Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, florenntina рече

@Milan Nikolic

Ako toliko volis Vucica, toplo ti preporucujem da sto pre kupis TV, ima da ga gledas bez prestanka i jos mozes da biras koji god hoces program. ?

Овде не могу да се сложим јер се све улило у једну станицу, један ТВ канал, један програм, једно мишљење, један лик.

Ови други могу и да цркну јер...

Једноумље, једнопартијска држава.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, gavrosaurus said:

Овде не могу да се сложим јер се све улило у једну станицу, један ТВ канал, један програм, једно мишљење, један лик.

Ови други могу и да цркну јер...

Једноумље, једнопартијска држава.

Bas tako. Ali vecina drzavljana to ipak ne podrzava. Iskreno se nadam da ce nauciti kako da to najbolje artikulisu i pocnu da menjaju stvari.

Ako se nista ne promeni, ljudi u Srbiji ima da crknu od dosade jos i pre nego od gladi!

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, florenntina рече

Bas tako. Ali vecina drzavljana to ipak ne podrzava. Iskreno se nadam da ce nauciti kako da to najbolje artikulisu i pocnu da menjaju stvari.

Ako se nista ne promeni, ljudi u Srbiji ima da crknu od dosade jos i pre nego od gladi!

Шта додати кад видимо да се и на Православно форуму администратори одушевљавају лезбејском премијерком, аферама попут Мегатренда, Крушика, Јовањице, председником који злоупотребљава дете у својој кампањи (а правник је и сам) али је носилац ордена Светог Саве те ваљда и ми, Православни треба да га волимо и гласамо. И не таласамо.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, gavrosaurus said:

Шта додати кад видимо да се и на Православно форуму администратори одушевљавају лезбејском премијерком, аферама попут Мегатренда, Крушика, Јовањице, председником који злоупотребљава дете у својој кампањи (а правник је и сам) али је носилац ордена Светог Саве те ваљда и ми, Православни треба да га волимо и гласамо. И не таласамо.

Pa dobro, kome valja neka ga glasa. Problem je sto vecina ljudi kojima ne valja nece da izadju da glasaju protiv njega. Eto, to tesko mogu da razumem.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, florenntina said:

Pa dobro, kome valja neka ga glasa. Problem je sto vecina ljudi kojima ne valja nece da izadju da glasaju protiv njega. Eto, to tesko mogu da razumem.

За кога да гласају? То ће свако коме то кажеш прво да те пита. Да гласа за било кога другог, то лепо звучи у теорији али у пракси од тога нема ништа. Док људи не буду имали стварну алтернативу за коју би гласали, вртићемо се у круг. И Вучић то одлично зна и на томе заснива све што ради.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, GeniusAtWork said:

За кога да гласају? То ће свако коме то кажеш прво да те пита. Да гласа за било кога другог, то лепо звучи у теорији али у пракси од тога нема ништа. Док људи не буду имали стварну алтернативу за коју би гласали, вртићемо се у круг. И Вучић то одлично зна и на томе заснива све што ради.

Svako za koga glasaju, osim Seselja i mozda Dacica je bolji.

Dok ljudi budu cekali tu “alternativu” o kojoj pricas, zivece  ili sto rece clan gore “crkavace” u Vucicevoj Srbiji. Vucic to zna, ali znaju i gradjani pa neka ne nasedaju na istu manipulaciju opet i opet.

Vazno je da ljudi razumeju dobro posledice svojih odluka pa posle neka svako radi sta hoce. Kako budemo (ne)radili, tako ce nam i biti. 

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, RYLAH said:

За кога? Опет тај глас мораш да даш НЕКОМЕ. Коме?

Ti da glasas za Radulovica ??? posto ja ne mogu jer moram da podrzim ove moje monarhiste ?

Znas kako kazu “ljubite neprijatelje svoje” ???

Btw. Sad mi pade na pamet... mozda zato  pravoslavci glasaju za Vucica? ?

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, florenntina рече

Ti da glasas za Radulovica ??? posto ja ne mogu jer moram da podrzim ove moje monarhiste ?

Е, све ми је јасно, ал како и даље можете да верујете у Радуловића? Оно, човек је потпуно прсо и то ни не крије уопште. Можда није прсо, можда све ради срачунато, ал то не мења суштину. Има ретко понеки разуман потез (типа критика понашања власти током епидемије и ванредног стања, као и довођење у питање легалности и уставности целе приче), али већина су тешке небулозе, теорије завера итд. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Just now, florenntina said:

Сад кад је открио Интернет и почео да прича све супротно од онога што је причао онда, посебно :)))  Не знам колко си га пратила у подледње време, ал сад се залаже против банкара, Новог свецког поретка, глобалиста, Трилатерале, прича о Бечко Берлинском конгресу који нам је украо историју, и све остало на шта се клинци данас пале. Чак је и браду пустио ко Питерсон :)) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Juanito said:

Е, све ми је јасно, ал како и даље можете да верујете у Радуловића? Оно, човек је потпуно прсо и то ни не крије уопште. Можда није прсо, можда све ради срачунато, ал то не мења суштину. Има ретко понеки разуман потез (типа критика понашања власти током епидемије и ванредног стања, као и довођење у питање легалности и уставности целе приче), али већина су тешке небулозе, теорије завера итд. 

E super sto ti je sve jasno pa da mi objasnis kako to Srbi planiraju da skinu Vucica bojkotom izbora?

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, florenntina said:

Svako za koga glasaju, osim Seselja i mozda Dacica je bolji.

:smeh1:

Највећи увлакачи Вучићу су управо разне заклете демократе и европејци као нпр. Чеда Јовановић и Ненад Чанак. Вук Драшковић му је до скора писао хвалоспеве како се променио.

20 minutes ago, florenntina said:

Које монархисте, ПОКС? За њих Радуловић стално прича да су Вучићева опозиција коју је он направио. Сад, или он лаже и они су легитимни, или је он у праву и они су Вучићеви људи. Не може оба.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, RYLAH said:

Сад кад је открио Интернет и почео да прича све супротно од онога што је причао онда, посебно :)))  Не знам колко си га пратила у подледње време, ал сад се залаже против банкара, Новог свецког поретка, глобалиста, Трилатерале, прича о Бечко Берлинском конгресу који нам је украо историју, и све остало на шта се клинци данас пале. Чак је и браду пустио ко Питерсон :)) 

Pa odlicno! Sad imas jos jedan konkretan razlog (Radulovicevu bradu) da glasas za Vucica. Samo Napred! ?

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, GeniusAtWork said:

:smeh1:

Највећи увлакачи Вучићу су управо разне заклете демократе и европејци као нпр. Чеда Јовановић и Ненад Чанак. Вук Драшковић му је до скора писао хвалоспеве како се променио.

Које монархисте, ПОКС? За њих Радуловић стално прича да су Вучићева опозиција коју је он направио. Сад, или он лаже и они су легитимни, или је он у праву и они су Вучићеви људи. Не може оба.

Pa ne moze na zalost inace bih i jednima i drugima dala glas. Ovako moram da razmislim ?

Подели на овим сајтовима

Just now, florenntina said:

Pa odlicno! Sad imas jos jedan konkretan razlog (Radulovicevu bradu) da glasas za Vucica. Samo Napred! ?

Колико узак твој поглед на свет мора да буде да би написала овако нешто? То што ти видиш нешто у некоме кога ја и раније, а камо ли сад, видим као обичног преваранта, не значи да ми се свиђа неко кога ти видиш као његовог антипода. 

За мене су њих двојица, и цео остатак наше политичке сцене, део истог система. А тај систем може да се промени само онда кад већина људи у овој земљи каже да им се тај систем не свиђа. То што можда ти на ствари не гледаш тако, не даје ти за право да скачеш чим за Радуловића или било кога другог (са арументима, које никад до сад ни ти ни сви остали његови обожаваоци са овог сајта нису оспоравали) кажем да је преварант. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...