Vasilije. Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Nedeljama sam se spremao za ovaj proboj snage, a samo mi je falilo da prestanem da traćim energiju usporavajući teg prilikom spuštanja. Sada mi je 140kg siguran izbačaj i za državno prvenstvo u Zaječaru idem i na više. Благовесник and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Svaka čast, deluje kao misija za Izija, što se tebe tiče. Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Uželeo sam se puta u Tamnavu sa drugarima crnobarutašima, da prangijamo. Hawken .58 (kugla sa krpčetom) na 50m i onda moj Remington na 15m. Punjenje Remingtona 1858 (uskoro mi stiže i Colt 1851. Navy) Nije na crni barut, ali je svejedno zabavna za pucanje (Browning .22LR) Milan Nikolic and Mardarije је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Ja sam cuo da se cesto desava da dizacima i dizacicama tegova zaiskre oci i da se rodi narocita naklonost jednih prema drugima, pa cak i simpatije, da li je to tacno? Bojan* and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Dešava se u teretanama u centru, gde je članarina preko 3000, svi nose peškiriće, sve prskaju asepsolom, retko ko diže stotku iz benča i imaju cardio sprave. drvce and Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 @Vasilije. Обрадуј мало другаре на MyCity форуму. Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 @Milan Nikolic Sad ću da sastavim još tri videa sa prošlog prangijanja, pa da postavim i ovde i tamo (Kentucky pištolj, Colt Peacemaker i Liegi džepni). Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Postade ti jutuber. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Samo sam stavio par sirovih videa koje sam snimio iz ličnog zadovoljstva. Kad nakupujem još oružja na crni barut i počnem da izlivam svoja zrna, onda ću da pokrenem kanal kako treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Prangijamo iz čistog zadovoljstva, da gong zvoni. Mardarije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2020 Nikada u životu nisam zapalio cigaretu, ali ću postati bolji stručnjak za sagorivi papir od većine motača. Ovo je majstorija kojom ću uskoro da ovladam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 16, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2020 Nadam se da ću sledeći vikend ići sa drugarima na prangijanje. Čak mi i čišćenje gareži nedostaje. Zabavnije je od učenja. Pre pucanja Moj, začađavljen potpuno. Drugarov, posle čišćenja. Moja meta, na 15m. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 16, 2020 Пријави Подели Написано Мај 16, 2020 пре 2 часа, Vasilije. рече Jel samo meni ovo malo bolesno? ova slika.. Inače super za umeće..samo...?! Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 16, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2020 17 minutes ago, sanja84 said: Jel samo meni ovo malo bolesno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука