Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ajde djeco, družite se malo na group chat (chatrooms, u ćošku dole lijevo), i private opcije... Javno budite na nivou, fini.. Ipak sve na forumu ostaje zabilježeno za istoriju. Imam osjećaj da može da se desi da nam još budete zahvalni na onome što pobrišemo.   :mahmah:

Подели на овим сајтовима

Jedna radna   0703_read

12736288_1692306394317652_680875332_n.jp

Гледе преце што по снегу ходи,

љубави многе међ форумаше исходи...

Дођем по некад да видим ш'а има... каd оно, охо - журка, натерали сте ме да прелистам у назад...  :D

Подели на овим сајтовима

Fariseji uče narod. Oni su odgovorni i za sebe i za narod. Ako je fariseji=licemjeri => kome je više dano...

Подели на овим сајтовима

... за разлику од бројева и слова, лица врло добро памтим... жена из "клети" и мама са бебцем немају неких додирних тачака, чак и када се коса изузме... можда сам превазишао тренутну диоптрију... центар те слике је, она црнка иза тебе, а не ти... можда сам зрео за посматрање... не знам... :0201wink:

Ne znam šta da ti kažem. Evo ovde bez izuzete kose i sa istim bebcem u sličnoj situaciji - malo više liči ili i dalje tvrdiš da sam ukrala identitet od prave Paradoksologije?

60660_737755202981180_816898112613234124

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

...опрости...па ова слика је неупоредиво лепша од оне прве... :D

Sasvim različiti izdajnici su slikali :D

Meni je zabavno da pokažem da se majka sa malom bebom može kretati svuda i raditi svašta, a nisam ni primetila kako slike izgledaju, kako sam "ispala" i ličim li na sebe  :stadaradim:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

А сада озбиљно:

Ево како изгледа један недјељни (СПАРТАНСКИ) тренинг:

12734210_10153918269464420_2535252086084

Пратим и подижем улог за 14кг додатног терета. :)

https://photos.google.com/share/AF1QipPO3y4wrjyaRHRQKafKFJTvu8FfMDr8EWs3xb4mNvZwHUnM_48UFXuW7adJ0R4Few/photo/AF1QipOHE4jsusONfDK6kncCIEbIpxQ9hEQsUsDGlhou?key=V2tIU1FBTWpoTWtSc2ZHVUtLWDBKdWNzdDFTNzln

Молим админе да поправе везу ка слици.

Подели на овим сајтовима

Пратим и подижем улог за 14кг додатног терета. :)

https://photos.google.com/share/AF1QipPO3y4wrjyaRHRQKafKFJTvu8FfMDr8EWs3xb4mNvZwHUnM_48UFXuW7adJ0R4Few/photo/AF1QipOHE4jsusONfDK6kncCIEbIpxQ9hEQsUsDGlhou?key=V2tIU1FBTWpoTWtSc2ZHVUtLWDBKdWNzdDFTNzln

Молим админе да поправе везу ка слици.

:aplauz:  :))

Mi sve trenutno radimo sa ovakvim dodatnim teretom - doduše od samo 12kg :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Sasvim različiti izdajnici su slikali :D

Meni je zabavno da pokažem da se majka sa malom bebom može kretati svuda i raditi svašta, a nisam ni primetila kako slike izgledaju, kako sam "ispala" i ličim li na sebe  :stadaradim:

Лепо изгледаш Парадоксална. :) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

:aplauz::))

Mi sve trenutno radimo sa ovakvim dodatnim teretom - doduše od samo 12kg :D

Ово је само за први круг. Оног од 20кг чувам ако Гоку испрати и подигне улог. :)
Подели на овим сајтовима

Ово је само за први круг. Оног од 20кг чувам ако Гоку испрати и подигне улог. :)

Naš trenutno najveći teret ima preko 30kg - i još je nekad dižemo, čisto da ostanemo u formi ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Naš trenutno najveći teret ima preko 30kg - i još je nekad dižemo, čisto da ostanemo u formi ;)

Идеални услови за дискус хернију. :)

Те варијанте са подизањем долазе у обзир само у строго контролисаним положајима.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...