Jump to content

Новак Ђоковић и аутофагија

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Desiderius Erasmus рече

Uostalom, krava je biljojed, a čovek svaštoje

Stoka je širok pojam. 

Na Svetoj Gori mi jedan monah reče, a to sam pre toga čitao, da je otac Pajsije Svetogorac rekao kako je goveče krupno a jede samo biljke.Pričali smo o postu i ishrani. Objasnio sam monahu da je učešće proteina životinjskog porekla, visoke biološke vrednosti, oko 50% u ishrani goveda, kao i kod ostalih preživara. Naravno, i kod drugih krupnih biljojeda koji nemaju višekomorni želudac postoji učešće ovih proteina.

Nisam siguran, malo smo se na faksu bavili time, jedan asistent iz fiziologije nam je govorio da kod ljudi koji jedu samo biljke dolazi do produžavanja creva.

Подели на овим сајтовима

On 14.5.2020. at 17:29, Justin Waters рече

Ma nije u tome stvar. Samo bavljenje profesionalnim sportom je opterećenje za organizam plus na sve to on dodaje nekakve gluposti o izgladnjavanju i veganstvo...to može vrlo lako da ga pošalje u vječna lovišta prije vremena. 

Ne mislis valjda da to radi na svoju ruku!? Da se pre upustanja u takav zivotni stil nije konsultovao sa vrhunskim lekarima, nutricionistima ... uostalom njegovi profesionalni rezultati govore dovoljno o tome. Nisam zagovornik veganstva ali ni toga da mu zagledamo u tanjir i da ga non stop zbog toga prozivamo i osudjujemo.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Таша рече

Ne mislis valjda da to radi na svoju ruku!? Da se pre upustanja u takav zivotni stil nije konsultovao sa vrhunskim lekarima, nutricionistima ... uostalom njegovi profesionalni rezultati govore dovoljno o tome. Nisam zagovornik veganstva ali ni toga da mu zagledamo u tanjir i da ga non stop zbog toga prozivamo i osudjujemo.

A ko savjetuje one što se dopinguju? 

Ja mu uopšte ne gledam u tanjir, baš me boli šta radi i jede...Neka živi i na vazduhu međutim kad javno izjavljuje da se u tijelu stvaraju kisele sredine zbog određenih namirnica, i da bi suprotstavljao kiseloj sredini, trebaš je alkalizovati također određenim namirnicima i da u takvoj sredini patogeni i virusi ne mogu opstajati, onda ga u tome nisu mogli savjetovati vrhunsku stručnjaci, možda njegova žena ili Pepe Imaz....

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Justin Waters рече
пре 36 минута, Таша рече

Прочитај више  

A ko savjetuje one što se dopinguju?

Сви се допингују

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, sanja84 рече

Veganstvo + riba je nešto što se savetuje po najnovijim nutricionističkim preporukama.

Meso retko.

JOOMBOOS.24SATA.HR

Smatra da su njene namjere uvijek bili pozitivne...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече
JOOMBOOS.24SATA.HR

Smatra da su njene namjere uvijek bili pozitivne...

Mora riba zbog B12, ali meso crveno je kancerogeno, piletina je sumnjiva :) ...kažu eto riba je još ok.

AVa DOrotej reče kako mu se javila Bogorodica i rekla da ako želi da se spasi, da eto ne jede meso...a i o. Tadej je bio onako više za ribu,

tako da....ideja postoji; samo nemam volje...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, sanja84 рече

Mora riba zbog B12, ali meso crveno je kancerogeno, piletina je sumnjiva :) ...kažu eto riba je još ok.

AVa DOrotej reče kako mu se javila Bogorodica i rekla da ako želi da se spasi, da eto ne jede meso...a i o. Tadej je bio onako više za ribu,

tako da....ideja postoji; samo nemam volje...

Nemam ja ništa protiv da ljudi jedu šta smatraju da je ok, ali imam protiv da se bave poluistinama, izmišljaju, sektaše, nameću svoje principe deci koja još uvek nemaju mogućnost izbora i sl.

Takodje se borim protiv citatologije, vađenja stvari iz konteksta.

I Hitler je bio vegetarijanac, al čisto sumnjam da ga je to spasilo.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Дејан рече

Nemam ja ništa protiv da ljudi jedu šta smatraju da je ok, ali imam protiv da se bave poluistinama, izmišljaju, sektaše, nameću svoje principe deci koja još uvek nemaju mogućnost izbora i sl.

Takodje se borim protiv citatologije, vađenja stvari iz konteksta.

I Hitler je bio vegetarijanac, al čisto sumnjam da ga je to spasilo.

On je imao drugi motiv...svoje zdravlje. a ne ljubav prema bilo čemu.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Дејан рече

Hitler je prvi vladar koji je zabranio zlostavljanje životinja i korištenje istih za eksperimente i prve zabrane pušenja uveo.

E koji car!

Samo, ja volim eksperimente na životinjama i volim da pušim... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...