Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 10 минута, Ромејац рече

90323442_236795940821925_8435607105565622272_o.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=110474&_nc_ohc=hXjWuWt8EhQAX8_PIAa&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&_nc_tp=7&oh=54242298e6a18f72d87e46a247c4685c&oe=5E9F77E6

Dobra fora! 

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Tumaralo. рече

Bake i deke koje spasimo danas od korone sledeće godine će umreti od sezonskog gripa.

To je prirodno jer čovek ne živi večno a kada ima preko 80 godina i 3 hronične bolesti svaka kijavica može biti poslednja. 

Međutim, od zaustavljanja svetske ekonomije na ovakav način umreće mnogo više ljudi plus još neke psiho i socijalne patologije gratis.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Dimitrije рече

@Justin Waters voća i povrća ni slučajno samo testooo, da se ima hleba

Pa ovu su osnovne namirnice, ograničene u količni da se ne razgrabi. Ne znači da ne možeš kupiti nešto što nije u korpi. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Grizzly Adams рече

Kako je "najteze pogodjen" kad imaju samo 550 slucajeva?

NYC ima preko 12,000...

Tako piše u tekstu. Al ne znam što je to bitno mnogo za suštinu?

Подели на овим сајтовима

Ево шта се дешава у Шпанији. Како је могуће да се ово дешава развијеним државама, није ми јасно. Да ли је у тренутку када су видели шта се дешава Италији већ било касно, или их просто заболе... Као сада можда Швеђане. Елем, лик кога сам помињао, Мартенсен, са Peak prosperity-ја (качила је Тања М, или неко овде њега), каже да су му јављали да је Шпанија изгледа у фебруару знала за случајеве, али да се одлучила да чека док не прођу март и април, јер у том периоду имају важне туристичке манифестације. Не знам да ли је истина. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, GeniusAtWork рече

Tako piše u tekstu. Al ne znam što je to bitno mnogo za suštinu?

Pa sta znam to je elementarna cinjenica... Cudno je da to izjavi. Izaziva sumnju u verodostojnost izvestaja uopste.

Svi ostali kazu da vrlo malo mladih i zdravih ljudi strada. OK, moze da bude tezak oporavak itd. Jasno. Ni obican grip nije banja...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Dimitrije рече

Mešaš teologiju sa ekonomijom,nema veze sa vezom.

Šta je alternativa kapitalizmu?

Na tržištu su svi jednaki pa ko se snađe

Подржаваш либерални капитализам који доводи да су богатији само још богатији а сиромашни сиромашнији. Да је новац једино мерило. Свако нормалан на западу види та ту нешто не ваља. Кажеш ко се снађе. Снашао се Вучијев брат исто као и браћа Кох и Сорош и онај који покрао пензије у Енрону.  

Најбогатији живе некажњиво као најгнуснија комунистичка елита само много алавија. Док закони важе само за оне на дну слично као у комунизму. Подржавати такав систем је крајње неморално и супротно минималној људскости.

Све има везе  са теологијом и вером, економија на посебан начин. Прочитај нешто од Вебера има много истине код њега. 

Једна од алтернатива је онај капитализам који је систематски уништаван од 70 година прошлог века. Који је сада уништен у Шведској и многим европским земљама. Који је могао да остане капитализам али људски.

Не поштујеш диплому и рад који је потребан за њено стицање, добро имаш право на то.

Само пази да Ти или неко твој не завршите код неког  "који се снашао" када вам буде требала помоћ стручњака. 

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Dimitrije рече

I ne može niko ništa da mi zabrani. Pogotovo ne država

Значи црвено светло намсемафору не важи за Тебе? Питам само онако, чисто да знамо.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...