Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, Bilbija рече

Je li prebrojao glasove Radulovic? Cekamo rezultat izbora jos uvek ... :)) 

Sada je poceo da se "obraca" i SNS glasacima ...  :))

Mozda je resio da promeni stranku ..

Opa, je l to Bilbija resio da podrzava nezavisnost kosova!?
Idemo zekara! :D

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, haveaniceday рече

Opa, je l to Bilbija resio da podrzava nezavisnost kosova!?
Idemo zekara! :D

:))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Драшко рече

Pa stvarno, ono, covek kritikuje vucica sto je dao stolicu kosovksim vlastima u vaznim globalnim institucijama ... a bilbija dodje i sprda ga za broj glasaca...

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, haveaniceday рече

Pa stvarno, ono, covek kritikuje vucica sto je dao stolicu kosovksim vlastima u vaznim globalnim institucijama ... a bilbija dodje i sprda ga za broj glasaca...

Znam znam

Zato i reagujem 

Šta ćeš

Sigurno ima neko dooooobro objašnjenje 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 27.7.2020. at 8:47, haveaniceday рече

Pa radite.. ko vam brani, ne razumem?

Шта сад не разумеш и зашто ти се увек јављаш да ти ништа није јасно тек кад се ја укључим? :) Ја сам човек логике, ако негде грешим исправи ме, али баш да сам толико нејасан, не верујем.

Ово је форум, је л' тако. Форум, значи дисусије. Форум Поука који до пре пар недеља замало није затворен јер је главни администратор изгубио вољу да води битку са ветрењачама. И након што је постало јасно да форум наставља са радом, који је наш одговор? Да га саботирамо? Да тражимо да нам Иван изиграва маму и опомиње нас и кажњава за спамовање и твитерисање, или да сами прикочимо?

Да ли је сад јасније? :)

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Тражитељ рече

Ово је форум, је л' тако. Форум, значи дисусије. Форум Поука који до пре пар недеља замало није затворен јер је главни администратор изгубио вољу да води битку са ветрењачама. И након што је постало јасно да форум наставља са радом, који је наш одговор? Да га саботирамо? Да тражимо да нам Иван изиграва маму и опомиње нас и кажњава за спамовање и твитерисање, или да сами прикочимо?

Да ли је сад јасније? :)

Jeste, jasnije mi je, vhala na objasnjeju. On nije izgubio volju zbog nasih spamovanja po politici. Vec zbog drugih politika (crkvenih),gde svaka politicka opcija u crkvi hoce kontrolu nad ovim forumom, a njega kao nekog ko ga je osnovao svi redom satanizuju, prozivaju, ponizavaju iako im je brat u hristu.

medjutim to nema nikakve veze sa nikolinim spavanjem komentara DJB! na temu izbora 2020 godine. To nije offtopic.

E sad ja nisam moderator, pa ne odlucujem o tome, njihova kuca - njihova pravila ako im to smeta neka kazu njemu ili neka sankcioniseu. Medjutim nisi ni ti moderator, al se ponasas ko da jesi i odredjujes sta i kako treba\ne treba.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Драшко рече

Znam znam

Zato i reagujem 

Šta ćeš

Sigurno ima neko dooooobro objašnjenje 

Meni stvarno nije jasan toliki hejt prema radulovicu. Bukvalno ga napadaju sa svih strana i za najvece gluposti.
Najveci problem Srbije - Sasa Radulovic... kada on dodje na scenu svi zaboravljaju na sve druge probleme.

I dalje drzim teoriju da je to do neke politicke filozofije jake centralizovane politicke vlasti koju srbi imaju... jer radulovic promovise politicku filozofiju ogranicene vlasti, koja vlada i ovamo i onamo.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

E sad ja nisam moderator, pa ne odlucujem o tome, njihova kuca - njihova pravila ako im to smeta neka kazu njemu ili neka sankcioniseu. Medjutim nisi ni ti moderator, al se ponasas ko da jesi i odredjujes sta i kako treba\ne treba.

Па и ти одређујеш мени управо сада. Поента је да се не понашамо као аутистични ликови који само гурају своју причу, а све супротно стављају на игнорисање. Форуму доприносимо сами. Не васпитавају дете само родитељи, него цело село.

Подели на овим сајтовима

Али ми ти ниси јасан. Овде су летеле прилично гадне увреде за "ботовање" и "сендвичарење" где неко просто изнесе другачије мишљење и нисам те видео да ту улећеш и да говориш другима да није њихово да то одређују. Да ли грешим?

А са ове стране имаш класично ботовско понашање - човек се региструје на форум искључиво да би писао о теми ових избора и протеста, првих пар порука су му биле што је неколико људи опљунуо да су "ботови", а затим наставио да се понаша као испрограмирана скрипта. Не чита поруке упућене њему, не одговара на њих, само штанцује. А дежурни ловци на ботове и тролове скрећу поглед и звиждућу, све док се неко не усуди да напише нешто критички на рачун опозиције...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, haveaniceday рече

On nekoga kritikuje? Budak koga cak ni opozicionari vise ne zarezuju? Mlati gore nego seoska baba ... Hoce li da podnesde 2700 tuzbi u Strazburgu ? Pa poslalli bi ga u neki sanatorijum i eksperimentisali sa novim lekovima za smirenje ... mada bi njemu pomogla samo jedna temeljna svedska lobotomija ...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Тражитељ рече

а све супротно стављају на игнорисање

Ignorisanje je legalno ponašanje na forumu čak postoji i opcija za to u samom sistemu. Ali tebe žulja što ignorišem tvoje "genijalne" komentare :) 

човек се региструје на форум искључиво да би писао о теми ових избора и протеста

Pišem i na temi za koronu, proteste, seks, pričešće, situacija u CG. Ali se ti praviš da to ne vidiš ili te bolelo uvo da to proveriš pre nego me osudiš. A to je zato što te nešto drugo žulja a za istinu ne mariš mnogo.

Не чита поруке упућене њему

Čitam tvoje poruke, nisam te stavio na ignor opciju foruma niti imam nameru mada zaslužuješ zbog bezobrazluka i licemerja.

не одговара на њих

Odgovaram na pametne poruke. A ponekada odgovorim i na zlobne, kao sada.

док се неко не усуди да напише нешто критички на рачун опозиције

Pa usudi se, i ja pišem protiv opozicije koja se pravi Toša na razbojništvo RIK-a i sudova.

A i Radulovića kritikujem za stavove oko epidemije jer podržavam njegovu inicijativu oko izbora a ne njega lično ili DJB. Međutim, ja sam to ovde već par puta jasno napisao ali si ti to "zaboravio" u trenutku inspiracije da me malo značajno pljuckaš bez tagovanja i citiranja :mahmah:

Подели на овим сајтовима

Н1 почео да преноси вести о судским процесима ДЈБ у вези избора. Додуше само укратко али је то ипак занимљива промена.

RS.N1INFO.COM

Pokret Dosta je bilo podneo je novu žalbu Ustavnom sudu sa zahtevom da se ponište protivzakonite odluke Republičke...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, nikola a рече

Н1 почео да преноси вести о судским процесима ДЈБ у вези избора. Додуше само укратко али је то ипак занимљива промена.
RIK.jpg

E sada je Vucic gotov ... pala treca tuzba, a zna se , treca - sreca ...

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, nikola a рече

Međutim, ja sam to ovde već par puta jasno napisao ali si ti to "zaboravio" u trenutku inspiracije da me malo značajno pljuckaš bez tagovanja i citiranja :mahmah:

Чекај, стани мало, тајм-аут. Пре него што те ухвати вирус "авокадитиса", нити желим да те "пљуцкам" нити желим да те на било који начин увредим као човека и ако сам то учинио, извини. Ево, ово за теме о корони, причешћу и ситуацији у ЦГ, то стварно није било фер, признајем.

Али да ли мислиш да ово што радиш није затрпавање теме и њено вештачко одржавање у животу? Људски те питам, без жеље за "пљуцкањем". Хајде да кажемо да је то легитимно, али зар се не сећаш да су ти једне од првих порука биле да си друге прозивао да су Вучићеви ботови и да си мене напао са тим и довео ме у ситуацију да се браним, а ти сада радиш нешто што је ботовање по дефиницији. Ево реци ми, да ли грешим негде у перцепцији или сам у праву да ту нешто не штима?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Тражитељ рече

радиш нешто што је ботовање по дефиницији. Ево реци ми, да ли грешим негде у перцепцији или сам у праву да ту нешто не штима?

Botovanje je kada se negde postavlja gomila navodno svojih mišljenja koja uvek idu u prilog nekome čak i kada se glumi neka nepristrasnost (što je u ozbiljnom botovanju i obavezno jer bi inače bilo providno).

Ja postavljam aktuelnosti u vezi teme. Postavljao bih i šta o temi kaže Vučić ali i on i svi njegovi i naci. mediji ćute kao zaliveni. A ćute da se ne bi širilo po narodu da su izbori opljačkani a RIK i sudovi krše zakone. Postavljao sam šta o tome kažu Đilas i njegovi sateliti, Šabić, Nogo, Šešelj, Obradović, neki analitičari itd.

Ja bih jako voleo da se Vučić oglasi povodom rešenja RIK-a i presuda Upravnog suda i da o tome diskutujemo, ali od toga nema ništa, ne zato što poštuje nezavisnost sudstva i Ustav nego jer mu marketinški ne odgovara.

Mada ako je N1 krenuo da objavljuje te vesti možda nas i Vučić iznenadi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...