Jump to content

Da li ćete se prijaviti za 100 evra? (ANKETA)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Natasa. рече

os onako pokvaremo nudi, pa onda nabaci osećai sramote i griže savesti-,e, uzmi samo ako ti treba...more marš bre

Тако је и у суботу уочи Васкрса у отприлике 22:38 рекао да неће нико да диран никога ко иде у Цркву....

Лик је невероватан. Нема бре у књижевности светској лика тако љигавог, не може то уметник да смисли то. Нема метафоре. Не мож.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 58 минута, Natasa. рече

the chicks for free

Знаш ли какве су? :D (Да знам колико Дралетовог вискија ми треба да попијем. )

Ма, да, да узмемо, него шта. 

Мене занима једна друга ствар, па ако може неко да ме упути. Ова ситуација је пореметила многе екскурзије и излете које су требале да се обаве у мају. А знате какве су агенције мувала, кад им се уплате неке паре. Како то вратити? Ко ту може да интервенише? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Вилер Текс рече

Нема бре у књижевности светској лика тако љигавог, не може то уметник да смисли то.

94433214_3386049241425101_3044432360259977216_n.jpg.002762f4c61a798f51440d49fb74cacb.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sanja Т. рече

94433214_3386049241425101_3044432360259977216_n.jpg.002762f4c61a798f51440d49fb74cacb.jpg

Срамота, ни ћирилице! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

I da znate, svi vi koji se ne prijavite ste tajkuni

WWW.NEDELJNIK.RS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "mala izmena" u vezi sa načinom isplate pomoći od 100 evra punoletnim građanima uvedena zbog, kako je rekao, primedbi brojnih...

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да је Блер седео са Вучићем и рекао овако "Види сад ћемо да гледамо све епизоде Мућки заредом. Све што Дел Бој ради ти копирај, осим оног дела кад се зезне" :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Branka62 рече

Добро, тајкуни да не узимају и да се рефундирају паре родитељима за излете и екскурзије. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Branka62 рече

WWW.NEDELJNIK.RS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "mala izmena" u vezi sa načinom isplate pomoći od 100 evra punoletnim građanima uvedena zbog, kako je rekao, primedbi brojnih...

Овај мора да се иживљава...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Ја мислим да је Блер седео са Вучићем и рекао овако "Види сад ћемо да гледамо све епизоде Мућки заредом. Све што Дел Бој ради ти копирај, осим оног дела кад се зезне" :)

Мислим да је  гледао највише ону,  када крече   флоросцентном бојом  стан (за аеродромске писте), а онај јада што је ушао по кречењу  моментално ослепео.   :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, БанеЛ рече

Како то вратити? Ко ту може да интервенише? 

Zavisi kakav je ugovor škola sastavila valjda. To je između direktora i agencije...a što se toga tiče:

Nata da ti kaže, BaneL šuti
Skrati jezik mogu te čuti...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Nata da ti kaže, BaneL šuti
Skrati jezik mogu te čuti...:smeh1:

Чули ме, Нато, или не чули, 

неко ће на крају бити у були. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...