.

мислио сам на карактер 

Подели на овим сајтовима

ма и ја сам клинац... (видиш да још цугам из флашице)  .smesko.  немој да ми персираш.

мислио сам на карактер 

Мислим да смо и ту мало различити .smesko.  Данас је обратио пажњу на ТВ док је на програму била утакмица, а ја не волим никакве спортове са лоптом :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ја не знам шта је "кучкица" :0104cheesy:

Код мене тако зову оне две боре које се направе на челу, међ' очима, када се човек намршти. Па, тако кажу за намрштеног да се скучкио. ;)

Подели на овим сајтовима

Код мене тако зову оне две боре које се направе на челу, међ' очима, када се човек намршти. Па, тако кажу за намрштеног да се скучкио. ;)

Ахааа .smesko.  Е, онда имамо нешто заједничко :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...