Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Ја сам престао да пратим дешавања око короне, омикрона и осталих сврабежо-убица...питање за све који смарају да је све то један велики циркус, лаж: Ако је све то неко наметнуо, рецимо створеним вирусом, затим паником кроз медије, затварањем и др. - шта је краљи циљ свега?

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ćiriličar рече

Ја сам престао да пратим дешавања око короне, омикрона и осталих сврабежо-убица...питање за све који смарају да је све то један велики циркус, лаж: Ако је све то неко наметнуо, рецимо створеним вирусом, затим паником кроз медије, затварањем и др. - шта је краљи циљ свега?

Čitaj Otkrivenje Svetog Jovana Bogoslova i sve će ti biti jasno.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Jedini način da zaustavilo Moronic soj jeste da sva deca od 3 godine do 11 godina prime clot-shot.

Odgovorne korporacije kao McDonalds uz besplatan happy meal dele i clot-shot po izboru. Dobija se i neka od action figure Kona, Šeklera, Đerleka i Kisić.

Ukoliko nam propadne ova akcija, lockdown je neminovnost.

A onda će litar Ulja koštati 10 000 dinara a pored puta ćemo gledati ljude kako iz creva srču benzin.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Mikorist рече

Masa njih je flipnula od Kovida. Živci....

Маса нас је флипнула давније дана.

Медицински море бит, медијско штабни утицај на губљење живаца 100% :)

Подели на овим сајтовима

WWW.FACEBOOK.COM

VIDEO koji sam dobio od mnogo ljudi.... NEMAČKI LEKAR....u vezi G.R.A.F.E.N .O.K.S.I.D.A..... 🔥🔥🔥🔥..posle toga je...
WWW.BITCHUTE.COM

Bavarian police unit intimidation makes Dr. Noack's warnings against razor-blade vaccines the more credible.
SEEMOREROCKS.IS

Recall this from about 9 months ago? Written from a Jewish point-of-view but has all the facts Dr. Andreas Noack : another German...

• Свиђа ми се 1

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Елем, одличне вести изгледа!

Омикрон ће по свему судећи постати доминантан сој на свету врло брзо јер је много заразнији од делте. А оно што је најважније: изгледа да је скоро потпуно безопасан. Симптоми који су до сада описани су главобоља, осећај умора, бол у мишићима и то је све. Тако да ако се то деси - а то је очекивано од респираторних вируса да се на крају појави најзаразнији и истовремено најмање опасан сој, тако је престала пандемија Шпанског грипа - то би практично био крај пандемије.

Једино што се чека је да се види како ће особе које немају имунитет на корону (нити су прележали болест нити су вакцинисани) реаговати на овај сој, јер до сада имамо податке само о реакцији вакцинисаних и оних који су већ прележали. Али се ту не очекује неко битније изненађење, колико сам успео да укапирам.

Др. каже да ако све буде по плану, од Нове године ће престати са емисијама јер више неће имати о чему да се прича :)))

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, GeniusAtWork рече

Др. каже да ако све буде по плану, од Нове године ће престати са емисијама јер више неће имати о чему да се прича

- youtube has left the chat -

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...