Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Шкабо,

Elem, što se tiče Škaba. Upoznao sam se sa njim dok sam studirao u BGd. Razmenili telefone itd. E sad, bio sam sasvim slučajno na koncertu BSa u NSu (jednostavno sam se našao u pravo vreme na pravom mestu :) ) i otišao sa nekim prijateljima koje nisam nešto puno poznavao ali sam znao ono osnovno o njima. Nisam imao pojma koji su to zaljubljenici u BS. I sad otišli mi tamo i ono prošao koncert i oni čekaju kao deca posle koncerta da se slikaju sa BSovcima. I nema ih, ne izlaze nigde, i ja toj prijateljici predložim da joj dam broj mobilnog od Boška i da ga cimne da se nađu i da se slikaju. Niko mi nije poverovao da imam njegov broj i da ga znam. Mislili ja ih malko zezam. Čoveče, da vidiš njihove face kada su pozvali broj. I ono stvarno on lično. Koji sam car ispao nemaš pojma! Samo o tome su pričali posle. :D 

Подели на овим сајтовима

pozeru hahahahahahahah :D

neko je rekao da neam casual sliku... pa evo imam, k'o i svk druga djevojka, rascupane kose, nesredjena, u ogromnoj muskoj  majici... izgleda da mi ipak nije opsesijada budem najljepsa od ujutru dok ne zaspim 10931547_497674300373474_560223611230833 10928835_497674350373469_332104053843687

lijepa :)   cita se Dostojevski ako ako :)

Подели на овим сајтовима

lijepa :)   cita se Dostojevski ako ako :)

Можда и питуљице прави

Подели на овим сајтовима

Hvala :) ma to k'o fol, da pomisle ovi s foruma da sam nacitana :)

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Нешто старија слика. Урош је имао мање од годину дана :)

387033_197719106976742_1587159554_n.jpg?

Подели на овим сајтовима

Na grobu svetog starca Pajsija
divno Goco.....blago tebi....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ko bi bio drugi, nego moj Badza Bidza Gadza i ja u skitnji

10931389_914507458582537_280649558971694

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...