JESSY Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 4. *За једно само молим Господа, само то иштем, да живим у дому Господњем све дане живота својега, да гледам красоту Господњу, и раним у цркву његову. *Псал. 26, 8. Rašo, Srdjan Kotur, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 31, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 19. Много невоље има праведник, али га од свијех избавља Господ. 20. Чува Господ све кости његове, ниједна се од њих неће сломити. (33. 19, 20) Agaton Vuzman and Rašo је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 31, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 7. Ослони се на Господа, и чекај га. Немој се жестити гледајући кога гдје напредује на путу својем, човјека, који ради што намисли. 8. Утишај гњев, и остави јарост; немој се дражити да зло чиниш. 9. Јер ће се истријебити који чине зло, а који чекају Господа *наслиједиће земљу. *Пcал. 37, 11, 22, 29. Rašo је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 31, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 11. Они мисле да ће куће њихове трајати довијека, и станови њихови од кољена на кољено; именима својим зову земље; (Пс.49) Rašo је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 31, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 12. Па ето, ови безбожници срећни на свијету умножавају богатство. 13. Зар дакле узалуд чистим срце своје, и умивам безазленошћу руке своје, 14. Допадам рана сваки дан, и муке свако јутро? 15. Кад бих казао: говорићу као и они, изневјерио бих род синова твојих. 16. И тако стадох размишљати да бих ово разумио; али то бјеше тешко у очима мојима. 17. Док најпослије уђох у светињу Божију, и дознах крај њихов. (Пс.73) Матусал and Rašo је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 31, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 88. Господе Боже, спаситељу мој дању вичем и ноћу пред тобом. 2. Нек изађе преда те молитва моја, пригни ухо своје к јауку мојему; 3. Јер је душа моја пуна јада, и живот се мој примаче паклу. 4. Изједначих се с онима који у гроб одлазе, постадох као човјек без силе, 5. Као међу мртве бачен, као убијени, који леже у гробу, којих се више не сјећаш, и који су од руке твоје далеко. Rašo је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 31, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 11. *Јер анђелима својим заповиједа за тебе да те чувају по свиjeм путовима твојим. *Мат. 4, 6. 12. На руке ће те узети да гдје не запнеш за камен ногом својом. * 14. „Кад ме љуби, избавићу га; заклонићу га, кад је познао име моје. 15. Зазваће ме, и услишићу га; с њим ћу бити у невољи, избавићу га и прославићу га. 16. Дуга живота наситићу га, и показаћу му спасење своје." PredragVId, Rašo and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 18 Јер неће свагда бити заборављен убоги, и нада невољницима неће нигда погинути. (Пс. 9) 5 Утврди стопе моје на стазама својим да не залазе кораци моји. (Пс.17) 23 Бих Му вјеран, и чувах се безакоња својега. (Пс. 18) JESSY, Aleksandra_A and Rašo је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 Псалам 62 Боже, Боже мој, к Теби јутрењујем. Ожедне Тебе душа моја, колико пута Теби чезне тело моје, у земљи пустој и непроходној и безводној. Тако се у светињи јавих Теби, да видим силу Твоју и славу Твоју. Јер је боља милост Твоја од живота многих; уста моја похваљиваће Те. JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 4, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2020 4. Јер си ме развеселиo, Господе, дјелима својим, с дјела руку твојих радујем се. 5. Како су велика дјела твоја, Господе! Веома су дубоке помисли твоје. (Пс 92) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 4, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2020 5. Из тјескобе повиках ка Господу и услиши ме, изведе ме на пространо мјесто Господ. 6. *Господ је са мном, не бојим се; шта ће ми учинити човјек? 7. Господ ми је помоћник: слободно ћу гледати у непријатеље своје. 8. Боље је уздати се у Господа него ли се ослањати на човјека; (Пс 118) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 4, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2020 67. Прије страдања својега лутах, а сад чувам ријеч твоју. (Пс 119) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2020 139. Господе! ти ме кушаш и знаш. 2. Ти знаш кад сједем и кад устанем; ти знаш помисли моје издалека; 3. Кад ходим и кад се одмарам, ти си око мене, и све путове моје видиш. 4. Још нема ријечи на језику мом, а ти, Господе, гле, већ све знаш. 5. Састраг и спријед ти си ме заклонио, и ставио на ме руку своју. 6. Чудно је за ме знање твоје, високо, не могу да га докучим. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2020 3. Постави, Господе, стражу код језика мојега, чувај врата уста мојих. 4. Не дај срцу мојему да застрани на зле помисли, да чини дјела безбожна с људима који поступају неправедно; (Пс.141) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јун 14, 2020 Пријави Подели Написано Јун 14, 2020 1 Као што кошута тражи потоке, тако душа моја тражи Тебе, Боже! 2 Жедна је душа моја Бога, Бога живога, кад ћу доћи и показати се лицу Божијему? (Пс. 42.) 2 Бог са неба погледа на синове човечије, да види има ли који разуман,, и тражи ли који Бога. (Пс.53.) -Владимир- and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука