Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kad se nadjem u pivnici, prinudjena sam da narucim neki cider...pivo prepustam muskom polu. :)))

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Људи, неко хаково@Anika профил. гарантовано. Ово не може бити, за кратко време неколико фотки...то не може бити, не не...

Једино ако је не држи пиво па у делиријуму не зна шта ради...Пос'е кад се отрезни биће оно чувено "јао како се осећам глупо" :)

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Ћути бре, боље да ништа не причам, већ планирам да напустим форум... :))) само Арсенија да ми напише опроштајну поруку :ani_biggrin:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Ђоле Пролеће рече

Људи, неко хаково@Anika профил. гарантовано. Ово не може бити, за кратко време неколико фотки...то не може бити, не не...

Једино ако је не држи пиво па у делиријуму не зна шта ради...Пос'е кад се отрезни биће оно чувено "јао како се осећам глупо" :)

А и ако вам смета, бришите, још боље... :ok:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, *Jелена* рече

@djordje.pesic

Bas ste lepi i srecni :aplauz::ok:

Најкуљи* младенци које сам икада видео. Људи су обично на свом венчању стегнути, уплашени и извештачени. Њих двоје тотална опуштенција, као да су надрогирани од љубави. :)

*кул, куљи, најкуљи

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Anika рече

И молим те не прозивај ме убудуће! Једино што је овде глупо је твој коментар.

Што се љутиш одмах, па нисам ништа лоше ни мислио, а ни рекао, нисам те прозивао, мало сам се нашалио јер ти је визуелни идентитет био дуго скривен па на конто тога, откуд та нагла промена у кратком року. 

Бзвз...

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ђоле Пролеће рече

Што се љутиш одмах, па нисам ништа лоше ни мислио, а ни рекао, нисам те прозивао, мало сам се нашалио јер ти је визуелни идентитет био дуго скривен па на конто тога, откуд та нагла промена у кратком року. 

Бзвз...

Извини Ђоле, некако нисам била сигурна о чему се ради. :) Већ сам рекла да не конзумирам пиво. Поз...

Подели на овим сајтовима

53 minutes ago, Juan рече

Најкуљи* младенци које сам икада видео. Људи су обично на свом венчању стегнути, уплашени и извештачени. Њих двоје тотална опуштенција, као да су надрогирани од љубави. :)

*кул, куљи, најкуљи

Da tacno uglavnom su mladenci prepadnuti ukoceni na tim slikama (haha)a njima face ko da je desetogidisnjica braka a ne svadba :) Bas uzivaju :dobro:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

52 minutes ago, Ђоле Пролеће рече

Бзвз...

Слабо смо је помињали у теми Најлепше жене и девојке форума (а и како би, нигде слике) па да покаже да је неоправдано запостављена :)

Подели на овим сајтовима

Tome ste, vi momci, krivi.

Ajte brzo tamo na temu i ispravljajte pogresku :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...