Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

12670182_10208386706046334_3628644211710

Naš mod Nikola P

Slika je ekstra!

Link

Е баш си  фаца Ниџо................што ниси мало старији.? :0212_rolleyes::blush:

Фотос је  :dobro:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ame="Лапис лазули" post="1400977" timestamp="1454876839"]vala ovde uzimam za realne samo tvoje komentare na zense slike da ti pravo kazem :naklon:[/quo

Ma nemam ja pojma o zenama Lapi, kakvi moji komentari, hehehe, nego bitno je biti iskren☺

Upravo sam zato i rekla Roni ,uzevsi te faktore u obzir! :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

... буди само стрпљива, ако настави да се купа обучен напољу, ускоро би могао бити знатно ближе твоме укусу... :)

Цццццццццц............. :0414_feel:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

... може се то рећи и суптилније, спарушкан, згужван, сажвакан... :)

Ви то о себи ...............из личног искуства ........... :mahmah:

Упс.........омакло ми се ......... molimoli сори

Подели на овим сајтовима

... у огледалу не видим искуство, већ истину, а она је болна и у младости, а младост је увек оно данас у односу на сутра... овиме си показала да ме не познајеш, и то ми не смета да те волим... :)

Ја у огледалу видим одраз и искуства и неискуства, и истине и неистине .Ти мислиш да  те не познајем. То олако речено .......не познајеш ме , ми не смета да те волим.... :) 

Подели на овим сајтовима

Nedeljni rucak ?

U srcu mi su mi trenutno pohovane paprike punjene sirom i domaci hleb ...   :smeh1:  ...  

Uh ...mljac mljac :ok:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...