Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Средите се мало, онако укусно и умерено, али видљиво. Благо секси и заводнички, али не вулгарно. И прошетајте. А онда посматрајте како вас ко гледа. Гледаће вас мушкарци, наравно. Шта ћемо, таки смо. Али жене што ће вас гледати, то је невероватно. Од главе до пете, неколико пута, детаљно скенирање. Па онда сложе неке чудне фаце, а неке и очима колутају. Другима се чак у очима види једна врста ”љутње”. Чудо једно.

Подели на овим сајтовима

Средите се мало, онако укусно и умерено, али видљиво. Благо секси и заводнички, али не вулгарно. И прошетајте. А онда посматрајте како вас ко гледа. Гледаће вас мушкарци, наравно. Шта ћемо, таки смо. Али жене што ће вас гледати, то је невероватно. Од главе до пете, неколико пута, детаљно скенирање. Па онда сложе неке чудне фаце, а неке и очима колутају. Другима се чак у очима види једна врста ”љутње”. Чудо једно.

Ево и ситуације од прошлог петка... Седим у ходнику са још неколицином родитеља, чекамо да се заврши час балета. Не познајем никог (а они се сви познају), тек смо се пре две, три недеље уписали, али сам већ запамтила ко је ко и тако то... :) Даклем, сви седимо, само једна мама стоји и тако разговара са свима... Једна блајхана плавушица, метар и жилет, са "очима на вр` главе" и комплетном шминком, обучена по последњој естрадној моди (тексас мини сукња, чизме са цирконима, нека кошуља увучена у сукњу, исто са цирконима и унихоп са високим сјајем), са свежом фризуром због које јој се врат укочио, јер ако мрдне, поквариће јој се шишке закривљене на страну, седи поред мене, све време ћути али зато стреља и колута тим својим очима... Мајка која стоји испред нас обучена је спортски али опет елегантно, свакодневно али опет сређено, очешљана, нормална, лепа, млада жена... :) И сад сви гледамо у њу, јер жена стоји испред нас и прича нам нешто, сви разговарамо... Тек ће ова плавушица њој, из чиста мира: "Јел` си се ти то мало угојила?!"  А, жена не да није дебела, него је, поред тога што је лепа и паметна, згодна да згоднија не може да буде! joooj:D 

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Тек ће ова плавушица њој, из чиста мира: "Јел` си се ти то мало угојила?!" 
:0102_laugh: 

Na takve komentare ja odgovaram sa: Jao jesam, super mi stoji zar ne? Sad imam i grudi a i pozadina mi je mnoooogo oblikovanija...hvala sto si primetila.... girl_smiley pa se jos i okrenem pokazujuci joj pozadinu...  1324_womens

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

:0102_laugh:

Na takve komentare ja odgovaram sa: Jao jesam, super mi stoji zar ne? Sad imam i grudi a i pozadina mi je mnoooogo oblikovanija...hvala sto si primetila.... girl_smiley pa se jos i okrenem pokazujuci joj pozadinu...  1324_womens

Зашто имам осећај да ће после овога мушки део форумске популације, кад год те сретне, да пита: "Јел` си се ти то мало угојила?!"  :)))

Подели на овим сајтовима

Зашто имам осећај да ће после овога мушки део форумске популације, кад год те сретне, да пита: "Јел` си се ти то мало угојила?!"  :)))

:unbelieveble:  kukuuuu gde to muskarac da kaze zeni.... :1314_womens:

:jtl2jq:

Подели на овим сајтовима

Jelena* ,majka koja je sveze namazala nokte,pre 10-ak godina,nije htela da pomogne malom detetu ,da ne bi ostetila lak na noktima.Tim tecima.Secacu se toga zauvek.To je nesto sto se ne zaboravlja ( bar ja ne mogu).

Подели на овим сајтовима

Претеривање на све стране и у свачему 

ludilo... confused1  sto se moje majke tice ne znam dal da se smejem ili da placem...mada uglavnom samo odmahnem rukom  Just_Cuz_19  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...