Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, БанеЛ рече

Где сам поменуо секс? Рекох да будем симпатија. Оде ти далеко. 

Па ако си читао претходне коментаре све се сводило на секс и исмејавање чедности тако да у старту морам да поставим јасне границе. ? Е сад пошто си се пријавио да будеш симпатија морам да знам да ли си истински православни верник, да ли чекаш брак, да ли пијеш, пушиш, дрогираш се, коцкаш се, да ли си лењ, имаш ли стабилан посао, да ли си интровертан или екстровертан, итд.. мора да се прође тест и за симпатију а камоли шта више ?

Подели на овим сајтовима

@Jelena.3 Положио! :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Него, тражиш ли ти само или нешто и нудиш? :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Jelena.3 рече

Чекај бре ово је тек први круг ?

Па, да. Први круг. После иду елиминације. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Jelena.3 рече

Ко то каже? Ја одлучујем да ли ћу да следим нешто или не по осећају или по логици.. потпуно мој одабир ?

Ja kažem po svom osećaju i nadlogici :D

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Jelena.3 рече

Има чак и људи који су преузели другу девственост или у преводу док нису веровали у Христа имали ду сексуалне односе, па кад су узверовали престали су и чекају брак. Таквих примера има много. Јуче сам чак чула истиниту причу како је једна стриптизета док је кренула да узме новац од клијента чула Христов глас у својој глави како јој говори да треба да га (Христа) поштује својим телом (јер је види као своје дете, као и све нас) и она је кренула у цркву. Дирљива прича ?

To je tako za mnoge stvari. Druga neodvisnost od nikotina, hrane, interneta ili kafe. Drugi život posle odluke da necEs padati u depresij, uninije... 7x77 I tako do kraja života. A za nevinost... To je precenjena stvar... Jer ko pomisli sa željom u srcu, preljubu čini, blud ili sta drugo. Sindrom nevine cure.. Dobro to sve Bog vidi I ceni.. . nista, nije puno 26, ja sam se tad udala, koliko vidim I ti češ. :)

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Ja kažem po svom osećaju i nadlogici :D

Па можеш то да кажеш по свом осећају и надлогици за себе, али не и за друге да тврдиш као што ја једино за себе могу да говорим, не и за друге.. ја само анализирам.. не намећем ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...