Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не видим ни ја разлог за трунку љигавштине у твом посту, ал` како год...

П.С. нашалих се мало

У којем мом посту?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мора већи астал!

Наиме, ако идете Дани, Саша, Јелина, Софија, Гордана, Снежа и ти, то је вас седам дама. Нас у администрацији који чекамо к`о запете пушке да нас чашћавате, има тринаест (и бројем-13) који смо у земљи. Та бројка, уколико у унапред договорени термин благоизволе да из иностранства дођу и калуђер Мартирије, поп Мидраш и наш "међед" Гризли, пење се на 16 кадрих за уживање у префињеној храни, најразноврснијим алкохолним дериватима, а поједини од нас и у богатству арома скупих и пробраних дувана... Тако да онда рачуница показује да ће бити потребно резервисати више од 20 кафанских номера. Предлажем такође, да резервишете место на тераси која би нам пружила интимну атмосферу свима заједно, а вама да се осећате повлашћеним што имате част да будете у друштву са администрацијом...

И да не заборавим, пошто међу администарцијом има доста теолога, дакле људи са на неки начин, кроз катедру Црквеног појања-школованим гласом, неће бити потребе за тамбурашима. Певаћемо сами и тиме вам уштедети неки динар.

Након овог домјенка, који не треба наравно схватити као подилажење администрацији и њено подмићивање, него више као неки неформални ЖРУ Сабор, разговараћемо о предложеним кадровским решењима :)))

Овом

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Побогу. Па то је била шала, као што и рекох...

Дуња се и сама нашалила у овом коментару,

https://www.pouke.org/forum/topic/7046-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0/page-421?p=1216301#entry1216301

где је у последњој реченици рекла, да ако изаберемо Дани  за модератора, она ће нас све из администрације позвати у "Шарана" :)

И на основу тог њеног коментара, дозволих себи да се нашалим, а како сам и уосталом рекао-да је шала. Не видех да је сметало нити Дуњи на чији сам коментар дао тај одговор, нити Дани о којој се у коментару зборило, нити Гоци, која је у коментару спомињана... Или и оне мисле да је коментар љигав, ал` из неких разлога се устручавају да кажу па си се ето ти одважила...

Уосталом, ако баш толико смета и боде оче, ствара немире некакве, није проблем-обрисаћу га, а теби сада и свима осталима уколико сте шалу схватили као збиљу и стога се осетили нелагодно-извинути и замолити да ми опростите.

Подели на овим сајтовима

Побогу. Па то је била шала, као што и рекох...

Дуња се и сама нашалила у овом коментару,

https://www.pouke.org/forum/topic/7046-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0/page-421?p=1216301#entry1216301

где је у последњој реченици рекла, да ако изаберемо Дани  за модератора, она ће нас све из администрације позвати у "Шарана" :)

И на основу тог њеног коментара, дозволих себи да се нашалим, а како сам и уосталом рекао-да је шала. Не видех да је сметало нити Дуњи на чији сам коментар дао тај одговор, нити  о којој се у коментару зборило, нити Гоци, која је у коментару спомињана... Или и оне мисле да је коментар љигав, ал` из неких разлога се устручавају да кажу па си се ето ти одважила...

Уосталом, ако баш толико смета и боде оче, ствара немире некакве, није проблем-обрисаћу га, а теби сада и свима осталима уколико сте шалу схватили као збиљу и стога се осетили нелагодно-извинути и замолити да ми опростите.

Мене искрено Ракићу не интересује у опште да ли коме и шта смета, ја говорим у своје име, шала ти је љигава, нема потребе да се извињаваш, барем не мени.

П.С. Опростите ви мени глупој што не схватих тако продуховљене и суптилне шале.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Мора већи астал!

Наиме, ако идете Дани, Саша, Јелина, Софија, Гордана, Снежа и ти, то је вас седам дама. Нас у администрацији који чекамо к`о запете пушке да нас чашћавате, има тринаест (и бројем-13) који смо у земљи. Та бројка, уколико у унапред договорени термин благоизволе да из иностранства дођу и калуђер Мартирије, поп Мидраш и наш "међед" Гризли, пење се на 16 кадрих за уживање у префињеној храни, најразноврснијим алкохолним дериватима, а поједини од нас и у богатству арома скупих и пробраних дувана... Тако да онда рачуница показује да ће бити потребно резервисати више од 20 кафанских номера. Предлажем такође, да резервишете место на тераси која би нам пружила интимну атмосферу свима заједно, а вама да се осећате повлашћеним што имате част да будете у друштву са администрацијом...

И да не заборавим, пошто међу администарцијом има доста теолога, дакле људи са на неки начин, кроз катедру Црквеног појања-школованим гласом, неће бити потребе за тамбурашима. Певаћемо сами и тиме вам уштедети неки динар.

Након овог домјенка, који не треба наравно схватити као подилажење администрацији и њено подмићивање, него више као неки неформални ЖРУ Сабор, разговараћемо о предложеним кадровским решењима :)))

:))

Договорено! Свиђа ми се сценарио, Миланче.

Само нека Дани изабере другу локацију (дубље на копну) због "најразноврснијих алкохолних деривата" - да не лелујамо уз Дунав опијени

(животом, наравно). :)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Уосталом, ако баш толико смета и боде оче, ствара немире некакве, није проблем-обрисаћу га
Снегуљица нам је нешто на крај срца, шала је ок, шаљива је ;)
Подели на овим сајтовима

10845954_4987644946100_25074944897590547

Проф`сор Рендулић се уплашио и зажмурио од бојазни да л` ће моћи да уђе у кадар  12:smeha:  7896634  12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Da,preslikana :)  A Dragana slusa se Marinko ? :P

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...