Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 20 часа, fsa рече

WWW.FT.COM

Real-world studies show Pfizer and AstraZeneca still offer strong protection against severe disease

Image

Због оволиких разлика од државе до државе ја не могу да извучем други закључак осим да је студија смеће.

пази бога ти.. за фајзера....у канади и британији скоро да нема разлике.. али у израелу 40 % разлике. 

Је л у израелу неки други људи или нека друга делта варијанта?
Астразенека у британији око 4 % разлике али код шкота 20 %

Делује ми чисто смеће од студије. Оваква некохерентност у резултатима је ужаш.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, haveaniceday рече

тако је данице, цинизам, сарказам, иронија и непристојност, третирање саговорника као неко ко се не купа редовно су одлични начин да се комуницира са браћом у христу. ;)

Ovo je bukvalno udžbenički primer upotrebe sarkazma. Da li misliš da je efektno da mi na taj način ukazuješ na način komunikacije, koristeći upravo ono isto što osuđuješ kod mene?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Ovo je bukvalno udžbenički primer upotrebe sarkazma. Da li misliš da je efektno da mi na taj način ukazuješ na način komunikacije, koristeći upravo ono isto što osuđuješ kod mene?

у праву си

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

у праву си

Iskreno i otvoreno da ti kažem, ti si dosta poboljšao komunikaciju u odnosu na prethodne inkarnacije koje si imao. Ja jesam možda malo izgubila strpljenje u poslednje vreme. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Iskreno i otvoreno da ti kažem, ti si dosta poboljšao komunikaciju u odnosu na prethodne inkarnacije koje si imao. Ja jesam možda malo izgubila strpljenje u poslednje vreme. 

Ма лагано, нисам ни видео шта сам ти написао искр, ето излетело и мени тотално несвесно. Излети људима, али не ваља то да радимо, ништа не мењамо. 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, haveaniceday рече

за болест од које је смртност мања од 0.1 %....

Колико сам ја испратио, смртност се креће у зависности од државе до државе и иде обично између 2-5%. Негде мало мање, негде много више. А прича о великом броју асимптотских случајева који би оборили смртност - јер се не рачунају у оболеле - изгледа да више не пије воду.

Kод нас је смртност 0,99%, али пошто је и министар здравља признао да је тај број минимум 50% већи (и то рачунајући само 2020. годину) и он се отприлике уклапа у горњи распон.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, haveaniceday рече

Ти претерујеш јер дајеш тим ликовима који то раде много ”памети” и ”мудрости”. Ти пасоши, локдауни, то је потпуно природна тежња бирократа. Они у природи желе моћ и власт, не треба им нека посебна завера или мотивација. 

I kako je ovo u suprotnosti sa onim što ja pričam?

Da nije u pitanju zavera jer sve otvoreno govore i sprovode?

Zašto bi bila potrebna zavera kada leminzi samo slušaju N1 ili Pink a društvene mreže su kontrolisane i brutalno se cenzurisu?

Čak prave simulacije onoga što će kasnije sprovesti i ostave da bude javno dostupno na youtubu. Kmetovi mogu samo da lupe 90% dislike na video i to je sve što mogu.

Eto, neki kanadski Drkon je izjavio da su potrebni lokdaunovi kako ljudi ne bi sirili "dezinformacije" i nikom nista. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, GeniusAtWork рече

асимптотских случајева

Асимптоматских 

Хбг, брзо куцам и не читам шта пишем :) 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, GeniusAtWork рече

Колико сам ја испратио, смртност се креће у зависности од државе до државе и иде обично између 2-5%. Негде мало мање, негде много више. А прича о великом броју асимптотских случајева који би оборили смртност - јер се не рачунају у оболеле - изгледа да више не пије воду.

Kод нас је смртност 0,99%, али пошто је и министар здравља признао да је тај број минимум 50% већи (и то рачунајући само 2020. годину) и он се отприлике уклапа у горњи распон.

Добро си испратио, али само део приче.... смртност је вероватно око 0.2 % јер у свим тим бројањима имају огроман број недетектованих случаја. 

Ако гледаш случајеве које броје, и детектују испада око 1, 2 % али ако урачунаш најпесимистичнији број асимптоматичних или недетектованиох пада на 0.2 

Подели на овим сајтовима

EDITION.CNN.COM

As countries around the Asia-Pacific region tighten restrictions once again to curb potential breakouts of the Delta coronavirus variant, Singapore has laid out a new vision for life to return to normal.

Сингапур планира да престане да тестира и броји случајеве короне јер сматра да треба да третира корону као вирус грипа.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Tumaralo. рече

I kako je ovo u suprotnosti sa onim što ja pričam?

Da nije u pitanju zavera jer sve otvoreno govore i sprovode?

Zašto bi bila potrebna zavera kada leminzi samo slušaju N1 ili Pink a društvene mreže su kontrolisane i brutalno se cenzurisu?

Čak prave simulacije onoga što će kasnije sprovesti i ostave da bude javno dostupno na youtubu. Kmetovi mogu samo da lupe 90% dislike na video i to je sve što mogu.

Eto, neki kanadski Drkon je izjavio da su potrebni lokdaunovi kako ljudi ne bi sirili "dezinformacije" i nikom nista. 

падаш мало на оне приче грејт ресет и то. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Tumaralo. рече

Uvedeni su pasoši, a zabrana za one koji nemaju sledi tek kada dovoljan broj leminga uzme pasoš.

Zanimljivo je i da su besplatni u vreme kada svaki papirić košta a još su pre nekoliko dana sve takse poskupele.

Pasoš se zove "zeleni sertifikat" jer će se uslovljavanja u budućnosti odnositi na carbon footprint.

U bliskoj budućnosti "pasoš" će se koristiti radi ulaska u objekte (prvo ugostiteljske).

Nisam pitao šta još veruješ da će se ostvariti od tvojih predikcija, nego da li postoji neka koja se ostvarila...

Takođe, kad napišeš "uvešće vakc. pasoše" pa ih uvedu, onda si pogodio, a kad napišeš "uvešće vakc. pasoše i niko bez njih neće moći da putuje, radi, uđe bilo gde" pa samo uvedu pasoše ali ne i ostalo iz prognoze, onda si promašio.

Pogrešiću onda kada se prava i slobode vrate na nivo pre marta 2020. godine.

Svi ste govorili da će se vratiti kada se vakciniše dovoljan broj ili kad prođe ovo, kad prođe ono.

Ja sam odlučno rekao NIKADA i u pravu sam za sada (i ostaću u pravu).

Ni jedni ni drugi za sada nisu ni u pravu ni u krivu... niti je prošlo ovo i ono, niti je prošlo dovoljno vremena da pričamo o "nikada"... tek ćemo videti...

Kako znaš kada nisi pogledao nijedan?

WWW.BITCHUTE.COM

Support my work here:
COMPUTINGFOREVER.COM

The Internet has become our new public square, the problem is that leftists have made meaningful political discourse regarding...
Support my work on Subscribe Star:
WWW.SUBSCRIBESTAR.COM

Subscribe to Dave Cullen for more updates and exclusive content.
Follow me on Bitchute:...

U prvoj rečenici već promašuje, opisujući svrhu pasoša kao uslov za normalan život... trenutno je samo papir koji te oslobađa od rađenja PCR testa... u prvom delu, iz aprila, nije pogodio ništa... jedina pogođena prognoza u tom delu je Gejtsova prognoza da ćemo imati digitalni sertifikat o tome ko je preležao, ko se vakcinisao... zatim u emisiji iz maja trabunja o nekoj britanskoj aplikaciji (koja nije nikad uvedena) prethodno prikazujući situaciju u Kini, valjda sa idejom da će neko lakoveran da poveže ta dva... još jedan promašaj i tu sam već rešio da prestanem da gubim vreme...

Da razjasnim, mada to ne bi trebalo da bude nejasno, kada pitam ili kada pričamo o pogođenim prognozama, mislim na one koje su se ostvarile, a ne na one gde zaverolog još uvek misli da će se ostvariti ili gde se ostvarilo nešto jedva slično prognozi...

Znači veruješ da jeste inside job?

Ne, zašto bih to verovao?

Kako si uopšte iz mog odgovora došao na ideju da to verujem?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...