Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Средите се мало, онако укусно и умерено, али видљиво. Благо секси и заводнички, али не вулгарно. И прошетајте. А онда посматрајте како вас ко гледа. Гледаће вас мушкарци, наравно. Шта ћемо, таки смо. Али жене што ће вас гледати, то је невероватно. Од главе до пете, неколико пута, детаљно скенирање. Па онда сложе неке чудне фаце, а неке и очима колутају. Другима се чак у очима види једна врста ”љутње”. Чудо једно.

Па конкуренција и тако то. :))) Не треба обраћати пажњу.

А та плавушица из приче је, судећи по опису, нека жешћа сељанка. Ја такве и ако погледам, то није зато што ми се допадају. Напротив, више као знак чуђења. :)))

Јадне наше девојке, прво науче шта је пудер и маскара, па тек онда у јадно доба сазнају да кожу треба неговати. Све наопако. Зато странци свашта мисле о Српкињама.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Neko za kafu?

:)))

I miiiiiriiis i uuuuukussss.......... :)))

Sta ste navalili na zene, ja se ono samo salila posto je neko napisao kako ova tema sluzi tome da grdimo druge bla bla bla... Pa i da mislim da je napadno nasminkana, ne bih to tako napisala, tj. gledala bih svoja posla, svako se sminka kako misli da treba i cozdra.

Zayron, macane :)))

Подели на овим сајтовима

@@Gordana .

Баш си лепа жена. :)

:aplauz:  Један од ретких мушкараца који уме да разликује лепу жену од добре рибе.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

имам теорију да човек на фотографијама испадне онако како га фотограф доживљава. Ето, сликао ме добар пријатељ, па се ни сама не препознајем!

( хвала Снежо и Дијо!)

Подели на овим сајтовима

Од пре бомбардовања:

1_tmb_71504210_image.jpg

Жељко, тако је мој деда исто говорио, " пре рата"

Подели на овим сајтовима

Баш си лепа жена. :)

:good2:

La verdad es, Јuan. Gordana es una mujer muy hermosa.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...