Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 35 минута, Tumaralo. рече

Pazi, možemo sumnjati u neke navode sve dok ga neki Fact-checker (finansiran od strane Kill Gejtsa) ne demantuje.

Onda možemo smatrati da su verovatno istiniti.

Anyway...

Jel imaš nešto svežije od Decembra 2020 dok još krdo nije pošteno bilo žigosano i dok još nije prošlo dovoljno vremena da eksperimentalna genetska tempirana bomba počne da deluje?

Na primer, jun 2021. 

WWW.THELANCET.COM

Despite geographical and seasonal variations, the generally agreed incidence of Bell's palsy is 15–30 cases each year per 100 000 population. Ozonoff and colleagues rightly state that the predicted 12-month (annual) incidence of Bell's palsy inferred from mRNA vaccine trials is higher than that reported during the 2-month observation period of these studies. They concluded that the observed incidence of Bell's palsy in the mRNA vaccine arms was 3·5 to seven times higher than expected in the general population. However, safety data were collected for participants with a median follow-up of 2 months after the second dose; therefore, the data refer to an overall observation period of approximately 12 weeks from dose one. Given this, and considering Bell's palsy as the possible outcome of individual doses, the observed incidence in the mRNA vaccine trials would be roughly 1·5 to three times higher than in the general population (table).

Hahhaa, a tvoja procena je merodavna? 

Ničim izazvan si se kao sivonja zaleteo i u 3 minuta se izblamirao gore nego tinejdžerke koje su pisale listu "Bravo" u rubrici "Moj najveći blam".

Haha pa dobro doktore... koliko ljudi je do sada umrlo od ove strasne bolesti? Pretpostalvjam da su miliJoni u pitanju ali me iskreno strah da pitam :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Tumaralo. рече

1626606372559.jpg

A jesi vido ove nezeljene reakcije:
- mučnina
- povraćanje
- grčevi
- nadutost
- proliv
- visok nivo oksalata u mokrać
- oksalatni bubrezni kamenac 
- bol u predelu bubrega
- krv u urinu
- kamen u bubregu
- hemoliza 
- alergijske reakcije 

ovo ti je za Sumeci vitamin C :D 

Oces za Brufen da vidis? Trebace mi triput vise prostora nego za vakcine :D

A ako bih baaas hteo da te prepadnem pokazao bih ti i za Vijagru ;) 

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

A jesi vido ove nezeljene reakcije:
- mučnina
- povraćanje
- grčevi
- nadutost
- proliv
- visok nivo oksalata u mokrać
- oksalatni bubrezni kamenac 
- bol u predelu bubrega
- krv u urinu
- kamen u bubregu
- hemoliza 
- alergijske reakcije 

ovo ti je za Sumeci vitamin C :D 

Oces za Brufen da vidis? Trebace mi triput vise prostora nego za vakcine :D

A ako bih baaas hteo da te prepadnem pokazao bih ti i za Vijagru ;) 

Razlika je dvostruka:

1. na vitaminu C piše koje su nuspojave dok su za vakcine krili

2. nuspojave za vakcine su mnogo ozbiljnije u odnosu na nuspojave za vitamin C

1626641463402.png.fdfc293992457c1459f39aa244f1ae83.png

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, cloudking рече

@dragisa citajuci forum primetio sam da je tebi najspektakularnija stvar to sto se ljudima lepe novcici i telefoni na znojava tela pa si dosta razmisljao na tu temu ubedjen da nam tela nekim cudom postaju namagnetisana nakon vakcine.

loše si primetio ili nisi čitao, ako te već interesuje meni je najspektakularniji deo očigledna agenda vakcinacije koja se MORA sprovesti milom ili silom, trenutno smo u završnoj fazi milom, i kreće se ka prelaznim oblicima silom. (kad smo već kod soljenja pameti drugima: interesantno je kako vi to ne primećujete i pretpostavljam da će od vas faza silom imati punu podršku)

Na stranu to sto si zaboravio da objasnis KAKO bi ta magija moga da se zaista  i desi, propustio si jedan bitan detalj. 

niti znam niti me interesuje, napisao sam da se dosta priča o "graphen oxide"... možda je to ili nešto drugo, ne znam.... samo znam da se ni na šta ne pecam jer ima toliko dezinformacija i lažnih trut-era da svemu prilazim rezervisano.

Ako hoces nekome da dokazes da si namagnetisan, to ne radis tako sto lepis petoparac na rame nego tako sto prineses svom telu kompas. Ako si iole namagnetisan igla kompasa ce se poravnati sa tvojim telom. Fizika. Osnovna skola.

niti tvrdim da je magnetizam niti ne tvrdim, znam samo da je ne obično da ti stoje dva telefona na ruci ili da se baterija AAA kotrlja s leva na desno po grudnom košu. kompase i ostalo prepuštam vama poznavaocima (svega) nauke.

Takodje, sto si dozvolio sebi da te takvim glupim dokazom u bede  u nesto sto je totalna glupost? Gde ti je kriticki stav? Sto nisi pitao. proverio?

niti su me ubedili niti tvrdim da je lažno, jednostavno ne znam. moj slobodan izbor po pitanju vakcine sam odavno otvoreno rekao i držim ga i sada tako da nikakvi lažni ili istiniti fenomeni mi neće promeniti mišljenje. moraš malo šire da razmišljaš da bi razumeo s kim pričaš.

Eto, ako vec pratis te ljude ili ako mozda nekog od njih poznajes predlozi im da ponove eksperiment ali sa kompasom... pa da vidimo i tu magiju.

zašto da ne, ako naletim na takvu mogućnost predložiću.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, cloudking рече

Pogle ovu logiku. U dzepu imas uredjaj koji svakodnevno salje googlu SVE o tebi. Gde se nalzis, gde si kada bio, kolko si se zadrzao, s kim si bio, dal iso kolima ili peske, gde radis, gde zivis... i sve to ti dobrovoljno dajes svakogha dana a ovamo si istripovan da neko "oce da te cipuje da bi te pratio"? PA dal si realan :D

Не шаље ако му забраниш.

Друго, лупеташ глупости, знам да волиш да пројектујеш као сваки други провакцинаш и да измишљаш ставове својих саговорника где су сви дебили који мисле да хоће да их чипују али Тумарало то никада није тврдио. Дечко ни једном није споменуо чиповање у свих ових 20 000 постова које је написао овде. 

Е сада, ти си чуо ту супер фору са гуглом па ајд да је бациш да испаднеш паметан... језиво мало.. да си ту фору просуо неком ко баш има тај идиотски аргумент о чипу... али слабо је таквих па мораш да измишљаш и намећеш овима који твриде следеће тврдње:
1. вакцине су шкодљивије него што се тврди.
2. политичари користе вакцине и ковид у разноразне друге политичке сврхе. 

Буквално су та два аргуемнта која човек износи.... али њих је мало теже адресирати а да ти не звучиш препаметно а он преглуп... 

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Avocado рече

PCR test je prilično pouzdan iako naravno ne savršen test za utvrđivanje da li neko ima u sebi genetički materijal SARS-CoV-2 virusa.

па сад.... јесте добар... поузданији немамо ал..... да је поприлично поуздан.... ђене ђене 

WWW.ICD10MONITOR.COM

The prevalence of misinformation coming from the most trusted form of coronavirus test may be more significant than previously thought.

Дакле са једне стране имам партнера АМА који ми каже да ПРЦ није толико поуздан колико се тврди...

Са друге стране имам ЦНБЦ, авокада и нарацију "поприлично поуздан" 

WWW.CBC.CA

Infectious disease experts are pushing back against "armchair" molecular biologists who continue to make false claims on social media about PCR tests — the primary method for detecting the virus...

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Tumaralo. рече

Što više vakcina to više zaraženih.

To grafik pokazuje.

Није тачно...У овом тренутку, Мађарска, Канада и Белгија имају низак удио ново заражених релативно према популацији, а истовремено висок проценат вакцинације. 

image.png.abe728c833a36975177e1560d6679681.png

image.png.2443d8961d724c1eb7998f9d64f28d19.png

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, haveaniceday рече

Е сада, ти си чуо ту супер фору са гуглом па ајд да је бациш да испаднеш паметан... језиво мало.. да си ту фору просуо неком ко баш има тај идиотски аргумент о чипу... али слабо је таквих па мораш да измишљаш и намећеш овима који твриде следеће тврдње:
1. вакцине су шкодљивије него што се тврди.
2. политичари користе вакцине и ковид у разноразне друге политичке сврхе. 

Буквално су та два аргуемнта која човек износи.... али њих је мало теже адресирати а да ти не звучиш препаметно а он преглуп... 

Ухм, не...Тумарало то не тврди. Очигледно ниси читао шта пише.

Он тврди да је ово све пЛандемија, унапред смишљена завера чији је циљ дигитални гулаг у коме нико неће моћи да путује и људи ће ретко смети да излазе из кућа. Приступ интернету биће цензурисан, а повод ће бити неки велики сајбер напад који већ дуже најављује. А то све раде због високе цена производње нафте и идеја је да се потпуно промени цивилизација и стил живљења до сада. Наравно, ту је и прича да ћемо јести бубе, пити воду из г*ана (као Бил, пардон Kill Gates :) )  и остало.

Опасност од тога да политичари злоупотребе читаву ситуацију је сасвим оправдан разлог за бригу, али он је баш забраздио у неке друге теорије.

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, GeniusAtWork рече

Ухм, не...Тумарало то не тврди. Очигледно ниси читао шта пише.

Он тврди да је ово све пЛандемија, унапред смишљена завера чији је циљ дигитални гулаг у коме нико неће моћи да путује и људи ће ретко смети да излазе из кућа. Приступ интернету биће цензурисан, а повод ће бити неки велики сајбер напад који већ дуже најављује. А то све раде због високе цена производње нафте и идеја је да се потпуно промени цивилизација и стил живљења до сада. Наравно, ту је и прича да ћемо јести бубе, пити воду из г*ана (као Бил, пардон Kill Gates :) )  и остало.

Опасност од тога да политичари злоупотребе читаву ситуацију је сасвим оправдан разлог за бригу, али он је баш забраздио у неке друге теорије.

Мени не мораш да објашњаваш о чему прича, објасни клауду да није спомињао чипове никада. 

А за цензуру интернета, ако не видиш да се на велико дешава већ онда ти је глава у песку.... 
О једењу буба.. исто тако ако не видиш масовно енвироменталистичке покрете који хоће да опорезују месо јер доприноси глобалном загревању исто тако ти је глава у песку.

Један од тренутно најпуларнијих америчких политичара на интернет медијим Александриа Оказио Коретз, је спомињала управо то о месу, фармама и глобалном загревању.. 

Дакле момак има бар 70 % исправних тврдњи, али ви због његових заверелошких тврдњи поричете и ове које су очигледно тачне

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork

ео ти за месо.... дакле та нарација се гура у кутуру, само је питање да ли ће успети да се пробије... ако се пробије, полако ће ”једење буба” постати меинстрим. Мада је видео тотални булшит исто као и њихов видео за оружје тотална манипулација подацима. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...