Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Читај фусноте. То је увек најбољи почетак, ако причамо о теорији.

ма није ми проблем да се снађем како тако у областима које су ми имало блиске, него рецимо када бих хтео да мало прочешљам актуелна дешавања у физици рецимо или психологији не бих имао појма како где и шта... :)

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Кад већ инсистирате... :) :) :)

едит : њаа, пробао сам али каже да "уплоад није успео"... :/

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

додај слику из рачунара на :

www.dodaj.rs

:D

Ау, хвала много брате, можда сутра делује ми превише компликовано :) Мада ће е мрзети, нисам толико занимљив да бих се цимао да ме видите. :D

Подели на овим сајтовима

Мада ће е мрзети, нисам толико занимљив да бих се цимао да ме видите. :D

Ајде Срле, немој да те е мрзи.

Какав ћеш сутра бити адвокат ако те мрзи да научиш како се поставља слика и да је поставиш.

Подели на овим сајтовима

На Породичној шетњи

154765_191391040982271_100003341291686_314911_572678945_n.jpg

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

У Сутомору 2010.

40593_1386634268813_1320733244_30937431_1111151_n.jpg

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...