Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

4 minutes ago, Ромејац рече

Код мене стоји да сам треће место! ne_shvata

Ниси избацио ногу зато, ја опет прва. :smeh1:

5 minutes ago, Ромејац рече

Пратим и друге теме осим те "моје". 

Богу хвала! :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

17 minutes ago, Juan рече

Је л' то ова двојица пију BrewDog?!

Обични грађани се питају одакле паре?! Шта ће тек да пију кад почне да ради парламент?!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, RYLAH рече

Обични грађани се питају одакле паре?! Шта ће тек да пију кад почне да ради парламент?!

BrewDog у скупштинском ресторану за 35 динара?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juan рече

BrewDog у скупштинском ресторану за 35 динара?

Радуловић се бори против скупштинских привилегија и ултимативно захтева да и његови активисти могу да пију у скупштинском ресторану!!!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Ayla рече

(Murmaša, najviša djevojka ima predivan osmijeh...blista :)  )

Мњ, ал` није довољно преподобна :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Е сад могу и званично у име Форума Поуке.орг, да интервјуишем нпр. Радуловића :)))

13087316_10201699799613949_6693269258919

- Хало! Добар дан!

- Добар дан! Изволите!?

- Да ли је то ДиЏејБи (ДЈБ) Радуле (гаће ти се надуле :) )?

- Да! Јесте... Овааај... Изволите!?

- Радуле, овде Лане Прес и хтео бих са тобом да направим један форумашки урнебес!

- Урнебес!? Али знате, како да кажем... Оувај, Страсна је седмица... Па, оувај, знате мало, незгоднан је урнебес, мсм, има сира...

- Ма не мислим на салату Сале Сашко! Желео бих да Вас интервјуишем за наш портал, Поуке.орг!?

- Никад чуо???

- Ниси чуо!? Па мислим човече, ти к`о Коштуница. Тотално неиформисан. Да ли знаш да си сразмерно величини и интернет потенцијалу, највећу популарност, када се сложе Фезбук, Твитер и Поуке.орг, задобио управо на Поукама. Месецима се само о теби пише бро! И како ствари стоје, због те форумске популарности (добро де и због слике са Василијем), и "целзијус" си прешао и ушао у Скупштину...

- Ух, па оувај, нисам знао...

- И? `ел може урнебес, тј. интервју?

- Може! Кад постанем Први министар, радо!

Шалу на страну, данас сам постао члан УНС-а по позиву, а поред текстова објављених у војној штампи, један од главних разлога који је определио ИО УНС-а за пријем у чланство је неколико текстова који су објављени на страницама нашег Форума и који су били читани. Хвала вам форумашка заједницо на томе! 

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Милан Ракић рече

Шалу на страну, данас сам постао члан УНС-а по позиву, а поред текстова објављених у војној штампи, један од главних разлога који је определио ИО УНС-а за пријем у чланство је неколико текстова који су објављени на страницама нашег Форума и који су били читани. Хвала вам форумашка заједницо на томе! 

Честитам! :) :aplauz:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...