Jump to content

Da li je 5G mreža opasna?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 29 минута, sanja84 рече

Док не пољуљамо темеље "старе науке" помике нећемо направити...

A smernice vec imamo... PUBMED je mesto gde se magija i nauka cudesno preplicu.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, drvce рече

A smernice vec imamo... PUBMED je mesto gde se magija i nauka cudesno preplicu.

Ma jok obična biofizika koju ne poznajemo.... što kaže avocado u tim slepim pucnjevima...kojih ima mnogo...možda jedan bude ok i pokaže neki smer. Ja nemam ništa protiv.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, sanja84 рече

Док не пољуљамо темеље "старе науке" помике нећемо направити...

Само што постоји јасна логичко-епистемолошка методологија за љуљање темеља науке, а тога овде нема ни од корова...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Само што постоји јасна логичко-епистемолошка методологија за љуљање темеља науке, а тога овде нема ни од корова...

Ma jok. Nauka je uglavnom zasnovana na aksiomima....što ne bi mogli postaviti neki novi...čisto zeze radi.... da probamo :)

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, sanja84 рече

Ma jok obična biofizika koju ne poznajemo.... što kaže avocado u tim slepim pucnjevima...kojih ima mnogo...možda jedan bude ok i pokaže neki smer. Ja nemam ništa protiv.

Ајд онда нека објасне како је уопште могуће пречистити воду ако вода има меморију? Како је могуће дестиловати или дејонизовати  воду? Зашто дестилована и дејонизована вода апсолутно никада нису показале било каква својства сусптанци које су у њој биле пре дестиловања или дејонизовања? Зашто се меморија воде (тј. трајна промена структуре  која је неопходна за меморију) не може ни у назнакама приметити било каквом познатом физичком методом примењеном на разблажену воду? Зашто само вода кад вода ни по чему није специјална? Итд. итд.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sanja84 рече

Ma jok. Nauka je uglavnom zasnovana na aksiomima....što ne bi mogli postaviti neki novi...čisto zeze radi.... da probamo :)

Зато што ти ”аксиоми” нису насумична лупетања и нагађања.

Подели на овим сајтовима

@Juanito ahhaha od svega ti meni nađe homeopatiju. Sad kao treba da iznesem neki aksiom...hm...ajd izazov za pivo. ako se bar jedan upeca dobijam pivo. :) Samo mora da zvuči stručno... Ću da budem na PubMedu- u? :sunce:

Dakle voda je živa materija i ima karakteristiku upijanja i emitovanja energija, emocija, zvukova...elem informacije. Zbog slobodna dva elektrona koji osciluju oko molekula, voda lako provodi el. struju i bolje da se ne potapaš u vodu dok grmi ili se u njoj nalazi otkinuti kabl transfomatora.... A kroz vodu vidiš pri prolasku elektromagnetnog zračenja, dolazi do skretanja talasa pod uglom teta koji kad padne i kad se izjednači sa uglom između dva elektrona koji osciluju oko H2o molekula pobudi elektron i dovede so iskakanja elektrona iz njegove orbite i takozvane sp2 hibridizacije, koja podižući elektron na višu energetski nivo dovodi do emitovanja infracrvenog zračejna...e sad to zračenje bi potencijalno moglo biti upravo to koje dovodi do stvaranja slobodnih kiseoničnih radikala koji su prvenstveno odgovorni za stvaranje raka u ćelijama ljudi, a u vodi običnoj, bez prisustva materije oni stvaraju jedan električni impuls koji nastaje prilikom povraćaja elektrona u staro energetsko stanje. e taj impuls, ako u vodi postoji neka supstanca, reaguje sa supstancom u vodi. Gledano na to da je vremenski ograničen on se može pojaviti samo tada kada se ponove uslovi njegovog nastanka, tj. zrak svetlosti padne opet pod istim uglom teta koji je jednak uglu dva pobuđena elektrona istog kiseoničnog atoma. Zato je potrebno mešanje i mućkanje u tolikoj meri da bi se postigao ovaj uslov i pad elektromagnetnog zračenja na ugao teta. i onda imamo taj impuls bez supstance. Eto to bi bila "memorija vode"

to je jedan moj aksiom homeopatije.

a voda koja voli mjuzu pa oblikuje kristale...hm :)

isto to, zvukovi su talasi, elektroni i atomi koji se guraju i zauzimaju neki položaj u ritmu muzike i potiskivanje od strane talasa... ako je polifona muzika, razbijaju se kristali, ako je uređeno bez prekida monofono, maksimlano do el vivo, linearno ...dobijamo kristale... to bi pre Draško znao.

to je bio drugi moj aksiom

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

to je jedan moj aksiom homeopatije.

Ali homeopatija ne leči. 

пре 3 минута, sanja84 рече

a voda koja voli mjuzu pa oblikuje kristale...hm :)

Jel ovo ona priča sa Masaru Emotom?

Kada je psovao vodu pa je zamrzao pa gledao ružne oblike a kada je lepo pričao sa vodom pa zamrzao pokazali se lepi kristali?

To je fejk.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Tumaralo. рече

Ali homeopatija ne leči. .

na zapadu pomama..ovde se smao lekari mogu baviti time..ne znam kako ali...

Цитат

Jel ovo ona priča sa Masaru Emotom?

Kada je psovao vodu pa je zamrzao pa gledao ružne oblike a kada je lepo pričao sa vodom pa zamrzao pokazali se lepi kristali?

To je fejk

ja sam čula za muziku...

nešto tipa ovo.

Подели на овим сајтовима

nisam ja homeopata, ja sam samo zagovornik dozvoljavanja postavljanja novih aksioma u nauci. Juanito mi je čini mi se dao izazov da smislim aksiom u homeopatiji..izvini ako nisi zadovolljen. I dalje čekam neki lajk za pivo.. :(

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...