Поет Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 2 часа, Flojd рече Radni dan. Hehe imamo i vizir, dodatno sredstvo za zastitu od korone. абе пролепшао се , или ми се чини Flojd and Sasa2000 је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 22, 2020 Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 Дуња, хахаха, БанеЛ and 17 осталих је реаговао/ла на ово 12 7 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 22, 2020 Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 Драшко, Natasa., PredragVId and 16 осталих је реаговао/ла на ово 14 4 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 Before the rain... ? PredragVId, Пг, sanja84 and 12 осталих је реаговао/ла на ово 8 6 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 пре 24 минута, Smaragdni kamičak рече Before the rain... ? Kao lutka! Sasa2000, Лидија Миленковић and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 On 21.7.2020. at 19:03, Flojd рече Radni dan. Hehe imamo i vizir, dodatno sredstvo za zastitu od korone. Je l bmwov viljuskar? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 пре 8 минута, haveaniceday рече Je l bmwov viljuskar? Aha u M paketu. haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 пре 56 минута, Flojd рече Aha u M paketu. kolko od 0-100 ? (metara u visinu ) Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 пре 13 часа, haveaniceday рече kolko od 0-100 ? (metara u visinu ) Ajde ajde, necemo sad o metrima i centimetrima. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 On 23.7.2020. at 21:21, Smaragdni kamičak рече Before the rain... ? Jel’ ima i After the rain...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 25, 2020 Пријави Подели Написано Јул 25, 2020 Danas, sa strelišta sa drugarima. Дуња, Драшко, Дејан and 13 осталих је реаговао/ла на ово 6 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 25, 2020 Пријави Подели Написано Јул 25, 2020 пре 46 минута, Vasilije. рече Danas, sa strelišta sa drugarima. Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 29, 2020 Пријави Подели Написано Јул 29, 2020 Драј молерај - ја и синова цвај! Dominika, Драшко, Flojd and 13 осталих је реаговао/ла на ово 10 5 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 29, 2020 Пријави Подели Написано Јул 29, 2020 пре 55 минута, Лидија Миленковић рече Драј молерај - ја и синова цвај! Sestro, braćo, ne menjate se. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 8, 2020 Пријави Подели Написано Август 8, 2020 Avijaticar БанеЛ, Драшко, Kafanski amater and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука