Jump to content

Ослобађање од проблема наркоманије

Препоручена порука

da, ekseri kostaju mizerno, ko bonbone ili cigarete ...

kad sam ja bio klinja, to @#$@#%@#!% je kostalo 15-30 maraka

sad kosta vise marihuana nego ekser, i teze se nalazi jer je potrebno da neki "uzgajivac" ima celo polje toga ...

a za eksere jos uvek mogu da se kupe sve potrebne hemikalije i ne treba licenca za njihovu upotrebu, kao u nekim drugim zemljama ...

ispada da nasa drzava stimulise tako nesto ustvari :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 227
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

На путу за Емаус VI

Tagged: На путу за Емаус

Наслов: Na putu za Emaus 6.

Албум: Na putu za Emaus

Година: 2009

Величина: 31:10 минута (5.35 МБ)

Формат: MP3 Mono 22kHz 24Kbps (CBR)

„У љубави је разрешење проблема наркоманије“, каже епископ Јегарски Порфирије који се са братством манастира Ковиљ већ дуже вријеме бави овим проблемом. У вечерашњој емисији покушаћемо да одговоримо на питања шта је то наркоманија, који су њени узроци и путеви исцјељења.

Преузмите аудио датотеку

http://www.svetigora.com/node/5553

Подели на овим сајтовима

Код проблема наркоманије не можемо да заобиђемо и нарко дилере.Ја их познајем неколико.Неки су сад у затвору а неки цинкаре па нису у затвору.То су људи од рецимо 30 до 35 година,немају дана радно стажа ,добро живе ,лако зарађују,стално у проводу са лаким женама.Кад стекнеш такве навике,и водиш такав живот онда треба заиста нешто велико да ти се деси у животу да би променио живот из корена.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Поразиле су ме ваше исповести. И цена екстазија. Ја сам мајка адолесцента. Од седмог разреда му проналазимо цигарете. Договорили смо се да му не дозволимо да пуши, односно да му не купујемо цигарете и да му стално понављамо да не желимо да пуши. Родитељи његових другара (сада он има 15 година), допустили су својој деци да пуше,чак им и купују цигарете. Наш проблем с њим је што из куће повремено нестаје новац (по хиљаду, две, или неки еври и долари које добије на поклон). Увек се успостави да он узме новац. Сада више не смем да ризикујем. Наручили смо у апотеци тест за дрогу. Испробаће га у понедељак!

Подели на овим сајтовима

Марихуана је међу клинцима већ одавно "као добар дан",

мада мислим да тад ипак није било толико једноставно купити је,

као сада.

Сада се то све скоро јавно продаје...

Желим да тест буде негативан...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

много више помаже родитељска благост него јарост ...

љубав, лагана реч и сузе перу све, чак и тврдо срце.

ал без драме.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Мени је дрога однела једину сестру коју сам имала...Индиректно или директно,још не знамо,да нам туга буде још већа...Три месеца сам је наговарала била прошле године да оде у Ковиљ и коначно је отишла,била чак решена да остане,али и је рекла по повратку да не примају девојке и ,на жалост никада више није отишла тамо...Чим сам нашла информацију да постоји група за девојке у једном банатском селу,јавила сам јој,али ми није одговорила...Изгледа је дубоко била у томе,није могла да се бори...На месец дана пре смрти је опет била у болници на детоксикацији,али је умрла после месец дана...Како је тужно сетити се тог последњег сусрета са њом,њеног празног погледа,једва сам јој осмех на лице стављала,само да ме не гледа онако...Осмех за моју ћеркицу је имала,то ме радовало,деца су чудо...А моју другу бебу није дочекала,родила се на дан пре секиног 40. дана...

У једном манастиру нису име хтели ни да приме,рекли су да се за наркомане и алкохоличаре не моле...А ја знам за нека њена добра дела којим мало ко од људи које знам,почев од себе,може да се похвали...Господ је велик...Шта мислите,има ли наде за њену намучену душу...

Подели на овим сајтовима

Страшно, па за кога се моле???

Не могу да верујем.

Па да, не примају жене, нема места ни за мушкарце, важно да су затворили камп о.Бранислава који је ипак помагао људима.

пс да није то манастир Рукумија којим случајем?

Што си причала да је била наркоман, то никога не треба да занима!

Видиш шта су ти приредили?!

Подели на овим сајтовима

Jadranka1 рече:

???? ?? ????? ?????? ?????? ?????? ???? ??? ?????...?????????? ??? ????????,??? ?? ?????,?? ??? ???? ???? ??? ????...??? ?????? ??? ?? ?????????? ???? ?????? ?????? ?? ??? ? ????? ? ??????? ?? ??????,???? ??? ?????? ?? ??????,??? ? ?? ????? ?? ???????? ?? ?? ??????? ??????? ? ,?? ?????? ?????? ???? ???? ?????? ????...??? ??? ????? ??????????? ?? ??????? ????? ?? ??????? ? ?????? ????????? ????,?????? ??? ???,??? ?? ???? ??????????...??????? ?? ?????? ???? ? ????,???? ????? ?? ?? ????...?? ????? ???? ??? ????? ?? ???? ???? ? ??????? ?? ?????????????,??? ?? ????? ????? ????? ????...???? ?? ????? ?????? ?? ??? ????????? ??????? ?? ???,????? ??????? ???????,????? ??? ??? ????? ?? ???? ????????,???? ?? ?? ?? ????? ?????...????? ?? ???? ??????? ?? ?????,?? ?? ????????,???? ?? ????...? ???? ????? ???? ???? ????????,?????? ?? ?? ??? ??? ??????? 40. ????...

? ?????? ????????? ???? ??? ????? ?? ?? ?????,????? ?? ?? ?? ?? ????????? ? ???????????? ?? ????...? ?? ???? ?? ???? ???? ????? ???? ????? ???? ?? ?? ???? ???? ????,????? ?? ????,???? ?? ?? ???????...?????? ?? ?????...??? ???????,??? ?? ???? ?? ???? ???????? ????...

??????? ?? ???, ??? ???? ??? ??? ????? ?? ????...
Подели на овим сајтовима

APSOLUTNO....Dostojevski je govorio da se treba moliti i za samoubice čak..na kritike je odgovarao da se Hristos neće naljutiti zbog ljubavi...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...