Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

То да држава не треба нешто да улаже је прича за малу децу. Па пројекат Аполо који је подигао светску економију је улога државе, 400.000 директно запослених математичара, инжењера, физичара и техничара. Сада се показује после пандемије да све државе које тобоже држе до слободног тржишта улажу у своје економије хиљаде и хиљаде милијарди долара. Иначе не бих се замарао са том причом.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, haveaniceday рече

Znam ja da je tebi tesko da se zamaras, zato i glasas za Vucica. :)

Ниси фер. Мој посао је физикалија, превозим и истоварујем и преносим веш машине. Данас сам износио машину са петог спрата без лифта, нас двојица радника на рукама, чиста физикалија. Леђа нам све више страдају, али ја за моја не жалим. Иначе имамо у просеку осам адреса дневно, а често има и додатне робе са којом физикалишемо.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Milan Nikolic said:

Ниси фер. Мој посао је физикалија, превозим и истоварујем и преносим веш машине. Данас сам износио машину са петог спрата без лифта, нас двојица радника на рукама, чиста физикалија. Леђа нам све више страдају, али ја за моја не жалим. Иначе имамо у просеку осам адреса дневно, а често има и додатне робе са којом физикалишемо.

Svaka cast doamcine,  kako ti se svidja da pola tog radnog vremena da republici Srbiji da otvara naucno-tehnoloske parkove i otvara fabrike ucacku?

Ti zaradis 10 dinara, drzava ti uzme pet... :)

sta da ti kazem dalje... sam mislis da je to dobro, sam za to glasas, sam snosis posledice.

Подели на овим сајтовима

Не знам тачно колико узме држава, али све што узме драго ми је ако улаже у све оно што данас видимо да улаже.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Milan Nikolic said:

Не знам тачно колико узме држава, али све што узме драго ми је ако улаже у све оно што данас видимо да улаже.

Onda cuti, nosi masine i ne kukaj. A drugi nek beru kajmak.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Milan Nikolic said:

Не кукам него ме ти прозиваш. Нека се држава развија и напредује, немам ништа против.

Ja imam problem sa time da mi neko ogranicava moj napredak da bi ulagao u naucno-tehnoloski park i fabrike u cacku. Ti nemas. Glasacemo, ti ces pobediti. LJudi kao ja ce otici iz zemlje pa se vi igrajte po naucno tehnoloskim parkovima.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Milan Nikolic рече

Не кукам него ме ти прозиваш. Нека се држава развија и напредује, немам ништа против.

ooo zar i ovde botujete....

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

РЕМ забранио спотове који позивају на бојкот

Савет РЕМ-а наложио је данас свим пружаоцима медијских услуга да обуставе приказивање политичких огласних порука које позивају на бојкот избора који ће се одржати 21. јуна.

https://rs.sputniknews.com/politika/202006161122789439-rem-zabranio-spotove-koji-pozivaju-na-bojkot-izbori-2020-predizborna-kampanja/

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Milan Nikolic said:

РЕМ забранио спотове који позивају на бојкот

Савет РЕМ-а наложио је данас свим пружаоцима медијских услуга да обуставе приказивање политичких огласних порука које позивају на бојкот избора који ће се одржати 21. јуна.

https://rs.sputniknews.com/politika/202006161122789439-rem-zabranio-spotove-koji-pozivaju-na-bojkot-izbori-2020-predizborna-kampanja/

@Avocado sta mi ono naprica za rem hahahahahah ispade ja sa dunning krugerom vise nego u pravu. :D

e moj avokado.... tako pametan i obrazovan lik a toliko malo razume stvari :(

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...