Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Fariseji uče narod. Oni su odgovorni i za sebe i za narod. Ako je fariseji=licemjeri => kome je više dano...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 21. 2. 2016. at 15:34, Suncokret54 рече

... за разлику од бројева и слова, лица врло добро памтим... жена из "клети" и мама са бебцем немају неких додирних тачака, чак и када се коса изузме... можда сам превазишао тренутну диоптрију... центар те слике је, она црнка иза тебе, а не ти... можда сам зрео за посматрање... не знам... :0201wink:

Ne znam šta da ti kažem. Evo ovde bez izuzete kose i sa istim bebcem u sličnoj situaciji - malo više liči ili i dalje tvrdiš da sam ukrala identitet od prave Paradoksologije?

60660_737755202981180_816898112613234124

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2016. at 21:00, Suncokret54 рече

...опрости...па ова слика је неупоредиво лепша од оне прве... :D

Sasvim različiti izdajnici su slikali :D

Meni je zabavno da pokažem da se majka sa malom bebom može kretati svuda i raditi svašta, a nisam ni primetila kako slike izgledaju, kako sam "ispala" i ličim li na sebe  :stadaradim:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2016. at 13:13, Goku рече

А сада озбиљно:

Ево како изгледа један недјељни (СПАРТАНСКИ) тренинг:

12734210_10153918269464420_2535252086084

Пратим и подижем улог за 14кг додатног терета. :)

https://photos.google.com/share/AF1QipPO3y4wrjyaRHRQKafKFJTvu8FfMDr8EWs3xb4mNvZwHUnM_48UFXuW7adJ0R4Few/photo/AF1QipOHE4jsusONfDK6kncCIEbIpxQ9hEQsUsDGlhou?key=V2tIU1FBTWpoTWtSc2ZHVUtLWDBKdWNzdDFTNzln

Молим админе да поправе везу ка слици.

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2016. at 21:15, Драган_П рече

Пратим и подижем улог за 14кг додатног терета. :)

https://photos.google.com/share/AF1QipPO3y4wrjyaRHRQKafKFJTvu8FfMDr8EWs3xb4mNvZwHUnM_48UFXuW7adJ0R4Few/photo/AF1QipOHE4jsusONfDK6kncCIEbIpxQ9hEQsUsDGlhou?key=V2tIU1FBTWpoTWtSc2ZHVUtLWDBKdWNzdDFTNzln

Молим админе да поправе везу ка слици.

:aplauz:  :))

Mi sve trenutno radimo sa ovakvim dodatnim teretom - doduše od samo 12kg :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2016. at 21:15, Paradoksologija рече

Sasvim različiti izdajnici su slikali :D

Meni je zabavno da pokažem da se majka sa malom bebom može kretati svuda i raditi svašta, a nisam ni primetila kako slike izgledaju, kako sam "ispala" i ličim li na sebe  :stadaradim:

Лепо изгледаш Парадоксална. :) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2016. at 21:16, Paradoksologija рече

:aplauz::))

Mi sve trenutno radimo sa ovakvim dodatnim teretom - doduše od samo 12kg :D

Ово је само за први круг. Оног од 20кг чувам ако Гоку испрати и подигне улог. :)
Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2016. at 21:19, Драган_П рече

Ово је само за први круг. Оног од 20кг чувам ако Гоку испрати и подигне улог. :)

Naš trenutno najveći teret ima preko 30kg - i još je nekad dižemo, čisto da ostanemo u formi ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2016. at 21:26, Paradoksologija рече

Naš trenutno najveći teret ima preko 30kg - i još je nekad dižemo, čisto da ostanemo u formi ;)

Идеални услови за дискус хернију. :)

Те варијанте са подизањем долазе у обзир само у строго контролисаним положајима.

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2016. at 21:29, Juan рече

Парадоксо, боље ти лежи дуга коса... :)

I tebi, posebno plava  :)))

Sada posle plivanja osušim kosu za 3 minuta i 26 sekundi. Kada sam imala dugu kosu zimi me je mrzelo da idem na plivanje jer je sušenje trajalo skoro koliko i plivanje. Prioriteti  :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2016. at 21:38, Paradoksologija рече

Sada posle plivanja osušim kosu za 3 minuta i 26 sekundi. Kada sam imala dugu kosu zimi me je mrzelo da idem na plivanje jer je sušenje trajalo skoro koliko i plivanje. Prioriteti  :)

Дођи овде, овде жемске не суше косу ни кад је минус. Некад чак забораве и пешкиром да је обришу, па се све цеди...

Подели на овим сајтовима

СВАКО КО ПОСТАВИ ПОСТ, А НИЈЕ ЛИЧНА СЛИКА, ДОЂЕ МИ 10 ПИВА.

Клауде, будеш ли поставио још једном то твоје ћосаво напухано тело и омађијао форумаше да само пишу на овој теми, има да те натерам лично и персонално да попијеш ових десетина или стотина пива самном, који ће доћи када буду кренули да коментаришу. А веруј ми или verum, ко је самном циркао пиво, пакао му је рај био, а пошто не верујеш у рај, осетићеш и сам и повероваћеш.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2016. at 21:38, Paradoksologija рече
Prioriteti

Косу реже остарела Paradoksologija, м, 'ес видио? Па ту се провлаче и метафоре епске народне поезије. Да не речем мотиви, косу реже те виноград веже а сузама лозицу залива...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...