Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Дејан рече

Niko mi nije čestitao pobedu ☹️

Ево Деки, једна за победу :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Sada da nastavimo naš put .

Фразе фразе фразе јер зна да то народ боли и да је то слаба тачка стотинама хиљада Срба.

Нека се потруди мало да задржи ово мало деце овде, да им омогући школовање и добро здравље и нека се мане онога што више не може да промени јер се збило у прошлости.

• Свиђа ми се 1
Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, gavrosaurus рече

Фразе фразе фразе јер зна да то народ боли и да је то слаба тачка стотинама хиљада Срба.

Нека се потруди мало да задржи ово мало деце овде, да им омогући школовање и добро здравље и нека се мане онога што више не може да промени јер се збило у прошлости.

Narod je u tolikom "bolu" da je sve zaraslo travom zaborava i liči na pašnjak. Osvesti se bratac, ne idealizuj narod medj kojim živiš

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Дејан рече

Narod je u tolikom "bolu" da je sve zaraslo travom zaborava i liči na pašnjak. Osvesti se bratac, ne idealizuj narod medj kojim živiš

Mnogo idealizuju Srbe. Zaboravljaju da 25 % njih glasa za tog vucica. Svaki cetvrti. A shatro niko nikog ne zna. :) Tu si skroz u pravu. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, florenntina рече

Pa dobro bre, cestitki se u zube ne gleda ?. Evo javice se valjda i @Milan Nikolic pa se iscestitajte medjusobno. 

Nema smisla istomišljeničko čestitanje.

Kada onaj koji gubi dostojanstveno se ponaša , dobija na kredibilitetu i šansu za neku svetlu budućnost. Ovako je sve vrlo prizemno , besmisleno i bez budućnosti , budućnost prilada dostojanstvenima bez obzira na političko i svako drugo mišljenje.

Dostojanstvo je odlika kvalitetne ličnosti.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Mnogo idealizuju Srbe. Zaboravljaju da 25 % njih glasa za tog vucica. Svaki cetvrti. A shatro niko nikog ne zna. :) Tu si skroz u pravu. 

Tačnije, svi pričaju protiv i svi glasaju za. 

To ti je naš narod

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, GeniusAtWork рече

Не капирам о чему ви људи причате уопште.

Зашто би било ко нормалан изашао на изборе у држави у којој власт контролише 99% медија од којих су направили страначка гласила? У држави у којој се Скупштина за нешто пита исто ко и одељенска заједница I3 основне школе из Доњег Сумраковца. Сам улазак било које опозиционе странке у Скупштину управо помаже само и једино власти, јер им олакшава одржавање привида о демократији и легитимности. Зато су и спустили цензус у изборној години.

А колико се парламент пита за било шта, видели смо у пракси за време ванредног стања.

Nije meni problem ko izlazi ko ne izlazi. Ali evo ovde nas vecina ne gotivi bas Vucica. Ali ne moze da se slozimo oko toga koga gotivimo. Ne samo to - ne moze da se slozimo ni sta 'ocemo. Ovi koji gotive vucica oni su se okupili oko neceg - gotivljenje vucica.

Da deo nas otsalih moze da se dogovori sta hocemo ili makar oko koga ce da se okupimo - lako bi imali dobru opoziciju i resili taj problem medijskog mraka. Al ne moze.

Evo ja ponudim tamo resenje da ne postoje agencije kao REM jer mislim da su one sustinske za kontrolu medija (bilo ko da je na vlasti) avokado skace na mene, proziva me glupakom i debilom jer je on siguran da se one KORISTE ali primer koji sam ja naveo eto .. NIJE TACAN to je siguran.

Ja pricam o radulu, cirko mi prica o njegovim poreskim izvestajima iz amerike, cim mu je nesto zafalilo vecina koji su ga gotivili su brze bolje zbrisali od njega i formirali svoje stranke. Ej, cim su mu prvu mrlju nasli. Svi su otisli. Od tog pokreta ostali su jedino on i branka.
I sta radi opozicija? Npada  branku jer veruje u astrologiju... jaka stvar u pm.......

Prosto, kako moze takva opozicija da pobedi?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дејан рече

Nema smisla istomišljeničko čestitanje.

Kada onaj koji gubi dostojanstveno se ponaša , dobija na kredibilitetu i šansu za neku svetlu budućnost. Ovako je sve vrlo prizemno , besmisleno i bez budućnosti , budućnost prilada dostojanstvenima bez obzira na političko i svako drugo mišljenje.

Dostojanstvo je odlika kvalitetne ličnosti.

Nemojmo sad bas preterivati. Za to je potreban fer play, daleko smo mi od toga...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Дејан рече

Tačnije, svi pričaju protiv i svi glasaju za. 

To ti je naš narod

Pa racunaj da je od 10, 2.5 glasalo za vucica (mozda 2). Nije bas svi :) Sasvim je normalno da prosecno imas 8 njih protiv vucica i 2 za u 10 coveka... to je ocekivano zapravo.

ali potpuno si u pravu sto se naroda tice. I meni nekada dodje da glasam za vucica iz inata. Posto vucic ne valja, ali niko drugi ne valja i nista drugo ne valja ali vucic ne valja... a do juce su mi kacili price kako ce da uhapsi miskovica isti ti koji mi danas pricaju da ne valja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...