Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 минута, Qala Davidov рече

Dakle, :

- aspirin Bayer od 500 mg,
- tople inhalacije,
- preznojavanje
Pijte puno tekućine. Naravno, dodatno su od pomoći vitamin C, vitamin B, cink, biljni čajevi koji jačaju imunitet, đumbir.

Ali isključivo Bayer-ov aspirin... ko god preporuči bilo šta drugo je agent farmaceutske mafije....   ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Qala Davidov рече

Dr. sc. Tomislav Domazet Lošo: mRNA cjepiva - Zašto se ignorira biologija retropozicije?

WWW.INDEX.HR

HRVATSKI znanstvenici temeljito su opovrgnuli kritike cjepiva koje iznosi Domazet-Lošo.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Qala Davidov рече

Prva pomoć... kome zatreba:

1.
...potrebno je od prvoga dana, kada počne kašljucanje, inhalirati se toplim inhalacijama. Prokuhajte vodu u koju ćete staviti kamilicu, jer djeluje opuštajuće na alveole poput crpke, zatim bosiljak i kadulju (žalfiju). Inhalirajte se minimalno ujutro i navečer po 20 minuta Pijte ujutro i tijekom dana (ne navečer) sirupe koje nađete za iskašljavanje.... Dakle, samo tople inhalacije (pare)... uz to vrele kupke koliko možete izdržati po 20min u kadi... i uz to vrući oblozi kojima se masira područje prsnog koša.

2.
aspirin Bayer od 500 mg barem navečer, ovisno o temperaturi. Sadrži acetilsalicilnu kiselinu i razgrađuje zgrušanu krv. To omogućuje krvi da veže kisik, te na taj način opskrbljuje kisikom sve vitalne organe.

Dakle, :
- aspirin Bayer od 500 mg,
- tople inhalacije,
- preznojavanje
Pijte puno tekućine. Naravno, dodatno su od pomoći vitamin C, vitamin B, cink, biljni čajevi koji jačaju imunitet, đumbir.

Tako nekako se "lečio" i moj bivši kolega ( inače antivakser ) pa je zakasnio s javljanjem lekaru i odmah završio na respiratoru. Preminuo je pre desetak dana.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, mirko1929 рече

Овде додуше мало тролујем намерно да се прену људи од клањања идолима медицине.

Uzaludan posao, glavni problem je neznanje kako stvari funkcionisu, i odsustvo zelje da se razumeju argumenti protiv mejnstrima, narocito ako ih iznose ljudi iz struke.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Qala Davidov рече

Dr. sc. Tomislav Domazet Lošo: mRNA cjepiva - Zašto se ignorira biologija retropozicije?

Ako se dobro sećam, stari ste član.

Da ne bi opet bili prinudjeni da vam banujemo nalog, nadrilekarstvo nemojte postavljati ovde na sajt.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@Avocado
Ako znate za neki Aspirin koji nije Bayerov - Vi samo dajte. Ostali lijekovi koje ljudi uglavnom kupuju i koriste za spuštanje povišene temperature uglavnom nemaju i efekt razrijeđivanja krvi. Zašto je tome u ovom slučaju dobro pribjeći, prepustit ću Vašoj sposobnosti da se informirate.

@Дејан
Nisam nikakav stari član. Vi ste administrator i točno vidite kad sam se registrirala na forum. Ne pristoji se nit vrijeđati na temelju pretpostavki a vaše prijetnje baniranjem ... mislim stvarno. To je isključivo Vaša volja i odluka.

Ako pod nadriliječništvom mislite na onaj banalni prijedlog koji svak primijenjuje pri gripi ili prehladi - tipa nešto za spuštanje temperature, vitamine i inhalacije... i što je uz puno odmaranja jedino što pomaže prilikom tih tegoba... to je Vaše mišljenje i imate pravo na njega. Nebrojenima je pomoglo, pomaže i nastavit će pomagati. Ako Vam se ipak članak ne sviđa - uvijek ga, kao admin,  možete obrisati ili demantirati ili čak savjetovati ljudima da nikako ne koriste lijekove za spuštanje temperature, niti da se inhaliraju, kao ni da preporučeni vitamini i minerali nisu dobri za njih. Ne znam samo zašto svaki liječnik isto preporučuje nehospitaliziranima sa spomenutim simptomima.

S druge strane, ako je u pitanju Vaš komentar na video koji je napravioTomislav Domazet Lošo, on nije nikakav nadriliječnik, u videu imate sve njegove kredenšale i zasigurno su hvale-vrijedni i

@fsa
vrijedniji od nigdje imenovanih - pa čak i da su imenovani - "hrvatskih znanstvenika" portala Indeks kojega ljudi čitaju za razbibrigu.

Tomislav Domazet Lošo je

Assoc. prof. dr. rer. nat. - provjerite s indeksom šta kratice znače ako Vam nije poznato, i radi pri institutu Ruđer Bošković i Medicinskom univerzitetu, a pride je povezan i s Hrvatskim Katoličkim Univerzitetom. Zašto je to problem i ide se u pokušaj diskreditacije, ne znam - i ne zanima me.

Žao mi je zbog sudbine Vašeg kolege. Vidim da ste bili u iznimno bliskim odnosima kad su Vam poznati svi detalji oko načina na koji si je pokušavao pomoći. Primite moju najdublju sućut.

____
Sve provjeravate, što valja zadržite, što ne valja - odbacite.

1. Solunjanima 5:19-24

Svako vam dobro svima i lijep pozdrav s moje strane.

Подели на овим сајтовима

NIH - Nacionalna medicinska biblioteka (SAD)
Nacionalni centar za biotehnološke informacije
PubMed Centrala

NIH je jedan od najpoznatijih svjetskih centara za istraživačku medicinu.

Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G

Dokazi povezanosti koronavirus bolesti - 19 i izloženosti zračenju radijskih frekvencija od bežičnih komunikacijskih tehnologija, uključujući 5G

WWW.NCBI.NLM.NIH.GOV

Coronavirus disease (COVID-19) public health policy has focused on the severe acute respiratory syndrome coronavirus 2...

Iz Sažetka (prevodim):

... Predstavljamo dokaze da WCR (zračenja bežične komunikacijske tehnologije) mogu:

1. uzrokovati morfološke promjene u eritrocitima uključujući ehinocite i rouleaux formacije koje mogu doprinijeti hiperkoagulaciji;

2. narušiti mikrocirkulaciju i umanjiti razine eritrocita i hemoglobina pogoršavajući stanje hipoksije;

3. pojačati  disfunkcionalnost imunog sistema, uključujući imunosupresiju, autoimune reakcije te hiperinflamacije

4. povećati stanični oksidativni stres i proizvodnju slobodnih radikala što rezultira u vaskularnim ozljedama i oštećenjima organa

5. povećati unutarstanični Ca2+ nužan za viralni ulazak, replikaciju i oslobađanje (virusa u organizmu), te k tome promovirati pro-upalne puteve te

6. pogoršati srčane aritmije i srčane poremećaje

Sve što smo od početka ove plandemonije znali i nastojali osvijestiti javnost... sad dokazuju i potvrđuju i ne šute više i najrenomiranije svjetske institucije. Faktčekeri će imati pune ruke posla da i ove hvalevrijedne i časne znanstvenike pokušaju diskreditirati.

Sve provjerite - za to vam treba vremena i puno volje. Kad ste sve provjerili i dobro istražili uloživši godine života u to, onda prihvatite što je istinito i što valja, a što ne valja... no, znate i sami.

Ako tko ima volje i služi se engleskim jezikom, topla preporuka je knjiga Arthura Firstenberga: Invisible Rainbow. Tema knjige je povijesni pregled utjecaja elektriciteta i elektromagnetizma na zdravlje čovjeka.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Qala Davidov рече

@Avocado
Ako znate za neki Aspirin koji nije Bayerov - Vi samo dajte. Ostali lijekovi koje ljudi uglavnom kupuju i koriste za spuštanje povišene temperature uglavnom nemaju i efekt razrijeđivanja krvi. Zašto je tome u ovom slučaju dobro pribjeći, prepustit ću Vašoj sposobnosti da se informirate.

@Дејан
Nisam nikakav stari član. Vi ste administrator i točno vidite kad sam se registrirala na forum. Ne pristoji se nit vrijeđati na temelju pretpostavki a vaše prijetnje baniranjem ... mislim stvarno. To je isključivo Vaša volja i odluka.

Ako pod nadriliječništvom mislite na onaj banalni prijedlog koji svak primijenjuje pri gripi ili prehladi - tipa nešto za spuštanje temperature, vitamine i inhalacije... i što je uz puno odmaranja jedino što pomaže prilikom tih tegoba... to je Vaše mišljenje i imate pravo na njega. Nebrojenima je pomoglo, pomaže i nastavit će pomagati. Ako Vam se ipak članak ne sviđa - uvijek ga, kao admin,  možete obrisati ili demantirati ili čak savjetovati ljudima da nikako ne koriste lijekove za spuštanje temperature, niti da se inhaliraju, kao ni da preporučeni vitamini i minerali nisu dobri za njih. Ne znam samo zašto svaki liječnik isto preporučuje nehospitaliziranima sa spomenutim simptomima.

S druge strane, ako je u pitanju Vaš komentar na video koji je napravioTomislav Domazet Lošo, on nije nikakav nadriliječnik, u videu imate sve njegove kredenšale i zasigurno su hvale-vrijedni i

@fsa
vrijedniji od nigdje imenovanih - pa čak i da su imenovani - "hrvatskih znanstvenika" portala Indeks kojega ljudi čitaju za razbibrigu.

Tomislav Domazet Lošo je

Assoc. prof. dr. rer. nat. - provjerite s indeksom šta kratice znače ako Vam nije poznato, i radi pri institutu Ruđer Bošković i Medicinskom univerzitetu, a pride je povezan i s Hrvatskim Katoličkim Univerzitetom. Zašto je to problem i ide se u pokušaj diskreditacije, ne znam - i ne zanima me.

Žao mi je zbog sudbine Vašeg kolege. Vidim da ste bili u iznimno bliskim odnosima kad su Vam poznati svi detalji oko načina na koji si je pokušavao pomoći. Primite moju najdublju sućut.

____
Sve provjeravate, što valja zadržite, što ne valja - odbacite.

1. Solunjanima 5:19-24

Svako vam dobro svima i lijep pozdrav s moje strane.

Nisam proveravao, nisi stari član.

Elem, recepture za lečenje ostavi za sebe.

Hvala.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...