Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Ја сам  ужаснута информацијама које износи ова докторка .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2021. at 13:24, Рапсоди рече

Ја сам  ужаснута информацијама које износи ова докторка .

Expand  

I treba da budes jer nista od toga nije tacno...

• Не свиђа ми се 1
  On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2021. at 13:34, cloudking рече

I treba da budes jer nista od toga nije tacno...

Expand  

Ма кад ти кажеш...теби ћу да верујем...баш.

• Волим 1

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2021. at 13:00, Tumaralo. рече
Expand  

Pojma nemam kako si ovo uopšte povezao sa mnom... što se mene tiče, svaki poslodavac (u bilo kojoj zemlji) bi trebalo da i bez posebne odluke može da uslovi zaposlene da nose maske i bez posebnog ukaza Vlade, a shodno svojim poslovnim interesima i svojoj poslovnoj politici, osim ukoliko za to ne postoje nikakvi opravdani razlozi, te je jasno da je u pitanju šikaniranje... obaveza nošenja maski je postojala za hiljade poslova i pre pandemije (hirurzi i med. sestre pri hirurgiji, razne laboratorije, istraživački centri, proizvodnja neke hrane, itd.).

Ono što sam ja prognozirao je da u Francuskoj neće biti doneta mera koja bi za sve poslodavce ovako nešto propisivala kao obavezno... o tome smo pričali i tu naravno i dalje fejluješ... ali dobro, već smo utvrdili da su ovi tvoji vladari sveta toliko moćni da za razliku od Lidla i Ikee ne umeju ni da od Dr. Malog uzmu 5 dinara za zelene tehnologije... tako da ne čudi da fejluju i sa obaveznim maskama za sve zaposlene...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2021. at 13:43, Рапсоди рече

Ма кад ти кажеш...теби ћу да верујем...баш.

Expand  

Ma veruj sebi.

Posto nema teorije da svoj mozak maltretiram Sladjanom velkov vise od sat vremena, nasumicno sam  uboo neki deo snimka i u tih 2 minuta sam odmah cuo glupost.

Navodno "neko" (ne kaze ko), vrsi pritisak na nju da mora pacijentima da pise po 5 recepata kad dodju kod nje i ako napise manje, "oni" vrse pritisak na nju blablabla...

Pa ja sad samo pitam tebe kad si poslednji put otisla kod lekara i dobila 5 recepata? Evo ja nikad  u zivotu svome. Isao sam ja, vodio decu s raznim boljkama, supruga mi dva put isla pod noz (ne racunajuci trudnoce) i nikome nikada niko nije prepisivao 5 recepata...

Eto. Pitaj sebe, koliko puta si bila kod lekara a on ti prepisao 5 recepata?

Velkov oce tom pricom da ukaze na farmakomafiju koja samo razmislja o zaradi i ne preza ni od cega da do nje dodje al u tim svojim nastojanjima za sad izgeda samo Sladjanu velkov su uspeli da nateraju da ljudima pise po 5 recepata jer ta praksa ocigledno ne postoji nigde drugde. 

E sad, kad to uporedis sa onih sto do sad prica, tj. gluposti lazi i izmisljotine (KOJE SU LAKO PROVERIVE, jbt kad moram da vicem jednu istu stvar 100 puta) jasno ti je da ni u ovom klipu neces cuti nista normalno ni razumno.

Jel ti palo na pamet nekad da pomislis "ova Sladjana Velkov bas iznosi strasne stvari... idem da ja to proverim" ili bas uvek mora da bude "Ova SLadjana Velkov iznosi bas strasne stvari... strasno stanamrade"?

• Оплаках :)) 1

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2021. at 13:48, Avocado рече

Ono što sam ja prognozirao je da u Francuskoj neće biti doneta mera koja bi za sve poslodavce ovako nešto propisivala kao obavezno... o tome smo pričali i tu naravno i dalje fejluješ... ali dobro, već smo utvrdili da su ovi tvoji vladari sveta toliko moćni da za razliku od Lidla i Ikee ne umeju ni da od Dr. Malog uzmu 5 dinara za zelene tehnologije... tako da ne čudi da fejluju i sa obaveznim maskama za sve zaposlene...

Expand  

Ako Tumaralovi overlordi zaista postoje, radi se o skupini najglupljih, najnesposobnijih i najnekompetentnijih budala koje je svet ikada video...

Bukvalno bih ja bio bolji overlord od ovih Tumaralovih :D 

• Не свиђа ми се 1

Expand  

Подели на овим сајтовима

@Рапсоди

NADRILEKARKA SLAĐANA VELKOV POD ISTRAGOM, PROVERAVA SE NJENA DIPLOMA

Nadrilekarka Slađana Velkov pod istragom, proverava se njena diploma

Policiji i Tužilaštvu javilo se deset osoba koje optužuju Slađanu Velkov za nadrilekarstvo i lažno predstavljanje.

Tužilaštvo za viskotehnološki kriminal pokrenulo je postupak protiv samozvane doktorke i naložiće da se veštače smese koje su istražitelji pribavili, a koje ona nudi kao lekove. Proveriće, takođe, i njene navodne diplome iz Makedonije.

"Tužilaštvu i policiji su se javili ljudi koji imaju zdravstvene probleme nakon uzimanja hemikalije MMS

koju je Slađana Velkov predstavljala kao lek za razne bolesti, između ostalog i za autizam kod dece. Prema prvim nalazima, ta hemikalija u reakciji ima ista svojstva kao izbeljivač i veoma je štetna po zdravlje ljudi", kaže izvor "Blica" iz istrage.

Istovremeno se  proveravaju sve navodne doplome na koje se Velkov pozivala. Kada bude gotovo veštačenje i pribavljena dokumentacija o njenim navodnim diplomama, Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal okončaće pretkrivični postupak i pokrenuti postupak protiv nadrilekarke Slađane Velkov. Takođe pozivaju građane koji su imali tegobe da im se jave.

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2021. at 13:50, cloudking рече

Posto nema teorije da svoj mozak maltretiram Sladjanom velkov vise od sat vremena, nasumicno sam  uboo neki deo snimka i u tih 2 minuta sam odmah cuo glupost.

Navodno "neko" (ne kaze ko), vrsi pritisak na nju da mora pacijentima da pise po 5 recepata kad dodju kod nje i ako napise manje, "oni" vrse pritisak na nju blablabla...

Pa ja sad samo pitam tebe kad si poslednji put otisla kod lekara i dobila 5 recepata? Evo ja nikad  u zivotu svome. Isao sam ja, vodio decu s raznim boljkama, supruga mi dva put isla pod noz (ne racunajuci trudnoce) i nikome nikada niko nije prepisivao 5 recepata...

Expand  

Пошто нема теорије да свој мозак малтретирам твојим постовима дуже од једног минута :ani_biggrin:

Немој више насумице да убадаш снимкове, и фрагментално да их тумачиш јер ћеш изоставити део приче  која је битна за целину, а у овом случају говорила је о иностранству, није говорила  о  нашим здравственим установама. 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2021. at 13:57, fsa рече

@Рапсоди

NADRILEKARKA SLAĐANA VELKOV POD ISTRAGOM, PROVERAVA SE NJENA DIPLOMA

Nadrilekarka Slađana Velkov pod istragom, proverava se njena diploma

Policiji i Tužilaštvu javilo se deset osoba koje optužuju Slađanu Velkov za nadrilekarstvo i lažno predstavljanje.

Tužilaštvo za viskotehnološki kriminal pokrenulo je postupak protiv samozvane doktorke i naložiće da se veštače smese koje su istražitelji pribavili, a koje ona nudi kao lekove. Proveriće, takođe, i njene navodne diplome iz Makedonije.

"Tužilaštvu i policiji su se javili ljudi koji imaju zdravstvene probleme nakon uzimanja hemikalije MMS

koju je Slađana Velkov predstavljala kao lek za razne bolesti, između ostalog i za autizam kod dece. Prema prvim nalazima, ta hemikalija u reakciji ima ista svojstva kao izbeljivač i veoma je štetna po zdravlje ljudi", kaže izvor "Blica" iz istrage.

Istovremeno se  proveravaju sve navodne doplome na koje se Velkov pozivala. Kada bude gotovo veštačenje i pribavljena dokumentacija o njenim navodnim diplomama, Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal okončaće pretkrivični postupak i pokrenuti postupak protiv nadrilekarke Slađane Velkov. Takođe pozivaju građane koji su imali tegobe da im se jave.

Expand  

Не знам, све прихватам и слушам  са резервом, дошла су нажалост таква времена да свак  свакога данас може да оптужи и излажира све и сва ако има моћ и власт, а савест закржљалу. 

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2021. at 13:57, Рапсоди рече

Пошто нема теорије да свој мозак малтретирам твојим постовима дуже од једног минута :ani_biggrin:

Немој више насумице да убадаш снимкове, и фрагментално да их тумачиш јер ћеш изоставити део приче  која је битна за целину, а у овом случају говорила је о иностранству, није говорила  о  нашим здравственим установама. 

Expand  

OK. oNda se zapitaj, da li je zaista realno da u insotrantsvu gde osiguranje proverava svaki potroseni cent doktori ljudima prepisuju po 5 recepata "tek tako" da bi im uzeli pare? 

Takva praksa je paradoksalno jedino i moguca u nasim balkanskim zemljama... sto pricu o inostrantsvu cini jos neverovatnijom.

Narocito ako se prisetimo da se radi o Velkov koja promovise budalastine, gledanje  u sunce i lecenje vazduhom...

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2021. at 14:00, Рапсоди рече

Не знам, све прихватам и слушам  са резервом, дошла су нажалост таква времена да свак  свакога данас може да оптужи и излажира све и сва ако има моћ и власт, а савест закржљалу. 

Expand  

Jos samo da ti padne na pamet i da svako moze da laze i izmialjsa gluposti dokle god ima publiku za takve stvari

Expand  

Подели на овим сајтовима

@Рапсоди

"Inače, u borbu protiv vakcina na čelu kolone psihijatar dr Stojković nasledila je zloglasnu Slađanu Velkov, ženu koja se seća svojih prethodnih života, razgovara sa životinjama, tvrdi da je Sunce hladno, a Zemlja ravna ploča."

https://www.republika.rs/hronika/hronika/107639/osudena-doktorka-antivakcinasica-zbog-nje-u-srbiju-se-vratila-opasna-bolest-od-koje-je-pomrlo-mnogo-ljudi

WWW.BLIC.RS

Iza prodaje otrova MMS (Čudotvorni mineralni rastvor), koji navodno leči najteže bolesti, stoji samozvana doktorka Slađana Velkov koja očajnicima prevaranstki "prodaje nadu" preko...

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2021. at 14:03, cloudking рече

Jos samo da ti padne na pamet i da svako moze da laze i izmialjsa gluposti dokle god ima publiku za takve stvari

Expand  

Све је могуће, искрено не знам, ако имаш времена дебункуј  таксативно све њене наводе из дотичног поста. Било би заиста корисно, а човечанство би ти било захвално за разоткривање разно разних будалаштина.Имаш времена, ти то можеш, потврди још једном да си човекољубац и корисан члан  да не кажем  глобалног села,  може и земље Србије . 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...