Jump to content

Препоручена порука

MONDO.RS

Mediji u Hrvatskoj objavli su kako je petnaestogodišnje dete prva je žrtva potresa u Zagrebu. Prema najnovijim...

Подели на овим сајтовима

WWW.KURIR.RS

Jutrošnji zemljotres u Zagrebu preživela je Pančevka Monika Kutri s kojom smo stupili u kontakt dok je sa Zagrebčanima bila u parku Ribnjak u centru tog grada.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, dragisa рече

vidim da je bio i u Grčkoj, Parga

Jeste, isto pojak. Verovatno je u pitanju opet onaj isti podvodni i podzemni rased, kao u slucaju Albanije prosle godine.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Сеизмограф са Фрушке Горе. 

FRGS.active.gif

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

Znači ne znam kako ostatak ekipe ali ja sam se u tih 10sek probudila,porazgovarala s Bogom,pokajala se,probudila djecu i svi smo bili vani ispred kuće..to se zove brzina ljudi moji..

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, sanja84 рече

Ja CEKAM pozim od lekarske komore, a onda odoh da ginem... :) sa smeškom.

Ti emilija pričaš o potresu naravno, zar je bio toliko jak? 

Ne zna se da l' je bio jaci zemljotres ili strah..a narod je vec napet od svega...:(

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...