Jump to content

Васкрс и забрана кретања

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 6. 4. 2020. at 21:23, obi-wan рече

A ovo ti kao nije bogoboracka vlast

Expand  

Smatram da Ako i jeste, borba se ne vodi u crkvi- to je prevaziđeno. Vodi se van crkve: protiv porodice, protiv zajednice, protiv čovečnosti, protiv moralnosti, protiv svih vrednih stvari...

Ne treba njima danas da zatvore crkvu da bi se protiv Boga borili. Na žalost, mnogo je dalje otišlo.

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 21:35, mario beloti рече

Личе на анкету пред изборе, ао вде се ради о Васкрсу. Колика треба по теби да буде казна? 

Expand  

Шта, анкета и Васкрс се међусобно искључују? Нисам знао. По мени, не треба да буде казне, али ја се не питам. 

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 21:37, stevanjuric рече

Шта, анкета и Васкрс се међусобно искључују? Нисам знао. По мени, не треба да буде казне, али ја се не питам. 

Expand  

Ма то је слично. Па ти питаш друге, како се не питаш? А ја сам се баш питао.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 21:40, mario beloti рече

Ма то је слично. Па ти питаш друге, како се не питаш? А ја сам се баш питао.

Expand  

Нисте схватили. Не питам се за висину казне. А питам се, и питам друге, да ли би ризиковали новчану или затворску казну ради одласка на литургију на Пасху. Дигресије, паламуђења на друге теме и неуспео хумор ме тренутно не занимају. Поставио сам јасно питање, ко жели нека одговори, ко не жели нека прескочи тему. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

ма јасно је мени пријатељу све, не знам што си се расписао.

On 6. 4. 2020. at 21:46, stevanjuric рече

Нисте схватили. Не питам се за висину казне. А питам се, и питам друге, да ли би ризиковали новчану или затворску казну ради одласка на литургију на Пасху. Дигресије, паламуђења на друге теме и неуспео хумор ме тренутно не занимају. Поставио сам јасно питање, ко жели нека одговори, ко не жели нека прескочи тему. 

Expand  

паламуђење, уличарски речник и највећи прзник некако не иду. Свакоме према вери његовој, неко верује у новчане казне и струку а неко у Пасху.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 21:51, mario beloti рече

ма јасно је мени пријатељу све, не знам што си се расписао.

паламуђење, уличарски речник и највећи прзник некако не иду. Свакоме према вери његовој, неко верује у новчане казне и струку а неко у Пасху.

Expand  

Не само да паламудиш, него и смараш. Окани ме се. 

Подели на овим сајтовима

требао си овако да формулишеш  питањеколика би требала да буде новчана казна да би сте на Васкрс ишли у Цркву?

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 21:37, Sanja Т. рече

Smatram da Ako i jeste, borba se ne vodi u crkvi- to je prevaziđeno. Vodi se van crkve: protiv porodice, protiv zajednice, protiv čovečnosti, protiv moralnosti, protiv svih vrednih stvari...

Ne treba njima danas da zatvore crkvu da bi se protiv Boga borili. Na žalost, mnogo je dalje otišlo.

Expand  

Pa to je to isto - ko udara na osnove covecnosti, sta je drugo nego bogoborac i crkvomrzitelj?

A kao sto vidite, ipak su i hramove krenuli da zatvaraju.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 22:00, mario beloti рече

требао си овако да формулишеш  питањеколика би требала да буде новчана казна да би сте на Васкрс ишли у Цркву?

Expand  

Уопште ме не интересује шта ко сматра примереном казном, нити сам то питао. 

Подели на овим сајтовима

ја ћу да слушам Владику нисам протестант, а колика је казна то ме не занима. Може да буде милиоон евра или 25 која је разлика?

Ваљда сви слушамо Владике?

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...