Jump to content

Масонски симболи који се користе на интернету?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Bokisd рече

vladari iz senke, siva eminencija, .... (eto,....:coolio:) ... malko se salim, ali po svemu sudeci nije daleko od istine,...Just_Cuz_19

А који су докази за то? Ткз. ,,теорије завере" баш нису ми веродостојне. Пре сам их буквално гутао...али сад, како сам одрастао, сазрео (:D), и тако, све сам више капирао да баш не стоји. 

То да једна мала група људи, окупљена у неком окултном друштву, може да контролише и усмерава све историјске процесе ми је мало оно. Испада с већина људи овце којима неко други усмерава живот. А чини ми се да је историјски процес ипак мало компликованија прича од те, поприлично, једноставне слике. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Православни Србин рече

То да једна мала група људи, окупљена у неком окултном друштву, може да контролише и усмерава све историјске процесе ми је мало оно. 

Nije u pitanju mala grupa ljudi, već sistem... bogati sistem.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ayla рече

Nije u pitanju mala grupa ljudi, već sistem... bogati sistem.

Зли капитализам...што би рекли другови. Шалим се.

Не знам, кажем ти, то ми је поприлично једноставна слика света. А свет и историјски процеси нису тако једноставни. Што не значи да нема утицаја разних богаташких кругова, па још ако су у некој од тих организација, итд. 

Мени масони и сличне групе делују као лобистички кругови, који утичу на политику, у смислу кад им нешто треба они потплате политичаре, или убаце неког свог, итд. Али, да сад они контролишу и усмеравају у одређеном правцу сву светску политику...то ми је мало дискутабилно. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Православни Србин рече

А који су докази за то? Ткз. ,,теорије завере" баш нису ми веродостојне. Пре сам их буквално гутао...али сад, како сам одрастао, сазрео (:D), и тако, све сам више капирао да баш не стоји. 

То да једна мала група људи, окупљена у неком окултном друштву, може да контролише и усмерава све историјске процесе ми је мало оно. Испада с већина људи овце којима неко други усмерава живот. А чини ми се да је историјски процес ипак мало компликованија прича од те, поприлично, једноставне слике. 

Mislim da su masoni tek jedan deo tog sistema vlasti, tajnog ili javnog,.... kao piramida, odozdole se krece od raznih masoncica :D ,... pa se stize gore do trilaterale i bildeberske grupe,...  pu, daleko im lepa kuca... 7896634

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Православни Србин рече

може да контролише и усмерава све историјске процесе ми је мало оно

e, ovo,.... mozda su masoni i slicni produkt tih procesa, ..... pa onda dalje usmeravaju te procese....:POPOcorn1: .... (a, moguce)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Православни Србин рече

Зли капитализам...што би рекли другови. Шалим се.

Не знам, кажем ти, то ми је поприлично једноставна слика света. А свет и историјски процеси нису тако једноставни. Што не значи да нема утицаја разних богаташких кругова, па још ако су у некој од тих организација, итд. 

Мени масони и сличне групе делују као лобистички кругови, који утичу на политику, у смислу кад им нешто треба они потплате политичаре, или убаце неког свог, итд. Али, да сад они контролишу и усмеравају у одређеном правцу сву светску политику...то ми је мало дискутабилно. 

Ovo je kod nas smiješno. Samozvani, vrlo transparentni... nisu oni dio ozbiljne priče, a tako bi htjeli da jesu. 
Sve oko nas je samo scena, i mi živimo u projekciji koja nam je servirana. Nekad pomislim da je bolje manje znati, čačkati i informisati se. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Н И Н Е рече

Тај Divine king sign нисам нигде нашао на нету, вероватно је измишљен за ову прилику.

Vrlo moguce kao i ostali simboli s kojim se porede logoi IT kompanija, ali simbolika 666 je stvarna bez obzira. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Тражитељ рече

А шта мислите о овоме @Поуке.орг инфо? Масонски "свети краљевски свод":

0HUTEDI.jpg

yoMljsP.jpg

:unbelieveble::unbelieveble::0222_shocked::0222_shocked: 

Значи форум су основали масони?:))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Тражитељ рече

А шта мислите о овоме @Поуке.орг инфо? Масонски "свети краљевски свод":

@Иван Ц. Проваљен си, масоне масонски :)) :)) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ronin рече

:unbelieveble::unbelieveble::0222_shocked::0222_shocked: 

Значи форум су основали масони?:))

Ето. Сад борбаши кад цитирају поуке могу да напишу ,,масонско-јеретички" форум. :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Православни Србин рече

Ето. Сад борбаши кад цитирају поуке могу да напишу ,,масонско-јеретички" форум. :D

а ја добијам бан:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bokisd рече

Mislim da su masoni tek jedan deo tog sistema vlasti, tajnog ili javnog,.... kao piramida, odozdole se krece od raznih masoncica :D ,... pa se stize gore do trilaterale i bildeberske grupe,...  pu, daleko im lepa kuca... 7896634

Па видиш да је то све код тебе ,,можда", ,,мислим". Е па видиш, теорије завере и почивају на том принципу. Неко ,,мисли" нешто о масонима, то му делује ,,логично" и онда пласира то као необориву чињеницу. И то је проблем код теорија завере. Свакоможе шта му падне на памет да прогласи чињеницом. 

Зато оне нису валидан извор. 

пре 4 часа, Bokisd рече

e, ovo,.... mozda su masoni i slicni produkt tih procesa, ..... pa onda dalje usmeravaju te procese....:POPOcorn1: .... (a, moguce)

Лобистичка група. Тако би их ја дефинисао. Уопште нису оно за шта се представљају и не знам баш дал их треба сматрати неким архизлом. Рекох ти, масони српског порекла су значајно допринели стварању националне српске државе. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...