Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

hm,ne znam ne slazem se sa ovim kritikama gore(ja sam neki autsajder),nista licno, ali je boja ociju izuzetno retka ako nije menjana na fotografiji.bukvalno tirkizna ,ja jos nisam videla neke oci te boje u zivo.

За ову сумњу, оооо жено неверна, бацићу на тебе урокљиви поглед ока свога хромодинамичног...

k06fpy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

За ову сумњу, оооо жено неверна, бацићу на тебе урокљиви поглед ока свога хромодинамичног...

k06fpy.jpg

hahahaha eto eto gde je sad ona tirkizna boja ,ovde nesto posivela,odma sam znala da je neka podvala ;) ,propade ti urok ne moze da se primi! ;)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

hahahaha eto eto gde je sad ona tirkizna boja ,ovde nesto posivela,odma sam znala da je neka podvala ;) ,propade ti urok ne moze da se primi! ;)

pa osvetle lazuli osvetljenje i meni kada je svetlije imaju drugu boju kada je tamnije drugo... a nekad i od drugih faktora zavisi :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

6dsif4.jpg

Сејо, свака част! Да похвалим фотографа! :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Сејо, свака част! Да похвалим фотографа! :)

Pohvali ,pohvali:),kolega ti je,bas se bavi time.Nego sam malo isekla kadar sa leve strane,da ne stavljam drustvo po netu inace je ucelo jos bolji kadar.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ево је Метеорска слика, За фризуру заслужан ветар, иначе не носим шишке на виљушку.

10394011_10202760949844888_2190409258126

Подели на овим сајтовима

Možda malo kasnim, al dobro. Evo moje maturske (izgledam opasno) :)))

1920096_736602093058275_1313955710_n.jpg

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

1800392_10203022545789905_36487331643252

evo i nas :)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

О Бого, кренули људи да постављају своје фотографије! Коначно! :) 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Мој добар пријатељ и ја скајпујемо! :) 

10408981_10204733178150420_9047121888078

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Мој добар пријатељ и ја скајпујемо! :)

10408981_10204733178150420_9047121888078

men se čini da sam ovo negde videla :.mislise.

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...