Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Bilbija рече

Na osnovu cega si izvukao zakljucak da je ona zena koja je okrenula ledja onoj novinarki to radila po "direktivi"? Hajde molim  te daj neko racionalno objasnjenje za taj tvoj zakljucak?

На основу тога што беже од новинара ко да има кугу и колеру и што се види да су преплашени да кажу нешто. Можда нисам у праву али мени тако делује. 

Подели на овим сајтовима

А да, опозиција је трагикомична такође. Заиста имају доста тренутака када се понашају инфантилно и потпуно погрешно. Таквим понашањем Вучићу утврђују темеље. Изузетак, евентуално Радуловић.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

На основу тога што беже од новинара ко да има кугу и колеру и што се види да су преплашени да кажу нешто. Можда нисам у праву али мени тако делује. 

Meni deluje da su pristojni i nece da odgovore onom trogloditu koji se predstavlja kao novinar koji to nije pa mu jednostavno okrenu ledja... Ja ne bih bio fin kao oni pa bih je pocastio onako od srca i bez ikakvih direktiva ... 

Подели на овим сајтовима

On 3.8.2020. at 20:08, Predrag.Kovacevic рече

Нисам баш најбоље разумео "политику одговорности". Ако имате партократију, односно апсолутну владавину и контролу једне странке као код нас, онда се та странка неминовно (али и смишљено) намеће као извор система вредности (као у комунизму рецимо) и опет, намеће путем режимских медија тај систем (не) вредности грађанима.

Evo sada cu da ti objasnim sta sam mislio pod time. Uzrok partokratije je nasa licna neodgovornost i prenosenje te neodgovornosti na politiku.
Naprimer, imamo problema sa ekonomijom - umesto da radimo i gradimo, mi dajemo politicarima ogromnu ekonomsku moc da dele subvencije sakom i kapom i dovode investitore i resavaju nam ekonomski problem. To je jedan od mnogih primera gde prebacamo prava i odgovornost za nase zivote (u ovom slucaju ekonomsku dobrobit) u ruke politicara, i samim tim prebacamo i ekonomsku moc u ruke politicara.

Rezultat toga je da politicari prodaju radna mesta, subvencije i raznorazne ekonomske usluge - za glasove, a produkt tog ponasanja je partokratija.

Politicki odgovorno od gradjana bi bilo da glasaju i pricaju protiv tog, iako na pitanje "a kako ce da se razvijemo ekonomski ako politcari to ne rade!?" nemamo jasan odgovor.

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

Народна банка Србије је саопштила данас да је током осам година с гувернером Јоргованком Табаковић на челу постигнута и очувана ценовна и финансијска стабилност...

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Bilbija рече
WWW.POLITIKA.RS

Народна банка Србије је саопштила данас да је током осам година с гувернером Јоргованком Табаковић на челу постигнута и очувана ценовна и финансијска стабилност...

pa ono svaka im cast sto su im bolji rezultati nego sto su bili ovima u globalnoj krizi... :D

Подели на овим сајтовима

On 5.8.2020. at 10:19, Вилер Текс рече

Nisu ucili u skoli kako se odgovara na pitanje kako se zovete

Kao ona drama "Maj nejm iz Mitar"

samo ovi prvo da odu kuci da proveru kako se zovu pa drugi put ce znati :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Edmund рече

Nisu ucili u skoli kako se odgovara na pitanje kako se zovete

Kao ona drama "Maj nejm iz Mitar"

samo ovi prvo da odu kuci da proveru kako se zovu pa drugi put ce znati :)

:))

dal   će da zapamte ime i prezime?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Bilbija рече

Jos 8 godina i Srbbija ce biti jos bolja i ekonomski stabbilnija zahvaljujuci sposobbnoj Vladi ... :) 

Дођи брате да помогнеш економски раст и стабилност.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bilbija рече

Nema potrebe, vi ste tu... patriote koji vole svoju Otadzbinu i zivot bi dali za nju ako zatreba ...

Супер. Онда брате задржи речи ако нећеш да помогнеш Вучку на делу ко ми што му помажемо од 2012. на овамо. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Супер. Онда брате задржи речи ако нећеш да помогнеш Вучку на делу ко ми што му помажемо од 2012. на овамо. :)

Ne mogu ja to, volim da pricam ... Pricamo mi o svemu i svacemu o cemu ne ucestvujemo ... Evo Amerika i Trumpa, ni na slici je nismo videli a non stop se prica o tome ... Tako i ja o privrednoj stabilnosti i napretku Srbije volim iako ne ucestvujem. Sta da radim, volim srpske uspehe ...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...