Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па где иде шајкача и Харли Дејвисон молим те...

А ти купи југа, али кабриолет. Да се види шајкача.

Али, нађи неку шајкачу која се веже као каубојски шешир - то ти је два у једном: Чуваш наше на тамошњи начин - да се не 'ваташ са њом по Америци.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Није згорег знати,и то из много разлога,барем како изгледа онај са ким разговарамо ако га већ можда не можемо видети уживо,зар не? Деловаће све ово што радимо мало присније и колико толико ће смањити "виртуелни данак" који плаћамо овим начином комуникације...тако ми се чини.

Изволите...ако сматрате да има мало истине у овом,а ако не...ником ништа. :)

Па да почнем од себе...

57746e1b0f.jpg

Подели на овим сајтовима

153698208f262b092c50637fb63a68d8.jpg

Adel lijepa si i nisam ti jos prosli put rekao, ali sad mogu posto te vidim cijelu, imas odlican stil oblacenja. Svaka cast!!!

Подели на овим сајтовима

Svakako....ali ja imam jedan problem. Slika nikakko nece da se ucita....

Neko pomoc?

Уколико имаш Фезбук или неку другу друштвену мрежу на којој се налазе неке твоје слике, само прекопирај адресу слике у поље за постављање слике. Уколико не, прво слиџу постави нпр. овде

http://postimage.org/

па одатле примени горе објашњени поступак

https://www.pouke.org/forum/topic/24633-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%83/page-1

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Па где иде шајкача и Харли Дејвисон молим те...

А што не иде? Баш би био даса и сви би гледали у тебе и имао би загарантован публицитет.Баш би био запажен. :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

12670182_10208386706046334_3628644211710

Naš mod Nikola P

Slika je ekstra!

Link

da slika je genijalna,bas sam htela reci na fejsu da je neko stavi ovde.Znaci carski skroz,sa sve cvikama i kao uziva :))  :aplauz: 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Kad Kratos pocne sa komentarima sad, heheheheh :)

vala ovde uzimam za realne samo tvoje komentare na zense slike da ti pravo kazem :naklon:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

vala ovde uzimam za realne samo tvoje komentare na zense slike da ti pravo kazem :naklon:[/quo
vala ovde uzimam za realne samo tvoje komentare na zense slike da ti pravo kazem :naklon:

Ma nemam ja pojma o zenama Lapi, kakvi moji komentari, hehehe, nego bitno je biti iskren☺

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...